از آنجایی که اسمارت فونها به بخش جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شدهاند، مردم دیگر از موبایل هایشان تنها برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده نمیکنند و اکثر اطلاعات حساسشان را هم بر روی موبایلهایشان ذخیره میکنند. اما در این عصر و دوره که گاه و بیگاه اخبار درز اطلاعات و تهدیدهای امنیتی به گوش میرسد، آیا ذخیره کردن اطلاعات خصوصی روی موبایلها کار درستی است ؟ چرا که نه اگر محافظت مناسبی اعمال شده باشد!
در ادامه ما لیستی از بهترین آنتی ویروس های اندرویدی سال 2018 را برای شما آماده کرده ایم که بسته به نیاز یا انتخابتان میتوانید از هرکدام از آنها استفاده کنید، با دیجی رو همراه باشید
۱ـ Kaspersky
Kaspersky یک برنامهی نامی در زمینهی امنیت بوده و یکی از بهترین آنتی ویروسها برای سیستم عامل اندروید است. طبق تستهای به عمل آمده با دقت ۹۹.۹ درصد بدافزارها را شناسایی میکند. این برنامه یک ورژن رایگان به همراه پرداخت درون برنامهای و یک نسخهی پولی دارد. ورژن رایگان به صورت دستی برنامهها را برای پیدا کردن بدافزار و ویروس شناسایی میکند و ورژن پرمیوم آن ویژگیهایی همچون محافظت در لحظه، ضد سرقت، قفل برنامه و غیره را در بر دارد. با این حال میتوانید به مدت ۳۰ روز به تمام ویژگیهای نسخهی پرمیوم به طور رایگان دسترسی داشته باشید.
۲ـ Avast
Avast کاربران زیادی را در سراسر دنیا بر روی پلتفرمهای مختلف محافظت میکند. این برنامه ورژنی رایگان مخصوص اندروید دارد که در گوگل پلی تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون بار دانلود شده است. با یک ضربه، موتور آنتی ویروس دستگاه شما را به دنبال همه ی برنامههای مشکلدار و خطرناک یا تروجانها اسکن میکند و محافظت کامل در برابر نرم افزارهای جاسوسی و ویروسها به شما ارائه میدهد. این برنامه یک سری پرداخت درون برنامهای دارد که با پرداخت میتوانید تبلیغاتش را بردارید، به امکانات قفل برنامهها دسترسی پیدا کنید و به یک سری ویژگی دیگری مانند امنیت سیم کارت و غیره هم دسترسی پیداکنید. با این حال نسخه رایگان یک سری ویژگی های اضافی همچون مسدودکنندهی تماس، ضد سرقت، ذخیره کنندهی انرژی، تقویت کنندهی رم، پاک کنندهی فایلهای اضافی، فایروال برای دستگاههای روت شده، اسکنر وایفا و ویژگیای که به شما اجازه میدهد عکسهای خصوصیتان را با پین کد امن کنید، به شما ارائه میدهد. تمام این ویژگیهای فوقالعاده باعث میشوند که این آنتی ویروس ارزش امتحان کردن را داشته باشد.
۳ـ Bit defender
آنتی ویروس Bit defender ابزاری است که در برابر تهدیدات عمدهی یک دستگاه اندرویدی شما را محافظت میکند. این یکی از سبک ترین برنامههای آنتی ویروس است که از تکنولوژی اسکن ابری استفاده میکند و همین هم باعث توانایی فوق سریع آن در اسکن کردن میشود. این برنامه گوشی شما را کند نکرده یا خیلی باتریتان را مصرف نمیکند. این برنامه در حین نصب برنامه های دیگر هم امکان محافظت و اسکن در لحظه را به شما ارائه میکند. بیت دفندر یک ورژن پولی هم دارد که ۱۴ روز میتوانید به رایگان از آن استفاده کنید. در نسخهی پولی آن ویژگیهای پیشرفتهتری همچون اسکن بدافزار، امنیت اکانت، امنیت وب، ضدسرقت، قفل برنامه و غیره را پیدا خواهید کرد.
۴ـ Norton
آخرین ورژن نرم افزار آنتی ویروس Norton، ویژگیهای چشمگیری حتی در ورژن رایگانش ارائه داده است. این برنامه تقریبا شناسایی ۱۰۰درصدی داشته و بدافزارها، نرم افزارهای جاسوسی یا ویروسهایی که میتوانند دستگاهتان را کند کنند پاک میکند. این برنامه امکان آلارم زدن در هنگام گم شدن دیوایس، قفل کردن دیوایس برای جلوگیری از سرقت اطلاعات خصوصی یا مسدود کردن تماسها یا پیامهای ناخواسته را هم به کاربرانش ارائه میکند. از ویژگیهای نسخهی پرمیوم آن میتوانید به مدت ۳۰ روز به طور رایگان استفاده کنید و با تمام اینها برنامهی Norton بیشک یکی از بهترین و قابل اعتمادترین آنتی ویروسهای اندرویدی است.
۵ـ Sophos
Sophos یک برنامهی رایگان بوده که هیچ تبلیغی ندارد و پر از امکانات است. علاوه بر محافظت مناسب در مقابل بدافزارها شما میتوانید به امنیت در هنگام سرقت، فیلترینگ وب که سایتهای غیرقانونی را بلاک میکند، قفل برنامه، مسدودکنندهی تماس، تایید کنندهی هویت و غیره هم دسترسی داشته باشید. این برنامه همچنین میتواند URLهای مخرب را شناسایی کرده و اتصال وایفای امن تنظیم کند تا شما را در زمینهی رمزگذاریهای ناامن آگاه کند.
۶ـ Security Master
Security Master ورژن آپگرید شدهی نرم افزار CM Security است. این یک آنتی ویروس همه کاره است که هم دانلود و هم امتیازات قابل توجهی را دارد. این برنامه گوشی شما را در مقابل همه نوع بدافزاری حافظت میکند و تضمین میکند که هیچ ویروسی وارد گوشی شما نشود. ورژن رایگان کلی ویژگی امنیتی عالی مانند قفل برنامه، اسکنر، امنیت پیام، امنیت وای فای، پاک کنندهی فایلهای اضافی، پاک کنندهی نوتیفیکیشن، تقویت کنندهی گوشی، خنک کنندهی CPU، ذخیره کنندهی باتری، مسدودکنندهی تماس و غیره را برایتان به ارمغان میآورد. علاوه بر اینها به شما امکان میدهد که سایتهای مورد علاقهتان مانند فیسبوک، توییتر، یوتیوب و غیره را به طور امن از داخل خود همین برنامه جست و جو و بروز کنید. بیشک این برنامه یکی از بهترین آنتی ویروسهای اندرویدی است.
۷ـ MC Afee
MC Afee از زمان انتشارش جوایز زیادی را برنده شده. اکثر ویژگیهای پیشرفته همچون ضدسرقت، قفل امنیتی، امنیت وای فای، بهینه ساز باتری، پاک کنندهی مموری و غیره در ورژن رایگان آن در دسترس هستند. این برنامه رابط بصری داشته و بهترین نکتهاش این است که برای هر ویژگیای آمورش ارائه میکند. نسخهی حرفهای و پولی آن فقط چند ویژگی اضافی داشته و در مقایسه با اکثر آنتی ویروسهای دیگر گران تلقی میشود. میزان تشخیص و شناسایی این برنامه ۹۹.۵٪ است و همچنین میتوانید به اسکنر، برنامهی زمانی بدهید که در زمان مشخص دستگاه شما را اسکن کند. یکی از نقصهای برنامه این است که به هنگام نصب نسخهی حرفهای، با پیچیدگی مواجه میشوید؛ اما با این حال این آنتی ویروس یکی از آنتی ویروسهای قابل اعتماد اندرویدی به حساب میآید.
۸ـ DFNDR
DFNDR یکی دیگر از آنتی ویروسهای رایگان اندرویدی است که عملکرد گوشی هوشمند شما را بهینه نگه میدارد. این برنامه کلی ویژگی امنیتی به همراه ویژگیهای ضدهک و ضدجاسوسی دارد. این انتی ویروس با بستن برنامههای پس زمینه که پهنای باند اشغال میکنند سرعت اینترنتتان را هم بالا میبرد. از نقصهای آن میتوان به نمایش تبلیغات آزاردهنده اشاره کرد که البته با کمی پرداخت اشتراک سالیانه قابل حذفاند.
۹ـ Avira
آنتی ویروس Avira یکی از موارد کمتر شناخته شده است اما از لحاظ قابل اطمینان بودن با دیگر رقیبهایش در این لیست رقابت میکند. اویرا یک برنامه پر ویژگی بوده و اکثر عملکردهایش قابل دسترسی از طریق نسخهی رایگان میباشند. در زمینهی آنتی ویروس بودن و حفاظت از حریم خصوصی، میتواند حافظهی خارجی را هم اسکن کرده و نشان دهد که هر برنامه از لحاظ حریم خصوصی چه رتبهای دارد. با آپشن Cell phone tracker میتواند لوکیشن گوشیتان را در صورت لزوم پیدا کند. با استفاده از ورژن پرمیوم میتوانید از محافظت بیشتری همچون محافظت دوربین، امنیت مرورگر اضافی و غیره بهره ببرید. این ویژگیها به راحتی با پرداخت درون برنامهای هم در دسترس قرار میگیرند.
۱۰ـ AVG
AVG یک آنتی ویروس قوی است که توسط AVG Technologies که زیرمجموعهای از Avast میباشد توسعه یافته است. این برنامه اکثر ویژگیهای مورد انتظار از هر برنامهی آنتی ویروس مدرنی را در خود داشته و ويژگیهایی همچون اسکن دورهای، امنیت وای فای، پاک کردن فایلهای اضافی، تقویت کنندهی رم، مسدودکنندهی تماس، ذخیرهی انرژی و غیره را با خود دارد. برخی از ویژگیهای کارآمد هم به مدت دورهی آزمایشی ۱۴ روزه در دسترس خواهند بود.
انتی ویروس قدرتمند eset فراموش شد
درصورتی که کاسپراسکای که ابزار جاسوسی هست در ردیف اول قرار گرفته است
با سلام
در این مطلب ترتیب خاصی وجود ندارد و انتی ویروس ها بدون در نظر گرفتن ترتیب خاصی چیده شده اند
سلام
هنوز انیویروس خوب ندیدید یک بار از trend micro mobile security استفاده کنید اون موقع متوجه میشوید آنیویروس قدرتمند یعنی چی خخخ ایست اسباب بازیه آنیویروسی که راحت سریالش گیر بیاد یا راحت کرک بشه بخ درد لای جرز می خوره