هواوی در جریان نمایشگاه IFA 2022 در برلین آلمان از سری نوا 10 برای عرضه در بازارهای جهانی رونمایی کرد. دو مدل معمولی و پرو از این گوشی هوشمند میانرده شباهتهای زیادی با هم دارند، اما با این حال تفاوتهایی هم وجود دارد که این دو را از هم متمایز میکند. پیش از این در مطلبی جداگانه به معرفی مشخصات و ویژگیهای هر دو مدل پرداختهایم و اکنون قصد داریم تا در بخش بررسی کوتاه، اولین تجربه خود از مواجهه با هواوی نوا 10 پرو را با شما به اشتراک بگذاریم. بنابراین، اگر دوست دارید بیشتر در مورد این گوشی بدانید حتماً در ادامه با دیجی رو همراه باشید.
طبق سنت همیشگی بخش بررسی کوتاه، قبل از هر چیز به بررسی محتویات جعبه محصول میپردازیم. هواوی نوا 10 پرو در داخل جعبه بستهبندی خود یک کابل USB-C، یک قاب شفاف، ابزار خارج سازی سیم کارت و البته یک شارژر سیمی 100 وات دارد. خوشبختانه برخلاف اغلب شرکتهای بزرگ مانند اپل و سامسونگ، هواوی هنوز به حذف شارژر از جعبه محصولات خود رغبت چندانی ندارد و در اینجا نیز کاملاً دست و دل بازانه رفتار کرده و شارژری 100 وات را به همراه نوا 10 پرو عرضه کرده است.
گوشیهای سری نوا همواره به طراحی خاص و زیبای خود مشهور بودهاند و مهندسان هواوی بیشتر از آنکه به قدرت سخت افزاری ممتاز و درجه یک توجه داشتهاند، بر طراحی ظاهری بدنه این سری تمرکز داشتهاند. نوا 10 پرو هم در این زمینه مستثنی نیست و شاهد یک طراحی بسیار زیبا، به خصوص در بخش پشتی بدنه هستیم. مدلی که ما در اینجا بررسی میکنیم مدل نقرهای رنگ با روکش مات است که لوگوی نوا در آن کاملاً خودنمایی میکند. علاوه بر ظاهر زیبا، نوا 10 پرو گوشی بسیار خوش دستی هم هست و در دست گرفتن آن حس بسیار خوبی دارد.
بدنه گوشی برای یک چنین محصولی بسیار نازک است، اما برآمدگی جزیره دوربین واقعاً زیاد است و همین موضوع نه تنها باعث تکان خوردن شدید در سطوح صاف میشود، بلکه قسمت فوقانی گوشی را نیز بسیار سنگین کرده است.
رنگ طلایی به طور کلی به عنوان نمادی از زرق و برق و اعتبار در چین پذیرفته شده و هواوی تلاش زیادی برای برجسته کردن این رنگ در نوا 10 پرو کرده است. مدل نقرهای این گوشی بیشترین استفاده را از رنگ طلایی داشته و علاوه بر حلقه بیرونی ماژول دوربین و دایره دور دوربین اصلی، آرم نوا و سایر نوشتههای پشت بدنه نیز با این رنگ کار شدهاند.
رنگ طلایی حتی در تصویر زمینه پیشفرض گوشی نیز خودنمایی میکند. بحث، نرم افزار داخلی شد و باید به این موضوع هم اشاره کنیم که هواوی نوا 10 پرو به جای سیستم عامل داخلی هارمونی او اس از EMUI 12 بهره میبرد. در این سیستم عامل یک برنامه Themes وجود دارد که میتواند حتی رنگ آیکونها را هم طلایی کند!
نوا 10 پرو از همان تراشه پردازشی نوا 9 پرو استفاده میکند که به LTE محدود شده و خبری از اتصال فایو جی در آن نیست. باز هم باید یادآوری کرد که وجود شارژر 100 وات با کابل مناسب در داخل جعبه چیزی نیست که این روزها زیاد ببینید و از این حیث گوشی میانرده هواوی یک برگ برنده بزرگ دارد. قاب شفاف هم با اینکه یک قاب کاملاً ساده و ابتدایی است اما شما را از خرید جداگانه قاب بینیاز کرده و همچنین تاحدودی نیز از برجستگی بیش از حد دوربین میکاهد (حتی با وجود قاب هم ماژول دوربین کمی برجستهتر از بقیه بخشهای بدنه است).
در مجموع این گوشی با ظاهر جذاب و سخت افزار معقولی که دارد میتواند یک گزینه مناسب و ایدهآل برای آن دسته از افرادی باشد که به دنبال محصولی خوش قیمت هستند و توان خرید یک گوشی پرچمدار و رده بالا را ندارند.