آل این وان یا کامپیوتر بدون کیس، ایده شرکتهای کامپیوتری برای ادغام کردن کیس با مانیتور بود. جرقه این ایده به دنبال کاهش اندازه مانیتورهای کمپانی اپل شکل گرفت. در ابتدا سایز مانیتورهای ادغامی نیز بسیار بزرگ و حجیم بود؛ ولی با گذشت زمان به تدریج ابعاد آنها کاهش یافت، به گونهای که امروزه کامپیوتر همه کاره آل این وان با مانیتوری ظریف و بدون کیس، اسپیکر و سایر تجهیزات پی سی در رقابت با بسیاری از سیستمهای قدرتمند پیروز بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار است. کارکرد خوب، کیفیت مناسب و از همه مهمتر فضای اشغال شده بسیار کم، افراد زیادی را به خرید کامپیوتر بدون کیس ترغیب میکند. اگر شما نیز به دنبال خرید یک سیستم مناسب و کارآمد هستید؛ احتمالا در سه راهی خرید پی سی، لپتاپ و آل این وان گیر کردهاید. برای رسیدن به جواب، بهتر است در ابتدا با آل این وان و ویژگیهای آن آشنا شوید و سپس با بررسی تفاوت آل این وان با لپتاپ و پی سی، مناسبترین گزینه را انتخاب نمایید.
آل این وان چیست؟
آل این وان، در واقع کامپیوتری است که کیس در آن حذف شده و تمام قطعات مورد نیاز سیستم در پشت مانیتور قرار گرفته است. برای تجسم بهتر این سیستم، آل این وان را حد وسط پی سی و لپتاپ میدانند؛ از لحاظ ظرافت و جمع و جور بودن شبیه لپتاپ و از لحاظ کارایی و قدرت شبیه پی سی.
سیستم آل این وان، ویژگیهای منحصر به فرد زیادی دارد؛ اما جذابترین ویژگیهای این سیستم مربوط به مانیتور آن است. صفحه نمایش کامپیوتر آل این وان LCD و مدلهای جدیدتر LED است. مانیتور این سیستم به قدری ظریف و باریک بوده که علاوه بر اشغال کردن کمترین فضای ممکن، بسیاری از افراد را به اشتباه میاندازد که این مانیتور مربوط به آل این وان بوده یا یک قطعه از پی سی معمولی است. در برخی مدلهای آل این وان، صفحه نمایش لمسی این امکان را به کاربران میدهد تا بدون نیاز به موس و کیبورد با سیستم کار کنند. منحصر به فردترین ویژگی مانتیور نیز این بوده که به تنهایی به عنوان یک سیستم فعالیت میکند و تمام کاراییهای یک پی سی معمولی را دارد.
آل این وان بهتر است یا پی سی؟
برای رسیدن به جواب سوال آل این وان بهتر است یا پی سی؟ باید تمام جوانب این دو دستگاه را بررسی کرد تا در نهایت مناسب ترین نمونه را انتخاب کنید.
ارتقا سخت افزار
در زمینه ارتقا سخت افزارها، هر دو سیستم امکان ارتقا CPU، RAM و HDD را دارند؛ اما در این بین فقط پی سی امکان ارتقا گرافیک را داشته و آل این وان از این قابلیت برخوردار نیست.
حمل و نقل
مسلما از بین پی سی و آل این وان مناسبترین گزینه برای حمل و نقل، آل این وان است. برای حمل و نقل پی سی، شما باید علاوه بر کیس، مانیتور، موس، اسپیکر و کیبورد، حجم زیادی از کابل را نیز جابجا کنید؛ اما برای حمل و نقل سیستم آل این وان، فقط جابجایی یک مانیتور نیاز است.
تعمیر
اگر پی سی یا آل این وان نیاز به تعمیر و تعویض قطعات داشته باشند؛ تعمیر پی سی و یافتن قطعات آن به دلیل قدیمیتر بودن و رواج بالای آن راحتتر است.
صفحه نمایش
نمونه دیگری از تفاوت آل این وان با کیس کامپیوتر، صفحه نمایش آن دو است. صفحه نمایش آل این وان حدودا بین 19 تا 27 اینچ بوده و دو نوع لمسی و غیرلمسی توزیع میشود؛ اما برای کیس کامپیوتر نمیتوان یک صفحه نمایش به خصوص در نظر گرفت و شما میتوانید هر نمونه صفحه نمایش با ویژگیهای مورد نیاز خود برای کیس استفاده کنید.
فضای اشغال شده
مسلما در بین پی سی و آل این وان، مورد دوم فضای بسیار کمتری را اشغال میکند. فضای اشغال شده توسط پی سی مربوط به کیس، مانیتور، اسپیکر، موس، کیبورد و کابلهای متعدد است؛ در حالی که آل این وان فقط یک مانیتور با آداپتور بوده و در برخی موارد کیبورد و موس نیز دارد.
ظرافت
در زمینه ظرافت، آل این وان با فاصله زیادی پی سی را کنار میگذارد. امروزه، کمپانیهای مختلف سعی در تولید سیستمهای آل این وان با مانیتور بسیار باریک و ظریف دارند و با حذف موس و کیبورد نیز این ظرافت را چند برابر کرده اند. در مقابل برای پی سی با کیس فلزی و قطعات زیاد و بزرگ، اضافه کردن چند چراغ LED چندان به ظرافت آن کمک نکرده است.
آل این وان بهتر است یا لپ تاپ؟
برای بررسی تفاوت آل این وان با لپتاپ نیز مانند پی سی باید تمام جوانب این دو سیستم را در نظر گرفت تا در نهایت بتوان مناسبترین گزینه را انتخاب نمود.
ارتقا سخت افزار
هر دو دستگاه لپتاپ و آل این وان امکان ارتقا RAM و HDD را دارند؛ ولی برای ارتقا CPU، فقط آل این وان از این امکان برخوردار است. در زمینه گرافیک نیز هر دو سیستم قابلیت ارتقا ندارند.
حمل و نقل
در زمینه حمل و نقل، مسلما لپتاپ مناسبترین گزینه است و به عنوان کامپیوتر قابل حمل معرفی میشود.
تعمیر
لپتاپ نسبت به آل این وان قدیمیتر بوده و در بین مردم نیز استفاده از لپتاپ رواج بیشتری دارد. به همین دلیل تعمیرکاران با تعمیر لپتاپ بیشتر آشنایی دارند و قطعات این سیستم نیز راحتتر یافت میشود.
صفحه نمایش
لپتاپها، صفحه نمایشی حدودا 10 تا 19 اینچ داشته و آل این وان، 19 تا 27 اینچ. اگر در کنار کارایی صفحه نمایش، ابعاد کم آن نیز برایتان مهم است؛ آل این وان گزینه مناسبتری برایتان به شمار میآید.
فضای اشغال شده
نمونه دیگر تفاوت آل این وان با لپتاپ، مربوط به فضای اشغال شده است. سیستم آل این وان با هدف کاهش فضای اشغال شده تولید شد و با حذف کیس و اسپیکر قدم بزرگی در این هدف برداشت؛ اما در مقابل لپتاپ از زمان تولید تا به امروز در بین سیستمها کمترین فضای ممکن را اشغال میکند و با گذشت زمان و کم شدن ابعاد این سیستم، این اشغال شدن فضا کمتر نیز شده است.
مزایا و معایب آل این وان
برای رسیدن به جواب آل این وان بهتر است یا پی سی یا لپتاپ؟ باید مزایا و معایب سیستم آل این وان را نیز بررسی کرد. از مزایا و معایب این سیستم میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
مزایای آل این وان
- کاهش فضای اشغالی
- نصب راحت و آسان
- صرفه جویی در مصرف برق تا 86 درصد
- حذف کابلها و سیمهای اضافی
- وزن سبک و قابل حمل
- ظرافت و زیبایی
- دارای پورتهای متعدد ورودی و خروجی
- کیفیت FULL HD
- دارای فناوریهای روز دنیا
معایب
- عدم امکان ارتقا گرافیک
- هزینه تعمیر بالا
- وجود محدودیتهایی برای آپدیت
- از کار افتادن کل سیستم در صورت بروز مشکل برای بخشی از آن
- قدیمی شدن پس از مدتی
- سخت افزار معمولی ولی قابل ارتقا
چرا آل این وان گزینه مناسبی برای خرید سیستم به شمار می آید؟
آل این وان، به عنوان کامپیوتر بدون کیس شناخته میشود. هدف از تولید این سیستم، حذف کیس، اسپیکر و تمام کابل و سیمهای اضافی کامپیوتر و انتقال تمام قطعات مورد نیاز به مانیتور است. با این کار علاوه بر ظرافت و کاهش فضای اشغال شده توسط سیستم، مصرف انرژی نیز به حداقل میرسد.
برای خرید آل این وان، بسیاری از افراد این سیستم را در مقایسه با لپتاپ و پی سی قرار میدهند و با بررسی تفاوت آل این وان با لپتاپ و پی سی، مناسبترین گزینه را انتخاب میکنند. علاوه بر این تفاوتها، بررسی مزایا و معایب آل این وان نیز در خرید این سیستم به افراد کمک میکند. به طور کل اگر شما به دنبال ظرافت و حمل و نقل آسان و همچنین سیستم دارای قدرت سخت افزاری مناسب هستید؛ آل این وان بهترین انتخاب به شمار میآید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.