یک مدیر محصول نقش موثری در پیشبرد اهداف استراتژیک سازمان و دستیابی به موفقیت آن دارد؛ به همین دلیل، اغلب استارتاپها و سازمانها به دنبال استخدام مدیر محصول توانمندی هستند و مدیران منابع انسانی نیز حساسیت خاصی روی جذب و استخدام این موقعیت شغلی دارند. بنابراین، افرادی که تمایل دارند بهعنوان یک مدیر محصول مشغول به کار شوند، باید بتوانند تواناییها و مهارت های خود را به کارفرمایان و کارشناسان منابع انسانی اثبات کنند. بهترین راه برای نشاندادن توانمندیها و داشتن یک مصاحبه کاری موفق، ساخت یک رزومه استاندارد و حرفهای است.
اما نحوه نوشتن رزومه مدیر محصول به چه صورتی است؟ در هنگام نوشتن رزومه مدیر محصول باید چه مواردی را در نظر بگیریم و چه نکاتی را رعایت کنیم؟ در مقاله پیش رو تلاش خواهیم کرد به آموزش رزومه نویسی برای موقعیت شغلی مدیر محصول پرداخته و به سوالات مطرحشده پاسخ دهیم.
چگونه یک رزومه مدیر محصول حرفهای بنویسیم؟
اگر بهتازگی به سایتهای کاریابی معتبر سر زده و آگهی های استخدام آنها را بررسی کرده باشید، حتما متوجه شدهاید که یکی از پرتکرارترین فرصتهای شغلی، مربوط به آگهی های استخدام مدیر محصول است. طبق توضیحات گفته شده، در حال حاضر، این شغل یکی از شغلهای پرتقاضا و پرکاربرد محسوب میشود. بنابراین میتوانید با نوشتن یک رزومه حرفهای، شانس زیادی برای استخدام در این موقعیت شغلی داشته باشید. پیشنهاد میکنیم قبل از نوشتن رزومه بهصورت دستی و یا ساخت رزومه با استفاده از رزومه ساز، چند نمونه رزومه ی مدیر محصول استاندارد را مشاهده و بررسی کنید.
بررسی یک نمونه رزومه استاندارد، نقش یک دوره آموزش رزومه نویسی را ایفا کرده و به شما کمک میکند تا با بخش های یک رزومه حرفهای و نحوه نوشتن هر بخش آشنا شوید.
یک رزومه فارسی استاندارد مدیر محصول شامل بخش های مختلفی است که مهمترین آن عبارتاند از:
- نام و اطلاعات تماس
- خلاصه رزومه
- تجربه های کاری
- سوابق تحصیلی
- مهارتها (مهارت های نرم و مهارت های سخت)
- جوایز، دستاوردها، افتخارات و علایق شخصی
اما برای این که شما شانس بیشتری در هنگام استخدام مدیر محصول داشته باشید، لازم است تا نکاتی را در نوشتن هر یک از بخش های رزومه خود رعایت کنید. در ادامه به چند نکته مهم برای نوشتن رزومه مدیر محصول اشاره خواهیم کرد.
همه مهارت های نرم و سخت در زمینه مدیریت محصول را لیست کنید
یکی از مهمترین بخش های رزومه مدیر محصول، بخش مهارتها است؛ چرا که کارفرمایان و مدیران منابع انسانی تمایل دارند که در کمترین زمان ممکن، با مهارتهای نرم و سخت شما آشنا شده و از این موضوع که شما فرد مناسبی برای رسیدن به اهداف موردنظر سازمانشان هستید، اطمینان پیدا کنند.
باتوجه به این که وظایف یک مدیر محصول ترکیبی از وظایف مدیریتی و فنی بهصورت همزمان است، لازم است که در رزومه خود، به ترکیبی از انواع مهارتهای سخت و نرم اشاره نمایید.
مهارت های نرم موردنیاز یک مدیر محصول
همانطور که گفته شد، مدیران در هنگام استخدام مدیر محصول، در کنار مهارت های سخت فرد موردنظر، به مهارت های نرم او نیز توجه میکنند. از جمله مهمترین مهارتهای موردنیاز یک مدیر محصول، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مهارت های رهبری: مدیران محصول برای مدیریت و راهنمایی تیم های خود به این مهارت نیاز دارند.
- مهارت های بینفردی: یک مدیر محصول برای ارتباط با تیم های دیگر نیازمند مهارت های بینفردی است.
- توانایی هماهنگسازی: مدیر محصول برای تحویل محصولات تولیدی بر مبنای جدول زمانی مشخص شده و حفظ توازن بین اولویتهای مختلف، به این توانایی نیاز دارد.
مهارت های سخت موردنیاز یک مدیر محصول
باتوجه به توضیحات گفته شده، مدیران در هنگام استخدام مدیر محصول، به مهارتهای سخت فرد موردنظر توجه ویژهای دارند. اینگونه مهارتها بیشتر بر حوزه فنی و تکنیکال متمرکز هستند. از جمله مهمترین مهارتهای سخت موردنیاز یک مدیر محصول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مهارت های نرم افزاری: یک مدیر محصول باید در زمینه نرم افزارهای مرتبط با حوزه شغلی خود، تخصص کافی داشته باشد.
- مهارت های تحلیلی: مدیران محصول برای پیداکردن نیازهای بازار و محاسبه سود احتمالی حاصل از پاسخگویی به این نیازها، به مهارتهای تحلیلی نیاز دارند.
- مهارت های بازاریابی: یک مدیر محصول برای برنامهریزی و اجرای کمپینهای فروش موفق به مهارتهای بازاریابی نیاز دارد.
نمونه رزومه مدیر محصول برای بخش مهارت های کلیدی
همانطور که گفته شد، مدیران در هنگام استخدام مدیر محصول به مهارت های نرم و سخت فرد موردنظر به طور همزمان توجه میکنند. در ادامه به بخش مهارتهای کلیدی یک نمونه رزومه مدیر محصول که مهارتهای سخت و نرم آن دارای توازن هستند، اشاره خواهد شد:
مهارت های کلیدی
- مهارت رهبری و سرپرستی
- آشنایی کامل با نرم افزار Jira
- مهارت هماهنگسازی
- آشنایی کامل با نرم افزار CA Agil Central
- توانایی تحلیل سیستمها
- آشنایی کامل با نرم افزار OmniGraffle
در بخش سوابق شغلی رزومه از دادههای کمی و قابلارزیابی استفاده کنید.
یکی دیگر از نکاتی که رعایت آن به بهینهسازی رزومه شما کمک میکند، استفاده از دادههای کمی و قابلارزیابی در بخش تجربه های کاری و سوابق شغلی است. در واقع، باید از دادههایی مانند معیارهای مختلف، درصدها، اعداد و سایر دادههای قابلسنجش بهصورت بولت گذاری شده، بیشترین بهره را ببرید.
با اضافه نمودن دادههای کمی به رزومه خود، در هنگام استخدام مدیر محصول، به کارفرمایان و مدیران منابع انسانی نشان خواهید داد که توانایی انجام چهکارهایی را در این حوزه دارید و میزان مشارکت و تاثیرگذاری شما در آن کارها چقدر خواهد بود.
نمونه رزومه مدیر محصول برای بخش سوابق شغلی و استفاده از دادههای کمی در آن
در ادامه به قسمتی از بخش سوابق شغلی یک نمونه رزومه مدیر محصول که در آن از دادههای کمی استفاده شده، اشاره خواهیم نمود:
- افزایش فروش سهام به میزان 68 درصد پس از یک سال فعالیت در موقعیت شغلی مدیر محصول که باعث توسعه قابلتوجه تولید و عرضه محصول موردنظر سازمان شد.
- سرپرستی ایده استفاده از متریال مناسب برای محیطزیست که در طول این پروسه، استفاده از متریال غیر مضر و مناسب برای محیطزیست در سازمان مربوطه، 52 درصد افزایش پیدا کرد.
در بخش دستاوردها، بر گواهینامهها و جوایز فردی خود تاکید کنید
اطلاعات شما در بخش مدارک، جوایز و دستاوردها، به مدیران منابع انسانی و کارفرمایان در هنگام استخدام مدیر محصول کمک خواهد کرد که بهتر با دستاوردهای شما آشنا شده و رزومه شما را جزو اولویتهای دعوت به مصاحبه کاری قرار دهند.
ازآنجاییکه مدیریت محصول جایگاهی تکنیکال دارد، لازم است که برای کار در بعضی از زمینههای تخصصی آن، دورههای مشخصی را گذرانده و مدرک آن را دریافت کرده باشید. بنابراین، بهتر است متن آگهی استخدام موقعیت شغلی موردنظرتان را بادقت بخوانید و ببینید برای پذیرش در این شغل، باید دارای چه مدرکی باشید. اگر هم در آگهی به مدرک خاصی اشاره نشده، باید مدارک مرتبط با محصولات تخصصی موردنظرتان را در رزومه درج کنید. علاوه بر این، شما میتوانید برای نشاندادن دستاوردهایتان، به جوایز شغلی و تخصصی خود اشاره نمایید.
جمعبندی و سخن پایانی
در این مقاله به نکاتی برای بهینهسازی رزومه که شانس شما را در هنگام استخدام مدیر محصول بالاتر خواهد برد، اشاره کردیم. اگر شما تمایل دارید بهعنوان مدیر محصول در سازمانی معتبر جذب و استخدام شوید، میتوانید با استفاده از نکاتی مانند لیستکردن مهارت های نرم و سخت خود بهصورت همزمان، استفاده از دادههای کمی و قابلسنجش در بخش سوابق شغلی و تاکید بر مدارک و جوایز شغلیتان، رزومه خود را تقویت نموده و از این طریق، شانس خود را برای دعوت به مصاحبه کاری و استخدام در موقعیت شغلی موردنظر، افزایش دهید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.