در سالهای اخیر استفاده از تبلت در محیطهای کاری و تحصیلی روند رو به رشدی داشته و از همین رو شرکتهای زیادی توجه خود را به ساخت مدلهای مختلفی از این دستگاهها معطوف کردهاند. کمپانی تایوانی اچ تی سی هم به عنوان یکی از قدیمیترین برندهای تلفن همراه در جهان، چند مدل تبلت در بازار دارد و اکنون در حال آماده شدن برای رونمایی از آخرین پیشنهاد خود، با نام «اچ تی سی A103 پلاس» (HTC A103 Plus) است. با توجه به مشخصاتی که این تبلت دارد، هدف آن پاسخگویی به نیازهای مختلف متخصصان و دانشجویانی است که به دنبال دستگاهی با کارایی بالا هستند.
اچ تی سی A103 پلاس اخیراً در پایگاه داده گواهینامه GMS گوگل ظاهر شده و همین مسئله نشان میدهد که کارهای توسعه این تبلت تقریباً به اتمام رسیده و دستگاه در حال انجام تست و ارزیابی دقیق است.
با توجه به اطلاعات موجود در مورد مشخصات اچ تی سی A103 پلاس میتوان گفت این تبلت به عنوان یک محصول مقرون به صرفه وارد بازار خواهد شد. بر اساس بازه قیمتی و مجموعه ویژگیهای مورد انتظار این تبلت، به نظر میرسد برای پاسخ به نیاز طیف گستردهای از مصرفکنندگان که به دنبال خرید یک تبلت مقرونبهصرفه و در عین حال توانمند هستند، مناسب باشد.
گواهینامه GMS گوگل تایید میکند که اچ تی سی A103 پلاس از اتصالات وای-فای و 4G پشتیبانی خواهد کرد. این تبلت دارای صفحه نمایش 10.1 اینچی فول اچ دی با وضوح 1200 در 1920 پیکسل بوده و قدرت خود را از پردازنده MTK8768A خواهد گرفت. این پردازنده ساخت مدیاتک متشکل از چهار هسته Arm Cortex-A53 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز و چهار هسته Arm Cortex-A53 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز بوده و برای پردازش گرافیکی نیز از چیپ IMG8320 با کلاک 650 مگاهرتز بهره میبرد. تبلت جدید اچ تی سی با دوربین اصلی 5 مگاپیکسلی عرضه خواهد شد، در حالی که در قسمت جلوی بدنه هم یک دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی با قابلیت تشخیص چهره و سیستم باز کردن قفل از روی چهره و با فناوری هوش مصنوعی خواهد داشت.
اچ تی سی A103 پلاس سیستم عامل اندروید 13.0 را به صورت پیش فرض اجرا کرده و مجهز به 4 گیگابایت حافظه رم به همراه 64 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی خواهد بود که میتوان با استفاده از کارت میکرو اس دی آن را تا 256 گیگابایت دیگر ارتقاء داد. انرژی مورد نیاز این دستگاه از یک باتری 6000 میلی آمپر ساعتی تامین میشود و از بلوتوث 5.0 و وای-فای دو بانده پشتیبانی میکند. این تبلت همچنین دارای پورت Type-C USB 2.0، پشتیبانی از OTG و سنسورهای مختلف از جمله جاذبه، شتاب و غیره خواهد بود. در ضمن، این تبلت دارای ویژگیهای استانداردی مانند GPS، A-GPS و GLONASS برای ردیابی دقیق موقعیت مکان است.
به طور کلی، اچ تی سی A103 پلاس را میتوان به عنوان یک گزینه مناسب هم برای مصرف کنندگان خانگی و هم برای مشاغلی که به دنبال یک گزینه اقتصادی برای مقاصد کار، سرگرمی و ارتباطات هستند، در نظر گرفت. در حال حاضر، اینها تمام اطلاعاتی هستند که از مشخصات اچ تی سی A103 پلاس در اختیار داریم، اما با توجه به دریافت گواهینامه GMS، میتوان انتظار داشت که در روزهای آتی شاهد انتشار جزئیات بیشتری مانند تاریخ دقیق عرضه و زمان در دسترس بودن، باشیم.