کمپانی ZTE در سال 1985 توسط یک گروه سرمایه گذار وابسته به هوا فضای چین راهاندازی شد که در اوایل تاسیس تنها به ارائه سرویسهای مخابراتی مشغول بود. اما این شرکت به مرور زمان دایره فعالیت خود را افزایش داد، تا اینکه به تولید گوشیهای هوشمند نیز رو آورد. ZTE در سال های 2012 و 2013 جز 5 برند پر فروش گوشیهای همراه در چین شد، اما در سال های اخیر با ورود دیگر کمپانی های چینی از جمله اوپو، شیائومی و … کمی جایگاه خود را از دست داد. یکی از جدیدترین گوشیهای این کمپانی اکسون 7 است که اواخر سال 2016 به عنوان پرچمدار این کمپانی رونمایی شد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت، بنابراین با دیجی رو همراه باشید تا ببینم زد تی ای اکسوس 7 چگونه پرچمداری است.
درون جعبه ZTE Axon 7
- گوشی اکسون 7
- شارژر دیواری 2 آمپری
- کابل یو اس بی TYPE C
- دفترچه راهنما
- ایرپاد
- کاور ژلهای محافظ
- تبدیل یواسبی C به میکرو یواسبی
- سوزن خارج کردن درگاه سیم کارت
مشخصات سخت افزاری
صفحه نمایش | 5.5 اینچ با رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل از نوع امولد |
پردازنده مرکزی | کوالکام MSM8996 اسنپدراگون 820 با 8 هسته پردازشی |
پردازنده گرافیکی | Adreno 530 |
رم | 4 و 6 گیگابایت |
حافظه داخلی | 64 و 128 با پشتیبانی از کارت میکروSD |
دوربین اصلی | 20 مگاپیکسل، فلش دوگانه، فوکوس خودکار، تثبیت کننده تصویر و دیافراگم f/1.8 با پشتیبانی از ضبط 4k |
دوربین جلو | 8 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2 |
باتری | 3250 میلی آمپر ساعت |
اتصالات | پشتیبانی از دو سیم کارت نانو، شبکه نسل چهارم LTE و یواسبی Type C و کارت حافظه میکرواسدی |
دیگر ویژگی ها | اسکنر اثر انگشت، شارژ سریع |
سیستم عامل | اندروید 6.1 گوگل، قابل به روز شدن به نسخه 7.1.1 نوقا |
ابعاد و جرم | 151.7 * 75 * 7.9 میلی متر و 175 گرم |
طراحی ZTE Axon 7
زد تی ای اکسوس 7 کاملا یک گوشی لوکس و رده بالا به نظر می رسد، حتی از نوع بسته بندی و جعبه نیز این احساس به شما القا خواهد شد که با یک گجت رده بالا سرکار دارید. جنس بدنهی اصلی گوشی کاملا از فلز بوده و تنها در بخش پشت گوشی دو خط پلاستیکی سفید برای رفت و برگشت سیگنالها تدارک دیده شده است. Axon 7 یک صفحه نمایش 5.5 اینچی 2.5 بعدی دارد و از دکمه لمسی بهره می برد. از همین رو در بخش رویی گوشی هیچ دکمه فیزیکی دیده نمی شود. در قسمت بالا و پایین سطح رویی گوشی سوراخ هایی برای خروج صدای اسپیکرها ایجاده شده که از سو زیبایی خاصی به گوش بخشیده و از طرفی باعث شده صدا به خوبی به گوش برسد.
در بخش پایین گوشی پورت یواسبی C و یک میکروفون دیده میشود و بالای گوشی نیز مهمان جک هدفون 3.5 میلیمتری و میکروفون دوم است. باید حدس زده باشید، بله این گوشی دارای دو میکروفون می باشد! در نهایت در سمت راست گوشی دکمه های ولوم و پاور نصب شده و در سمت چپ آن نیز ورودی سیم کارت و کارت حافظه میکرو SD.
اگر به پشت گوشی نگاهی بیاندازیم، اولین چیزی که دیده می شود دوربین بزرگ و بیرون زده اکسوس 7 است که در پایین آن فلش دوگانه LED و اسکنر اثر انگشت قرار گرفته است. نکتهی جالبی که در نوع طراحی محل حسگر انگشت دیده می شود، این است که زد تی ای با ایجاد کمی فرورفتگی در قاب گوشی و جای گذاری اسکنر در آن، از طرفی جلوی آسیب دیدن احتمالی سنسور اثر انگشت بر اثر کشیده شده روی سطوح را گرفته و از طرفی زیبایی بخش پشتی گوشی را دو چندان کرده است!
قدرت و کارایی ZTE Axon 7
زد تی ای اکسوس 7 از تراشه اسنپدراگون 820 قدرت می گیرد که بیشتر پرچمداران سال 2016 به آن مجهز هستند. نمی توان این گوشی را با پرچمداران سال 2017 مقایسه کرد چرا که بیشتر گوشی های سال جاری، در دل خود تراشه اسنپدراگون 835 را دارند، اما با این حال اسنپدراگون 820 به قدری قدرتمند است که تعدادی از کمپانی ها هنوز هم از آن به عنوان مغز متفکر گوشیهای خود استفاده می کنند. برای مثال می توان به ال جی اشاره کرد که بجای استفاده از اسنپدراگون 835 در جی 6، گوشی رده بالای خود را به اسنپدراگون 821 مجهز کرده است که تنها یک نسخه بهبود یافته از سری 820 است. از همین رو می توان گفت اکسون 7 به قدری قدرتمند است که بتوان هنوز هم آن را لایق پرچمداری دانست! این گوشی در دو نسخه با رم 4 و 6 گیگابایت و حافظه داخلی 64 و یا 128 گیگابایت عرضه میشود که حافظهی آن را می توان از طریق میکرو اسدی تا 256 گیگابایت افزایش داد.
در دنیای واقعی اکسون 7 از پس اجرای هر اپلیکیشن و بازی ای بر می آید. در تست های انجام شده توسط ما این گوشی از تمامی تست ها سربلند بیرون آمد، تنها ایرادی که می توان از نظر قدرتی از آن گرفت، این است که در بازی های سنگین و سه بعدی نرخ فریم کمی پایین است و گاهی باعث لگ زدن تصویر می شود. اما با این حال این مشکل پردازنده گرافیکی آدرنو 530 است که هنوز قدرت کافی برای اجرای سه بعدی های سنگین را ندارد! 4 گیگابایت رم به کار رفته در گوشی و رابط کاربری سبک نیز اجازه می دهد در مولتی تسکینگ و اجرای چند اپ، به هیچ وجه کندی و تاخیر احساس نشود.
در ادامه تست ها و امتیاز ZTE Axon 7 در بنچمارت انتوتو و گیک بنچ آمده است:
نمایشگر ZTE Axon 7
پرچمدار ZTE دارای یک صفحه نمایش 5.5 اینچی از نوع امولد بوده که 1440 * 2560 پیکسل را در خود جای داده است. از نظر کیفیت تصویر و روشنایی، پنلهای امولد خود را ثابت کردهاند، از همین رو اکسون 7 نیز نمایشگری در حد و اندازه گوشی گلکسی اس 7 دارد اما با روشنایی کمی کمتر که تنها در زمانی که دو گوشی کنار هم قرار گیرند، این موضوع قابل تشخیص خواهد بود. نمایشگر از نوع 2.5 بعدی بوده که در صورتی که عادت به چسباندن برچسب بر روی گوشی دارید به زحمت و هزینه بیشتری خواهید افتاد، چرا که محافظ های صفحه معمولی بر روی نمایشگر های 2.5 بعدی قابل استفاده نیستند.
دوربین ZTE Axon 7
اکسون 7 به دوربین اصلی 20 مگاپیکسلی مجهز بوده که دارای دیافراگم f/1.8، سنسور 1/2.6 اینچی و پیکسلهای 1.1 میکرونی است. دوربین این گوشی از فوکوس خوکار پشتیبانی می کند و توانایی فیلم برداری با دقت 4K را نیز دارد. همچنین در دقت 720 پیکسل میتواند ویدیوهای اسلوموشن با نرخ 240 فریم بر ثانیه نیز ضبط کند. در تاریکی نیز فلش دوگانه LED یاری دهنده دوربین این گوشی خواهد بود.
دوربین سلفی آن نیز 8 مگاپیکسل با دیافراگم آن f/2.2 است که میتوان با آن اقدام به فیلمبرداری با دقت 1080 پیکسل نمود.
در دنیای واقعی، اکسون 7 عکسهای بسیار خوبی شکار میکند. دوربین اصلی این گوشی را نمیتوان به هیچ وجه با گلکسی اس 7 یا آیفون 7 مقایسه کرد، اما عکسهای گرفته شده با این گوشی، کیفیت و جزییات مناسبی دارند. با این حال رنگها در عکسهای گرفته شده با این گوشی کمی مرده و کدر به نظر می رسند. دوربین سلفی این گوشی نیز کیفیت مناسبی دارد و به برای کسانی که عکسهاس سلفی زیادی می گیرند می تواند بسیار مناسب باشد.
برای بزرگ نمایی کلیک کنید و منتظر بارگذاری کامل تصاویر بمانید…
باتری و زمان شارژ
طول عمر باتری هنوز هم یکی از بزرگترین ضعف های گوشی های هوشمند است. با اینکه روز به روز سخت افزار و قطعات گجتها پیشرفت می کنند اما در زمینه باتری ها آن پیشرفتی که همه منتظرش هستند، اتفاق نیافتاده است. اکسون 7 دارای یک باتری با ظرفیت 3250 میلی آمپر است که به لطف تکنولوژی شارژ سریع کوالکام، در مدت زمان 1 ساعت 40 دقیقه از 0 تا 100 درصد شارژ می شود. با یک بار شارژ کامل این گوشی می توان در حدد 19 ساعت از این گوشی در استفاده روزمره استفاده کرد و در صورتی که مدام به تماشای ویدیو بنشینید، 11 ساعت دوام خواهد آورد. همچنین به لطف شارژ سریع شما میتوانید در 30 دقیقه گوشی را 50 درصد شارژ کرده و در طول یک روز بدون خاموش شدن از آن استفاده کنید.
نام گوشی | ZTE Axon 7 |
حجم باتری | 3250 میلی آمپر ساعت |
زمان شارژدهی در استفاده روزمره | 19 ساعت |
زمان شارژدهی در حالت پخش ویدیو | 11 ساعت |
زمان شارژ شدن 0 تا 100 درصد | 1 ساعت 40 دقیقه |
زمان شارژ شدن 0 تا 50 درصد | 30 دقیقه |
رابط کاربری و نرم افزار
اکسوس 7 به صورت پیش فرض سیستم عامل اندروید مارشمالو را با خود به همراه دارد اما آپدیت اندروید نوقا 7.1.1 برای این گوشی منتشر شده و با اولین اتصال به اینترنت، اعلان اپدیت به این نسخه را نمایش میدهد. اما با این حال رابط کاربری MiFavor اختصاصی زد تی ای، این گوشی را پوشانده است. MiFavor تغییرات زیادی روی اندروید اعمال نمی کند و ویژگی بسیار خاصی نیز با خود ندارد، اما به راحتی اجازه می دهد تا از نظر ظاهری با انتخاب از بین تم های مختلف، ظاهر اندروید را تغییر داد. به صورت پیش فرض، قالب انتخاب شده کمی قدیمی به نظر می رسد و آیکون ها جالب به نظر نمی رسند، همچنین ایراداتی نیز در بعضی از بخش های MiFavor دیده می شود! تنها ویژگی جالب این رابط کاربری را می توان صفحه لاک اسکرین عنوان کرد که به صورت خودکار تصاویر زیبایی را به نمایش می گذارد!
ویژگیها
یکی از مهمترین ویژگی های اکسون 7 را می توان، کیفیت صدای آن دانست. این گوشی به اسپیکرهای دالبی بسیار با کیفیتی مجهز است که از طریق سوراخهای در جلوی گوشی صدای بسیار مناسبی را به گوشی کاربر میرساند. همچنین در جعبه این گوشی یک ایرپاد وجود دارد که شما را از خرید هدفون های جداگانه بی نیاز میکند. از حق نگذریم ایرپاد زد تی ای شباهت بسیاری با ایرپادهای آیفون اپل دارد و تنها کمی رنگ و لعاب به خود گرفته است!
جمع بندی
کمپانی زد تی ای مسیر درستی را در پیش گرفته است. اکسون 7 یک گوشی عالی است که با طراحی خوب، بدنهای از جنس آلومینیومی با کیفیت، ویژگی های بسیار مناسب و قدرت کافی میتواند دل هر کاربری را برباید. از مهمترین رقبای این گوشی می توان به وان پلاس 3 و 3 تی [بررسی وان پلاس 3 تی] اشاره کرد که در یک بازه قیمتی عرضه می شود اما وان پلاس 3 نه تنها نمایشگری با دقت اکسون 7 ندارد، بلکه فاقد اسپیکرهایی در حد و اندازه این گوشی است، از همین رو می توان در رقابت بین وان پلاس 3 و اکسون 7، زد تی ای را برنده دانست.
نقاط مثبت
- +صفحه نمایش با کیفیت
- +بدنهی فلزی با کیفیت
- +طراحی زیبا
- +طول عمر باتری مناسب
- +رابط کاربری سبک
- +کیفیت صدای بسیار عالی و ایرپاد با کیفیت
- +دوربین خوب با توانایی ضبط اسلوموش و 4K
نقاط ضعف
- – عکسها کمی مرده و کدر به نظر می رسند
- – رابط کاربری کمی قدیمی و دارای نقص است
شما می توانید زد تی اکسون 7 را از فروشگاه بست چاینا و از طریق دکمه زیر خریداری کنید.
سلام ممنون میشم پاسخ بدید صدای خروجی هدفون رو با توجه به dac استفاده شده در دستگاه چگونه ارزیابی می کنید؟ مثلا در مقایسه با v20 lg
اشکالی که در رابط کاربری بهش اشاره شده در رابطه با گوگل پلیه؟ ممنون میشم جواب بدین
درود بر شما
نمیشه مقایسه کرد چون در حال حاضر جفت گوشی ها در دسترس نیست اما فکر میکنم این گوشی صدای بهتری داره و هدفون اون هم از کیفیت بیشتری برخورداره
در مورد رابط کاربری هم، خیر گوگل پلی مشکلی نداره و به راحتی کار میکنه و اصلا نمیشه گفت ایراد داره فقط در بخش نمایش نوتیفکیشن در صفحه لاک اسکرین با اینکه لانچر نصبه اما بعضی چیزها از خود اندروید قرض گرفته شده و این باعث شده که زیاد جالب نباشه یعنی هماهنگی جالبی بین لانچر و پیش فرض اندروید در لاک اسکرین دیده نمیشه
البته تمامی بخش ها از جمله آیکون ها و قالب اصلی به راحتی ویرایش میشه و شما میتونید از انواع مختلف تم، یکی رو به سلیقه خودتون انتخاب کنید.
یه دنیا ممنون خیلی سایت عالی ای دارین پس شما قبلا v20 رو امتحان کردین؟
خواهش میکنم. باعث افتخار ماست که مخاطبینی چون شما داریم.
بررسی وی 20 توسط دیجی رو انجام نشده اما کارکرد مختصری با اون داشتم.
با این حال اکسون 7 از gsmarena در مقایسه با وی 20 و جی 5 امتیاز بهتری کسب کرده که میشه بهش اطمینان کرد.
ZTE Axon 7 با امتیاز 84.1 خیلی خوب
LG V20 با امتیاز 80.9 خوب
سلام روزتون بخیر
معذرت میخوام شما خودتون از کجا تهیه کردید این گوشیو؟
چون گوشی شما Designed in the USA هست ولی مال بست چینا اینطور نیست
سلام وقت بخير ببخشيد LCDنصف گوشي zte axon7 مثل برفك تلويزيون شده قطعاتشو از كجا بايد پيدا كنم