تنها چند میلیون سال بعد، ساکنان زمین ستاره Gliese 710 را در نزدیکی خود خواهند یافت. این ستاره در حال حاضر 64 سال نوری از منظومه شمسی فاصله دارد اما در سال 1999 دانشمندان کشف کردن که با سرعت 32000 مایل بر ساعت (53000 کیلومتر بر ساعت) در حال نزدیک شدن به منظومه ما است. قبلاً این طور به نظر میآمد که این ستاره با فاصله از کنار ما عبور خواهد کرد، اما طبق محاسبات جدید دانشمندان لهستانی، فاصله Gliese 710 در هنگام عبور، تنها 77 روز نوری از کنار منظومه شمسی است. این میزان برای نابودی سیارکها و ستارههای دنباله دار در منطقه ابر اورت (ابر کروی که سامانه شمسی را احاطه کرده) و حتی زمین کافی به نظر میرسد.
ابر اورت 0.8 تا 3.16 سال نوری از خورشید فاصله دارد و طبق نظریه یان اورت، دانشمند لهستانی، منشأ تولید سیارکها و ستارههای دنباله دار و اجرام آسمانی دیگر است. دانشمندان می گویند این ستاره 0.1 درصد و یا 100 میلیون جز از اجزای اورت خارج از پوشش ابر را در بر خواهد گرفت. این ستاره با تأثیر بر داخل منظومه شمسی باعث ایجاد باران شهاب سنگ و تشکیل 10 ستاره دنباله دار در هر سال طی میلیونها سال خواهد شد.
تحقیقات نشان میدهد رویدادی شبیه این 65 میلیون سال پیش رخ داد و با ایجاد باران شهاب سنگ در زمین اسباب انقراض دایناسورها را فراهم کرد. حتی این اتفاق سادهتر از آن چیزی است که Gliese 710 پیش خواهد آورد. در نزدیکترین حالت این ستاره بزرگترین و درخشانترین جرم در آسمان به نظر میآید. طبق گفته دانشمندان «این ستاره بزرگترین رویارویی در تاریخ منظومه شمسی خواهد بود.»
در نهایت میتوان گفت Gliese 710 یک میلیون سال با ما فاصله دارد و ممکن است پیش از رسیدن آن اتفاقات دیگری ما را به سمت نابودی ببرند. اما ممکن است روزی 40000 امین نواده شما، به خاطر داشتن راه حلی برای این موضوع از شما ممنون باشد.