در قسمت دوم معرفی قابلیتهای جدید macOS Sierra (با تمام قابلیتهای جدید macOS Sierra آشنا شوید! بخش 1) قصد داریم تا به چندی دیگر از این ویژگیها اشاره کنیم. در ادامه همراه ما باشید.
قسمت دوم
اپلیکیشن پیام رسان بهروزرسانی شده
آی او اس بهروزرسانی بسیار بزرگی را در بخش پیام رسان دستگاه خود میبیند که به کاربران اجازه میدهد پیامهای جذابتری را شامل پیامهای انیمیشنی جذاب، جایگزین شدن خودکار ایموجیها با کلمات و انیمیشنهای تمام صفحه به یکدیگر ارسال کنند. این در حالی است که سیستم عامل مک او اس (macOS) تمامی این ویژگیها را در خود نمیبیند و برخی از آنها تنها در نسخه موبایلی پیام رسان اپل قابل استفاده هستند.
علاوه بر این قضیه، اپلیکیشن پیام رسان سیرا شما را قادر میسازد تا ایموجیها را در سایز بزرگتری برای دوستان خود ارسال کنید و نسبت به مطالبی که برای شما میفرستند با ایموجیهایی مانند لایک و ناراحتی واکنش نشان دهید.
پرداخت با اپل پی
یکی از ویژگیهای هیجان انگیز مک او اس پشتیبانی از اپل پی است. کسانی که در کشورهایشان این سرویس مورد استفاده قرار میگیرد، میتوانند بهراحتی از طریق اپل پی و توسط مرورگر سافاری پرداختهایشان را انجام دهند. برای این کار کافیست در زمان پرداخت، از طریق تاچ آیدی آیفون و یا کلید موجود روی اپل واچ خود از این سیستم استفاده کنید. نه تنها این سیستم پر کردن فرمهای پرداخت دستی را از راه برمیدارد، بلکه شما میتوانید امنتر از هر زمان دیگری پرداختهای آنلاین را در خریدهایتان تجربه کنید.
آی کلود بیشتر از همیشه
ما همگی میدانیم که AirDrop یکی از ویژگیهای جذاب است و سیرا یک راه جدید را برای ارتباط برقرار کردن بین مک و آیفون تعبیه کرده است. با استفاده از سرویس فضای ابری آی کلود، شما میتوانید به اسناد و پوشههای دسکتاپی خود از هر دستگاهی که آی کلود بر روی آن اجرا میشود دسترسی پیدا کنید. حتی شما بدون نصب هیچ نرم افزاری و با رفتن به سایت iCloud.com نیز میتوانید از طریق مرورگر وب به فایلهای ذخیره شده خود با هر دستگاهی دسترسی داشته باشید.
تمامی چیزهای کوچک دیگر
اپل تغییرات جدی را در ارتباط با تبها به وجود آورده است. از پنجرههای باز متعدد گرفته تا چند صفحه و یا چند مکان بر روی یک نقشه همهی این آشفتگیهای روی دسکتاپ با ورود سیرا از بین خواهد رفت.
شما قادر خواهید بود تا سیستم عامل مک او اس سیرا (macOS Sierra) را بر روی مک بوکها و آیمکهای اواخر سال 2009 به بعد و همچنین مک بوک ایر، مک بوک پرو، مک بوک مینی و مک پرو سال 2010 به بعد نصب کنید. این سیستم عامل در پاییز پیش رو بهصورت رایگان در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.