شرکت تایوانی ایسوس در اردیبهشت ماه سال جاری از خانوادهی سری زنفون 3 خود با سه عضو به نامهای ایسوس زنفون 3، ایسوس زنفون 3 اولترا و ایسوس زنفون 3 دلوکس رونمایی کرد. ایسوس زنفون 3 معمولی در این بین، گوشی هوشمندی میان رده و مقرون به صرفه به حساب میآید که مشخصات قدرتمندی را به کاربران ارائه میدهد. این اسمارت فون اخیراً مورد بررسی وب سایت جی اس ارنا قرار گرفته است و در ادامه قصد داریم آزمایش این وب سایت بر روی باتری زنفون 3 را با یکدیگر بررسی کنیم. با دیجی رو همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
- بهترین گوشیهای هوشمند سال 2016 در زمینهی عمر باتری
- عمر باتری هواوی میت 9 مشخص شد: عملکردی بسیار خوب
- عمر باتری گوگل پیکسل ایکس ال مشخص شد؛ عملکردی راضیکننده
یک باتری با ظرفیت 3000 میلی آمپر برای گوشی هوشمندی با پنل صفحهی نمایش فول اچ دی 5.5 اینچی، میزانی متوسط به حساب میآید و بدون شک در بازار فعلی میتوان اسمارت فونهایی را به راحتی پیدا کرد که باتری با ظرفیت بالاتری را در درون بدنهی خود جای دادهاند. علاوه بر این، ایسوس زنفون 3 به یک تراشهی فوقالعاده بهینهی اسنپ دراگون 625 شرکت کوالکام تجهیز شده است. این پردازنده بر پایهی فناوری تولید 14 نانومتری ساخته شده است، در حالی که بیشتر چیپستهای میان رده، با فناوری 28 نانومتری تولید میشوند و به هیچ عنوان نمیتوانند به اندازهی اسنپ دراگون 625 بهینه عمل کنند.
هر چند که در درون جعبهی این گوشی هوشمند شارژر معمولی با خروجی 5 ولتی و 2 آمپری قرار داده شده بود، اما ایسوس زنفون 3 از فناوری شارژ سریع 3.0 شرکت کوالکام پشتیبانی میکند. فناوری که میتواند سرعت شارژ را از 10 وات تا 18 وات بالا ببرد. باتری این اسمارت فون قابل جدا شدن توسط کاربر نیست و بنابراین بهترین راه حل تهیهی یک شارژر سریع میباشد.
باتری 3000 میلی آمپری ایسوس زنفون 3 در آزمایش وب سایت جی اس ام ارنا موفق شد در هر دو قسمت گشت و گذار در اینترنت و پخش ویدیو، به میزان 10 ساعت دوام بیاورد. این گوشی هوشمند در آزمایش عمر باتری عملکرد بهتری را از خود نسبت به ال جی وی 20، با باتری 3200 میلی آمپری، بر جای گذاشت. فبلت پرچمدار شرکت کرهای ال جی در هر دو بخش گشت و گذار در اینترنت و پخش ویدیو در حدود 8 ساعت مقاومت کرده بود. هواوی نوا پلاس نیز، با باتری بزرگتر 3340 میلی آمپری، به ترتیب در آزمایش گشت و گذار در اینترنت و پخش ویدیو، امتیاز 11 ساعت و 30 دقیقه و 10 ساعت و 30 دقیقه را به دست آورده بود و عملکردی مشابه با اسمارت فون شرکت تایوانی داشت. نوا پلاس نیز مانند ایسوس زنفون 3 به یک پردازندهی اسنپ دراگون 625 شرکت کوالکام تجهیز شده است. سامسونگ گلکسی سی 7 اما با تراشهی یکسان اسنپ دراگون 625 و باتری 3300 میلی آمپری هنگام گشت و گذار در اینترنت و پخش ویدیو در حدود 15 ساعت مقاومت کرد و ایسوس زنفون 3 را با وجود صفحهی نمایش بزرگتر 5.7 اینچیاش از پیش رو برداشت.
میزان مقاومت باتری ایسوس زنفون 3 در هنگام مکالمهی تلفنی 3G نیز خوب میباشد، اما قطعاً فوقالعاده نیست. این گوشی هوشمند در نهایت موفق شد به امتیاز کلی 74 ساعت برسد که از نظر ما خوب ارزیابی میشود. این به آن معنا است که باتری زنفون 3 به خوبی هواوی نوا پلاس عمل میکند، اما در مقایسه با سامسونگ گلکسی سی 7 و امتیاز 100 ساعتیاش حرفی برای گفتن ندارد. البته در مقایسه با ال وی 20 پرچمدار، اسمارت فون شرکت تایوانی عملکرد بهتری داشته است.
چرا این شرکتا از آمولد استفاده نمی کنن،جدیدا هزینه اش هم با آی پی اس برابر شده