Rahul Narayan هیچ فعالیتی در زمینهی فضا نداشت و در سال 2010 در یک کمپانی که در زمینهی صنعت نرم افزار فعال بود کار میکرد و همچنین محصولاتی توسعه یافته را نیز به شکل شرکتی استارتاپی برای کمپانیهای الکترونیکی تولید میکرد. در آن زمان چه کسی فکر میکرد که Rahul در آیندهای نه چندان دور یعنی 7 سال دیگر ماه نورد خودش را به فضا میفرستد؟
در سال 2010 او به همراه دوستانش که یک تیم محسوب میشوند در مسابقات Google Lunar X-Prize شرکت کردند. این رقابت شرکتهای خصوصی را کنار هم جمع میکند و آنها باید ماه نوردهایی را طراحی کنند و بسازند که توانایی سفر به ماه، طی مسافت 500 متر بر روی ماه و همچنین گرفتن عکس و ویدیوی با کیفیت را داشته باشند.
Rahul دو ماه پیش دربارهی این پروژه به Mashable گفت:
ما به این موضوع فکر میکردیم که اگر قرار است چنین اتفاقی بیفتد ما به عنوان یک تیم هندی میتوانیم به موفقیت برسیم. به هیچ عنوان مهم نیست که در حال فعالیت در چه زمینهای هستیم بلکه مهم این است که بتوانیم یک ماه نورد کارآمد و موفق بسازیم. همانطور که می دانید ما در زمینهی تکنولوژی فعالیت و بازاریابی میکنیم. ما بعد از پرس و جو متوجه شدیم که در این مسابقه هیچ تیم هندی وارد نشده و این موضوع کمی برایمان ناراحت کننده بود. به همین دلیل به شکل تیمی استارتاپی وارد مسابقه شدیم و گفتیم که میتوانیم نقش قابل توجهی را ایفا کنیم.
روز پنجشنبه همین هفته یعنی دیروز این تیم که نام خودشان را Indus گذاشتهاند اعلام کردند که اولین شرکت خصوصی خواهند بود که به همراه بودجهای که از سازمان تحقیقات فضایی هند دریافت کردهاند قصد دارند تا یک ماه نورد را بهوسیلهی موشکی امن به ماه ارسال کنند.
قرار است تا در تاریخ 28 دسامبر سال 2016 یعنی کمتر از یک ماه دیگر این پرتاب طی 3 روز انجام شود. این ماه نورد که PSLV نام دارد بهوسیلهی یک فضاپیما وارد مدار زمین در ارتفاع 880 کیلومتری در 70000 کیلومتری خواهد شد و سپس برای سفری 21 روزه راهی کره ماه میشود. با توجه به برنامه ریزیهای قبلی این ماه نورد در منطقهای به نام Mare Imbrium در شمال غربی ماه فرود خواهد آمد.
تیم Indus آخرین گروهی بودند که وارد این مسابقه شدند.
در دو سال گذشته چند متخصص به این تیم افزوده شدند زیرا همانطور که می دانید سفر به فضا کاملاً موضوعی تخصصی میباشد و برای انجام آن به افراد متخصص نیاز است. نقطهای قوت این تیم زمانی به وجود خواهد آمد که بتوانند مسابقه را ببرند و تکنولوژی فرود فضاپیما را به قیمت 1 میلیون دلار را به تصاحب در آورند.
یکی از شروط حضور در Google Lunar X-Prize این است که 90% شرکتها از طریق راههای خصوصی به وجود آمده باشند. در این تیم هندی حدود 100 نفر که غالباً جوان هستند فعالیت میکنند و در بسیاری از زمینههای تخصص دارند، از برنامه نویسی گرفته تا مهندسی و …
اگر این تیم هندی بتواند در این مسابقه پیروز شود اتفاقی بزرگ برای آنها تلقی میشود و اگر هم موفق نشوند ایرادی ندارد، زیرا ثابت کردهاند که گروهی 5 نفره میتواند 100 نفر را دور هم جمع کند و برای یک هدف فعالیت کنند.
نظر شما دربارهی این اتفاق چیست؟
هندیا برن ماه؟