کمپانی دل (Dell) با درآمدی معادل 74 میلیارد دلار در سال، بزرگترین شرکت خصوصی دنیاست و در زمینه تولید، فروش، تعمیر و پشتیبانی از کامپیوترها، لپ تاپها و بسیاری دیگر از وسایل تکنولوژیک مثل سرورها، هاردها، ابزارهای شبکه، نرم افزار، دوربینها و دستگاههای پخش موسیقی فعالیت دارد. این شرکت بیشتر محصولات خود را از سایر تولیدکنندگان دریافت میکند و بعد از انجام فرایندهایی به فروش میرساند. دل در حال حاضر دارای 140 هزار کارمند است و یکی از موفق ترین شرکتهای فروشنده لپ تاپ، مانیتور و کامپیوترهای شخصی در دنیاست.
در ادامه 10 حقیقت جالب در مورد دل را گردآوری کردهایم، با دیجی رو همراه باشید.
مایکل دل (Michael Dell) از سال 1984 شروع به تولید و فروش کامپیوترهای ساخت خود کرد. وی در آن زمان تنها 19 سال داشت و کامپیوترها را در اتاق خواب خود تولید میکرد.
این کمپانی در ابتدا PC’s Limited نام داشت، اما از سال 2003 نام آن به Dell تغییر یافت.
در سال 1985 این کمپانی اولین کامپیوتری که خود طراحی کرده بود را به فروش رساند. در این کامپیوتر که Turbo PC نام داشت از قطعات IBM استفاده شده بود و 795 دلار قیمت داشت.
دل برای اولین بار در سال 1992 وارد لیست 500 کمپانی بزرگ دنیا شد. در آن زمان مایکل دل جوانترین مدیرعاملی بود که شرکت خود را وارد این لیست کرده است.
این کمپانی دارای روابط پایدار با 99 درصد از شرکتهایی است که در لیست 500 کمپانی بزرگ دنیا قرار دارند.
این شرکت کار خود را با سرمایهای معادل 1000 دلار شروع کرد اما رشد آن به قدری سریع بود که در سال 1988 (تنها 4 سال پس از شروع به کار) حدود 30 میلیون دلار قیمت گذاری شد.
در سال 1996 دل شروع به فروش کامپیوترهای خود از طریق اینترنت نمود و طی دو سال فروش خود را حتی از کمپانی شناخته شدهای مثل کامپک (Compaq) نیز بیشتر کرد.
دل اولین شرکت دنیا بود که کامپیوترهای خود را با سیستم عامل لینوکس (نسخه Red Hat) عرضه میکرد.
دل اولین شرکتی بود که یکی از لپ تاپهایش استاندارد طلایی محیط زیست EPEAT را دریافت کرد.
مقر اصلی شرکت در زمینی به مساحت 19.5 هکتار قرار دارد. این مرکز هیچ آلایندهای تولید نمیکند و انرژی مورد نیاز خود را از طریق توربینهای بادی و پنلهای خورشیدی تامین میکند.
دیجی فکت روزهای فرد راس ساعت 21:30 منتشر می شود
نظرات خود در مورد دیجی فکت را با ما در میان بگذارید.