هالووین به عنوان یکی از قدیمیترین تعطیلات جهان همچنان در چندین کشور جشن گرفته میشود و از مناطقی که این جشن از محبوبیت بالایی برخوردار است میتوان به کانادا و آمریکای شمالی اشاره کرد.
هر ساله 65 درصد از آمریکاییها خانه و محل کار خود را برای هالووین تزئین میکنند که این درصد برای کریسمس فقط کمی بالاتر است که این یعنی هالووین هم به اندازهی کریسمس در آمریکا اهمیت دارد. هالوین تعطیلاتی است که بیشترین میزان شکلات در آن بفروش میرسد و از نظر فروش کلی اجناس بعد از کریسمس قرار دارد.
برای آشنایی بیشتر با این جشن میتوانید به مطلب جشن هالووین چیست و چگونه بوجود آمده مراجعه کرده و همچنین برای دانستن یک سری دانستنی درمورد این جشن به مطلب حقایقی درمورد هالووین که کمتر کسی میداند مراجعه کنید؛ ما در ادامهی همین مطلب قصد داریم نحوهی برگزاری این جشن در مناطق مختلف دنیا را برای شما بازگو کنیم، پس با دیجی رو همراه باشید.
اتریش
در اتریش برخی از مردم در این شب بر روی میز نان، آب و یک چراغ روشن میگذارند؛ دلیل این کار این است که آنها بر این باورند که چنین چیزهایی ارواح مرده را در این شب به زمین بازمیگرداند.
کانادا
جشنهای مدرن هالووین در کانادا با مهاجرت اسکاتلندیها و ایرلندیها در ۱۸۰۰ آغاز شد. این جشن در کانادا به صورت برگزاری مهمانی، دادن شکلات و تزئین کرده خانه با کدو تنبل و ساقهی ذرت انجام میشود.
چین
در چین رو به روی عکس کسانی که فوت کردهاند آب و غذا میگذارند و برایشان فانوس روشن میکنند تا راه برگشت به زمین را در شب هالووین پیدا کنند.
چکسلواکی
در چکسلواکی در شب هالووین یک سری صندلی کنار بخاری یا شومینه قرار میدهند. برای هر عضو زندهٔ خانواده یک صندلی و برای روح افراد درگذشته هم یک صندلی قرار میدهند.
انگلستان
در انگستان در گذشته بچهها آواز میخواندند و برای درخواست شکلات و پول به در خانهی دیگران میرفتند، همچنین در بیرون خانهها فانوس قرار میدادند تا خانه را از ارواح سرگردان محافظت کنند. یک رسم دیگر در انگلستان این بوده که چیزهایی مثل سنگ، سبزیجات و گردو را در آتش میانداختند تا ارواح را دور کنند. از این چیزها در گذشته برای پیشگویی و طالع بینی هم استفاده میشده است؛ مثلا اگر سنگی که یک نفر داخل شعلههای آتش میانداخته فردا صبح قابل رویت و قابل تشخیص نبود، اعتقاد بر این بود که فردی که آن سنگ را انداخته تا سال دیگر زنده نخواهد بود یا مثلا اگر گردوهایی که عاشقان جوان در آتش میانداختند میترکید، اعتقاد بر این بود که آنها ازدواج پرجنگ و دعوایی خواهند داشت. اما امروزه بیشتر رسم پوشیدن لباسهای مبدل و طلب کردن شکلات و مهمانی گرفتن در انگلستان رواج دارد.
فرانسه
برخلاف بیشتر کشورها، فرانسویها هالووین را به دلیل ادای احترام به اجداد درگذشتهشان جشن نمیگیرند. این جشن به عنوان یک تعطیلات آمریکایی در فرانسه شناخته میشود و تقریبا تا سال ۱۹۹۶ آنها هیچ اطلاعی از این جشن نداشتهاند.
آلمان
در آلمان در شب هالووین مردم چاقوهایشان را کنار میگذارند، چراکه نمیخواهند بازگشت ارواح به زمین را به خطر بیندازند.
هنگ کنگ
جشن هالووین در هنگ کنگ تحت عنوان فستیوال ارواح گرسنه شناخته میشود. آنها بر این باورند که ارواح در طی ۲۴ ساعت در دنیا پرسه میزنند. بعضی از مردم عکسهایی از میوه و پول را آتش میزنند و بر این باورند که این عکسها به دنیای ارواح میرسند و آنها را به آرامش میرسانند.
ایرلند
اعتقاد بر این است که خواستگاه هالووین ایرلند میباشد و این جشن به همان قوت آمریکا در ایرلند هم برگزار میشود. در نواحی روستایی ایرلندیها شومینه یا کلا آتش روشن میکنند و کودکان هم لباس مبدل پوشیده و در محل، رسم گرفتن شکلات را اجرا میکنند. اکثر مردم در این شب با خانواده یا دوستانشان دور هم جمع میشوند و بازیهای مختلفی انجام میدهند.
ژاپن
در ژاپن هم برای گرامی داشت ارواح درگذشته فستیوالی برگزار میشود. در این شب غذاهای خاصی درست شده و فانوسهای قرمز به همه جا میآویزند. آنها همچنین آتشی روشن میکنند تا به ارواح نشان بدهند که خانوادههایشان کجا هستند. این فستیوال بسیار به هالووین شباهت داشته و در طی ماه جولای یا آگوست برگزار میشود.
کره
در کره هم فستیوالی در ماه آگوست برگزار شده که خیلی شبیه به هالووین میباشد. در این روز مردم به مقبرهٔ درگذشتگاه سر زده و میوه و برنج خیرات میکنند.
توی ایران هم فقط برای نمای عکس از دکور هالووین استفاده میشه 🙂
ممنون
من هنوز هم نفهمیدم تو چ کشورهایی برگزار میشه?
در حال حاضر در همه کشورها حدودا!
در برخی روستاهای مازندران هنوز این جشن برگزار میشه نشان دهنده ریشه مشترک یگانه با مهاجران باستانی آریایی به شمال اروپا رفته دارد