بعد از فیلتر شدن بازی پوکمونگو بسیاری از سایتهای خبری خارجی به پوشش این خبر پرداختند. البته این بازی حدود یک ماه در اختیار کاربران ایرانی قرار داشت ولی به دلیل نگرانیهای امنیتی تصمیم به توقف این روند گرفته شد. شاید خبرهایی مانند یافتن جسد توسط بازیکنان پوکمونگو و یا تیراندازی به آنها در سایر کشورها موجب این تصمیم شده باشد. عبدالصمد خرمآبادی، دادستان کل کشور گفته “بازی پوکمون گو بدون هیچ مخالفتی در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه فیلتر شده است”. گفته میشود ایران قبل از فیلتر کردن این بازی قصد اعمال تغییراتی در این بازی را داشته و در همین رابطه مذاکراتی را با توسعهدهندگان انجام داده است که به نتیجه نرسید.
با این که ایران اولین کشوری است که به صورت رسمی این بازی را فیلتر میکند اما برخی کشورهای دیگر نیز نگرانیهایی درباره تاثیر این بازی بر روی شهروندان خود دارند. به طور مثال سنگاپور تحقیقاتی درباره تاثیر پوکمونگو بر روی زندگی روزانه مردم را در دست اجرا دارد و وزیر ارتباطات و اطلاعات این کشور نیز نگرانی خود درباره این بازی را اعلام کرده است. همچنین اندونزی نیز پوکمونگو را برای پلیس این کشور ممنوع کرده است.
پوکمونگو یک بازی واقعیت افزوده است که کاربران برای یافتن پوکمونها باید به مکانهای مختلف بروند و با پرتاب کردن Pokeball آنها را تصاحب کنند. سپس بازیکنان میتوانند هیولاهای خود را آموزش دهند و با دیگر کاربران به رقابت بپردازند. سازندگان پوکمونگو تصمیم به عرضه تدریجی محصول خود در کشورهای مختلف گرفتهاند تا فشار کمتری بر سرورهای بازی وارد شود و این بازی تاکنون در 15 کشور آسیایی ارائه شده است. تنها پس از یک ماه از عرضه، این بازی به محبوبترین عنوان جهانی تبدیل شده است و چهارمین اپ پرطرفدار نیز در گوشیهای هوشمند محسوب میشود.