دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: «وان پلاس 10R» و «وان پلاس نورد CE2 لایت» معرفی شدند
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > «وان پلاس 10R» و «وان پلاس نورد CE2 لایت» معرفی شدند
اخبار تلفن همراهوان پلاس

«وان پلاس 10R» و «وان پلاس نورد CE2 لایت» معرفی شدند

حسین محمودزاده 8 اردیبهشت 1401 ساعت 21:22
زمان مطالعه: 6 دقیقه
وان پلاس 10R
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

وان پلاس طبق اعلام قبلی خود، امروز از دو گوشی هوشمند جدید با نام‌های «وان پلاس 10 آر» (OnePlus 10R) و «وان پلاس نورد سی ای 2 لایت فایو جی» (OnePlus Nord CE 2 Lite 5G) رونمایی کرد. البته، شایان ذکر است که وان پلاس 10 آر نسخه جهانی وان پلاس ایس (OnePlus Ace) است که هفته گذشته در چین معرفی شده بود. این گوشی در دو نسخه با سرعت شارژ و ظرفیت باتری متفاوت وارد بازار خواهد شد.

وان پلاس 10 آر
(OnePlus 10R)

وان پلاس 10 آر در هر دو نسخه خود سرعت شارژ فوق العاده‌ای را به ارمغان می‌آورد. اولین نسخه از این گوشی از فناوری شارژ 150 وات SUPERVOOC Endurance Edition برای باتری 4500 میلی آمپر ساعتی خود پشتیبانی کرده و یک شارژر USB-C با توان 150 وات در جعبه خود دارد. این نسخه از وان پلاس 10 آر می‌تواند تنها در عرض 3 دقیقه از 1 تا 30 درصد و در 17 دقیقه از 1 تا 100 درصد شارژ شود.

وان پلاس 10R

نسخه بعدی وان پلاس 10 آر در واقع نمونه معمولی آن محسوب می‌شود و با شارژر 80 وات SUPERVOOC و باتری 5000 میلی آمپر ساعتی همراه شده که می‌تواند در 32 دقیقه از 1 تا 100 درصد شارژ شود. هر دو نسخه دارای یک تراشه شارژ هوشمند هستند که بر روند شارژ باتری نظارت کرده و از آن محافظت می‌کند. برای کسانی که نگران آسیب دیدن باتری به واسطه استفاده از شارژ سریع هستند، وان پلاس یک الگوریتم ویژه سلامت باتری طراحی کرده که تضمین می‌کند شارژر 150 واتSUPERVOOC Endurance Edition  بعد از 1600 چرخه شارژ 80 درصد از ظرفیت خود حفظ کند. این میزان دقیقاً دو برابر استاندارد فعلی صنعت موبایل است که 800 چرخه شارژ کامل را تضمین می‌کند.

از باتری و شارژر که بگذریم به پردازنده می‌رسیم. وان پلاس 10 آر از تراشه سفارشی دیمنسیتی 8100 مکس مدیاتک استفاده می‌کند که منحصراً برای وان پلاس طراحی شده است. به گفته وان پلاس، فرکانس هسته‌های قدرتمند Cortex-A78 این تراشه می‌تواند به 2.85 گیگاهرتز برسد که تاحدودی سریع‌تر از سرعت کلاک 2.75 گیگاهرتزی نسخه معمولی دیمنسیتی 8100 است.

وان پلاس 10R

در کنار این تراشه قدرتمند، 8 یا 12 گیگابایت حافظه رم LPDDR5 و حداکثر 256 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی UFS 3.1 برای وان پلاس 10 آر در نظر گرفته شده است. همچنین این گوشی از یک سیستم خنک کننده غیرفعال سه‌بعدی در داخل بدنه خود بهره می‌برد که بزرگ‌ترین نمونه استفاده شده در گوشی‌های هوشمند وان پلاس است.

وان پلاس 10 آر در جلوی بدنه خود دارای صفحه نمایش امولد 6.7 اینچی با وضوح 1080 در 2412 پیکسل و نرخ نوسازی متغیر 120 هرتز (می‌تواند از 60 هرتز تا 90 هرتز و بسته به شرایط تا 120 هرتز تغییر کند) و نرخ پاسخ‌دهی لمسی 730 هرتز است.

وان پلاس 10R

در بخش دوربین از یک سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی در پشت بدنه استفاده شده که از تولیدات سونی (IMX766) بوده و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لنز لرزشگیر بهره می‌برد. همچنین یک سنسور فوق عریض 8 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت، یک سنسور ماکرو اختصاصی 2 مگاپیکسلی و یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی نیز برای این گوشی در نظر گرفته شده است.

وان پلاس 10 آر به صورت پیش فرض از سیستم عامل OxygenOS 12.1 مبتنی بر اندروید 12 استفاده می‌کند و وان پلاس وعده عرضه 3 به‌روزرسانی اصلی اندروید و 4 سال به‌روزرسانی‌های امنیتی را برای این گوشی داده است.

فروش وان پلاس 10 آر قرار است از 4 مه (14 ارديبهشت) آغاز شود و قیمت تعیین شده برای نسخه استاندارد 80 وات چیزی در حدود 510 دلار (مدل 8/128 گیگابایتی) و 560 دلار (مدل 12/256 گیگابایتی) است. نسخه 150 وات این گوشی هم که فقط در رنگ سیاه و با پیکربندی حافظه 12/256 گیگابایت تولید شده، حدود 575 دلار قیمت گذاری شده است.

وان پلاس نورد سی ای 2 لایت فایو جی
(OnePlus Nord CE 2 Lite 5G)

اصلی‌ترین تفاوتی که این گوشی با مدل معمولی وان پلاس نورد سی ای 2 دارد، جایگزین شدن پردازنده دیمنسیتی 900 با اسنپدراگون 695 است.

وان پلاس نورد CE2 لایت

از دیگر تغییرات نیز می‌توان به نمایشگر 6.58 اینچی IPS LCD با نرخ نوسازی 120 هرتز به جای صفحه نمایش امولد 6.43 اینچی با نرخ نوسازی 90 هرتز و همچنین حذف دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی اشاره کرد. به این ترتیب، در پشت بدنه تنها یک ماژول اصلی 64 مگاپیکسلی و دو سنسور کمکی 2 مگاپیکسلی باقی مانده است. یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی هم در قسمت جلوی بدنه در دسترس می‌باشد.

وان پلاس نورد CE2 لایت

باتری 5000 میلی آمپر ساعتی وان پلاس نورد سی ای 2 لایت از فناوری شارژ 33 واتSUPERVOOC  پشتیبانی می‌کند و از این لحاظ واقعاً در برابر وان پلاس 10 آر که در بالا معرفی شد، حرفی برای گفتن ندارد. البته، این مدل مقرون به صرفه‌تر است و نباید انتظار زیادی از آن داشت.

وان پلاس نورد سی ای 2 لایت از روز 30 آوریل (10 ارديبهشت) با قیمت 26 دلار برای مدل 6/128 گیگابایتی و 285 دلار برای مدل 8/128 گیگابایتی در دسترس خریداران خواهد بود.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: وان پلاس
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی افزونه های امنیتی ورد پرس افزونه های امنیتی ورد پرس
مقاله بعدی هواوی واچ جی تی 3 پرو و هواوی بند 7 ساعت هواوی واچ جی تی 3 پرو و دستبند هواوی بند 7 رونمایی شدند
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

نگاهی به بینایی حیوانات شگفت‌انگیز

کدام حیوانات بهتر از ما می‌بینند؟ نگاهی به بینایی حیوانات شگفت‌انگیز

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP با قابلیت‌های هوش مصنوعی عرضه شد

ساعت هوشمند لنوو واچ اس

ساعت هوشمند لنوو واچ اس با 7 روز شارژدهی و امکانات جذاب رونمایی شد

مطالب مرتبط

ریلمی C73
اخبار تلفن همراهریلمی

گوشی اقتصادی ریلمی C73 معرفی شد؛ قدرتمند، مقرون‌به‌صرفه و بادوام

13 خرداد 1404 ساعت 13:57
برترین گوشی‌های اندرویدی ماه مه 2025
اخبار تلفن همراه

رد مجیک 10S پرو پلاس در صدر برترین گوشی های اندرویدی ماه مه 2025

12 خرداد 1404 ساعت 21:42
شارپ آکووس R10
اخبار تلفن همراه

شارپ آکووس R10 معرفی شد؛ پرچمداری با نمایشگر خیره کننده و دوربین حرفه‌ای

10 خرداد 1404 ساعت 21:12
شیائومی 16
اخبار تلفن همراهشیائومی

شیائومی 16 با اسنپدراگون 8 الیت 2 و باتری شگفت‌انگیز از راه می‌رسد!

10 خرداد 1404 ساعت 10:37

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور