دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: AMD از پردازنده های سری رایزن 7000 با سرعت 5.5 گیگاهرتز رونمایی کرد
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار سخت افزار > AMD از پردازنده های سری رایزن 7000 با سرعت 5.5 گیگاهرتز رونمایی کرد
اخبار سخت افزار

AMD از پردازنده های سری رایزن 7000 با سرعت 5.5 گیگاهرتز رونمایی کرد

حسین محمودزاده 2 خرداد 1401 ساعت 18:26
زمان مطالعه: 5 دقیقه
پردازنده های سری رایزن 7000
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

امروز در جریان نمایشگاه کامپیوتکس 2022 در شهر تایپه، AMD از مجموعه‌ای از محصولات جدید خود رونمایی کرد؛ از جمله اینکه این غول دنیای فناوری به ارائه جزئیاتی در مورد پردازنده‌های دسکتاپ سری رایزن 7000 جدیدش، و همچنین چندین فناوری جدید در بخش لپ تاپ پرداخت. با دیجی رو همراه باشید.

از رایانه‌های دسکتاپ شروع می‌کنیم؛ جایی که البته AMD اطلاعاتی از SKU های دقیق یا همان معماری قطعات رایزن 7000 به اشتراک نگذاشته است. با این حال، این شرکت چندین ویژگی کلیدی و همچنین جزئیات مربوط به مادربردهای پشتیبانی کننده از این سری را ذکر کرد.

پردازنده های سری رایزن 7000

پردازنده‌های سری رایزن 7000 مبتنی بر معماری جدید و 5 نانومتری Zen 4 خواهند بود. حجم حافظه نهان L2 به نسبت هر هسته، در این پردازنده‌های جدید دو برابر شده و از 512 کیلوبایت در هر هسته به 1 مگابایت رسیده است. AMD همچنین ادعا می‌کند که عملکرد تک رشته‌ای این پردازنده‌ها بیش از 15 درصد افزایش یافته است.

اما مطمئناً بزرگترین ادعای AMD در کامپیوتکس 2022 افزایش سرعت کلاک در سری رایزن 7000 است. این شرکت ادعا می‌کند که در هنگام بازی سرعت کلاک به بیش از 5 گیگاهرتز می‌رسد! برای اثبات این ادعا، بازی Ghostwire: Tokyo با یک پردازنده 16 هسته‌ای ناشناس از سری 7000 اجرا شد و در نتیجه آن، سرعت کلاک تا 5.5 گیگاهرتز رسید.

AMD همچنین در اجرای نرم افزار Blender که از تمام هسته‌‌ها استفاده می‌کرد و در تستی که روی همان پردازنده 16 هسته‌ای سری رایزن 7000 انجام شد، توانست 30 درصد زمان رندر سریع‌تری را در مقایسه با Core i9-12900K ثبت کند.

پردازنده های سری رایزن 7000

علاوه بر دای محاسباتی 5 نانومتری Zen 4، این پردازنده یک دای 6 نانومتری I/O جدید نیز دارد (دای یا Die، سطح سیلیکونی CPU است که ترانزیستورها برروی آن قرار می گیرند). این شامل گرافیک مبتنی بر AMD RDNA 2 است که ویژگی استاندارد تمامی پردازنده‌های رایزن 7000 خواهد بود. دای I/O جدید همچنین امکان پشتیبانی از ویژگی‌هایی نظیر DDR5 و PCIe 5.0 را فراهم می‌کند.

AMD در مورد پلتفرم Socket AM5 هم که میزبان سری رایزن 7000 و احتمالاً پردازنده‌های رایزن آینده خواهد بود، توضیحاتی ارائه کرده است. با این حال، این شرکت هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از سازگاری پردازنده‌های دیگر با این پلتفرم ارائه نکرده است.

بزرگترین تغییر اعمال شده در این سوکت، تغییر از PGA به LGA است؛ به این معنی که اکنون پین‌ها به جای CPU روی مادربرد خواهند بود. سوکت مذکور دارای 1718 پین بوده و از قطعات با توان حداکثر 170 وات پشتیبانی می‌کند. با وجود تغییر در طراحی، AM5 همچنان از همان خنک کننده‌های AM4 استفاده خواهد کرد.

پردازنده های سری رایزن 7000

مادربردهای AM5 دارای 24 مسیر ارتباطی PCIe 5.0، حداکثر 14 پورت USB با سرعت 20 گیگابیت بر ثانیه و Type-C، وای-فای 6E و بلوتوث 5.2 LE و حداکثر 4 پورت HDMI 2.1 و DisplayPort 2.0 خواهند بود.

AMD در حال حاضر سه چیپست جدید برای مادربردهای AM5 معرفی کرده است. بهترین چیپست معرفی شده X670E است که تمام ویژگی‌های جدید و بیشترین گزینه‌های ارتباطی را با PCIe 5.0 برای دو اسلات گرافیکی و یک اسلات فضای ذخیره‌سازی در دسترس قرار می‌دهد. مورد بعدی X670 است که مسیر ارتباطی PCIe 5.0 را برای یک اسلات ذخیره‌سازی و به صورت اختیاری برای کارت گرافیک ارائه می‌کند. در نهایت نیز چیپست مقرون به صرفه B650 معرفی شده که PCIe 5.0 را تنها برای اتصال فضای ذخیره‌سازی در دسترس قرار می‌دهد.

مادربردهای AM5 توسط تمام شرکای تجاری اصلی AMD تولید و روانه بازار خواهند شد. این شرکت همچنین وعده داده که تا قبل از ورود پردازنده‌های رایزن 7000 به بازار، حافظه‌های ذخیره‌سازی PCIe 5.0 در دسترس خواهند بود. سرعت خواندن متوالی این نوع حافظه‌ها تا 60 درصد بیشتر از درایوهای PCIe 4.0 فعلی است.

پردازنده های سری رایزن 7000

به غیر از فناوری‌ها و محصولات جدید دسکتاپ، AMD چند محصول دیگر نیز برای معرفی کردن به صحنه کامپیوتکس 2022 آورده بود. این شرکت از سری جدید پردازنده‌های «Mendocino» که برای لپ‌تاپ‌ها در بازه قیمتی 400 تا 700 دلار طراحی شده، رونمایی کرد. این پردازنده‌های دارای هسته‌های Zen 2 و گرافیک RDNA 2 هستند.

AMD همچنین فناوری AMD Smart Access Storage را معرفی کرد که مبتنی بر DirectStorage مایکروسافت است و از AMD Smart Access Memory و سایر فناوری‌های AMD برای سرعت بخشیدن به زمان بارگذاری بازی‌ها و نمایش بافت‌ها استفاده می‌کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: ََAMD, پردازنده
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی بررسی انواع محافظ برق و کاربرد آنها بررسی انواع محافظ برق و کاربرد آنها
مقاله بعدی گوشی های آیفون ممنوعیت واردات گوشی های آیفون تکذیب شد
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

اینفینیکس جی تی 30 پرو

چرا اینفینیکس جی تی 30 پرو بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی بازار است؟

باریستا کیست؟

باریستا و کمک باریستا؛ دو پرسنل تأثیرگذار در کافی‌شاپ

شیائومی اسمارت بند 10

افشای مشخصات شیائومی اسمارت بند 10 با نمایشگر امولد و عمر باتری 21 روزه

مطالب مرتبط

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP
اخبار سخت افزار

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP با قابلیت‌های هوش مصنوعی عرضه شد

14 خرداد 1404 ساعت 19:28
هارد دیسک 40 ترابایتی سیگیت
اخبار سخت افزار

هارد دیسک 40 ترابایتی سیگیت در راه بازار؛ آغاز عصر جدید ذخیره‌سازی

11 خرداد 1404 ساعت 15:26
تولید تراشه 3 نانومتری هواوی
اخبار سخت افزارهواوی

هواوی در مسیر انقلاب فناوری؛ تولید تراشه 3 نانومتری تا سال 2026

10 خرداد 1404 ساعت 18:10
کارت گرافیک AMD Radeon RX 9060 XT
اخبار سخت افزار

کارت گرافیک AMD Radeon RX 9060 XT معرفی شد؛ رقیب مستقیم RTX 5060 Ti

3 خرداد 1404 ساعت 12:47

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور