در حالی که انتظار میرود کوالکام تا قبل از پایان سال جاری میلادی از جدیدترین چیپ پردازشی خود با نام «اسنپدراگون 845» رونمایی کند، اما از چند وقت پیش شایعات زیادی پیرامون این محصول منتشر شده و جزئیات تأیید نشدهای ارائه شدهاند که شنیدن آنها خالی از لطف نیست.
بر اساس شنیدهها، این تراشه پردازشی جدید با معماری 10 نانومتری LPE که مخفف عبارت Low Power Early میباشد، تولید شده است. بنابراین با توجه به نوع فرایند تولید این تراشه، نمیتوان انتظار دستاورد عجیبی در زمینه عملکرد پردازشی آن داشت.
با این حال، به عنوان یک تراشه جدید، اسنپدراگون 845 با بهرهمندی از هستههای نسل سوم Kryo که چهار عدد از آنها بر پایه Cortex-A75 هستند، از قدرت خوبی برخوردار خواهد بود. البته این چهار هسته با چهار هسته دیگر از نوع Cortex-A53 همراه شدهاند که باعث افزایش بازده این چیپ خواهد شد. وظیفه پردازش گرافیکی نیز در اسنپدراگون 845 بر عهده تراشه آدرنو 630 خواهد بود که یک پیشرفت نسبت به نسل قبلی به شمار میرود. البته هنوز اطلاعاتی در مورد قابلیتهای واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) این پردازنده گرافیکی، فاش نشده است.
همچنین گفته شده که اسنپدراگون 845 از دوربینهای دوگانه تا حداکثر 25 مگاپیکسل هم در جلو و هم در پشت بدنه، پشتیبانی خواهد کرد.با این حال، تاکنون هیچ صحبتی در مورد امکان ضبط ویدیو با رزولوشن 2160p و نرخ 60 فریم در ثانیه، به میان نیامده است. به علاوه، مودم جدید X20 که در تراشه جدید کوالکام تعبیه شده، به صورت تئوری سرعت دانلود را تا 1.2 گیگابیت بر ثانیه افزایش خواهد داد. شایان ذکر است که این سرعت در تراشه کنونی اسنپدراگون 835 که از مودم X16 استفاده میکند، برابر با 1 گیگابیت بر ثانیه میباشد.
سازندگان گوشیهای هوشمند از همین حالا برای استفاده از اسنپدراگون 845 در پرچمدارهای خود، صف کشیدهاند و طبق اخباری که پیش از این منتشر شده بود، شرکت کرهای سامسونگ تمام تولیدات ابتدایی این چیپ را برای استفاده در گلکسی اس 9 خریداری کرده است. کمپانی چینی شیائومی هم که این روزها توانسته نام خوبی برای خود دست و پا کند، قصد استفاده از اسنپدراگون 845 در گوشی می 7 (Mi 7) را دارد. دیگر شرکت مطرح کرهای، یعنی ال جی هم احتمالاً یکی دیگر از تولید کنندگان شناخته شدهای خواهد بود که اولین محصولات مجهز به اسنپدراگون 845 را روانه بازار میکنند.