با اینکه امروزه استفاده از تکنولوژی خیلی گسترده شده، اما خودکار و مدادها هنوز هم جایگاه خودشان را دارند و افراد بسته به سلیقهشان میتوانند از میان طیف وسیع خودکارها، خودکاری که با آن راحتتر هستند را انتخاب کنند و تقریبا مثل مدادرنگی، دیگر خیلی محدودیت رنگی هم وجود ندارد. در ادامه با دانستنیهایی در مورد خودکارها با دیجیرو همراه باشید.
1-خودکارهای کریستالی بیک اولین بار در سال 1959 در آمریکا به قیمت 19 سنت به فروش رسیدند. با افزایش تورم، هنوزهم قیمت این خودکارها در آمریکا همین حدود است.
2- یک کمپانی خصوصی آمریکایی نه تنها هزینهی تحقیقات خودکار فضایی ناسا را داد، بلکه خودکار انقدر خوب کار میکرد که شوروی هم آن را خریداری کرد.
3- با وجود تولید حدود 38 میلیون خودکار در سال، چین تا سال 2017 هنوز تکنولوژی تولید آن را در داخل نداشت.
4- در انگلستان خودکارهای نوک ساچمهای را به افتخار مخترع آن Laszlo Bior، Bior مینامند. او در سال 1938 از دست نازیها به آرژانتین فرار کرد و در طی جنگ جهانی دوم برای نیروی هوای سلطنتی خودکار درست میکرد.
5- آمریکا برای خودکارهایی که میخرد مشخصههای دقیقی دارد، مثلا نابینایان بتوانند از آن استفاده کنند، یک مایل توانایی نوشتن داشته باشند، از زیر یونی فرم قابل تشخیص نباشند و در شرایط اورژانسی بتوان از آن برای برش و سوراخ کردن استفاده کرد.
6- استفاده از خودنویس در مدرسهای در ادینبورگ، هم عملکرد تحصیلی و هم عزت نفس را افزایش داد.
7- اولین اشاره به قلمی که مخزن جوهر دارد در سال 973 در منطقهای در شمال غربی آفریقا صورت گرفته. اشارهی بعدی در قرن 17 توسط مخترعی آلمانی به نام Daniel Schwenter شده.
8- درپوش خودکارهای بیک سوراخی دارند تا در صورت بلعیده شدن مانع از خفگی شوند. آن سوراخ روی خیلی از خودکارها به چشم میخورد.
9- سیلوستر استالونه یک خودکار 5 هزار دلاری طراحی کرده است.
10- نوک یک خودکار تقریبا به سختی یک الماس است.
11- برخی خودکارها بوی فرمونهای مورچه میدهند. اگر با این خودکارها خط بکشید و مورچهای در نزدیکی باشد، خطوط را دنبال خواهد کرد.
12- بزرگترین خودکاری که تا به حال ساخته شده در هند بوده. این خودکار 5 و نیم متر طول و حدود 37 کیلوگرم وزن دارد و کاملا درست کار میکند.