دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: معرفی کارت گرافیک ارزان قیمت AMD Radeon RX 480
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > بررسی محصولات > معرفی کارت گرافیک ارزان قیمت AMD Radeon RX 480
بررسی محصولات

معرفی کارت گرافیک ارزان قیمت AMD Radeon RX 480

علیرضا سلیمانی اصل 12 تیر 1395 ساعت 18:40
زمان مطالعه: 8 دقیقه
AMD Radeon RX 480
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

شرکت  AMD به‌جای تلاش برای ساخت پرقدترین کارت گرافیک در بازار به دنبال نمونه‌های متوسطی مانند Radeon RX 480 است. اما بااین‌حال در مقایسه باکارت گرافیک‌های پرقدرت شرکت Nvidia مانند GeForce GTX 1080  و 1070 حرف‌هایی برای گفتن دارد.

این کارت گرافیک قیمتی در حدود 200 دلار دارد و از ویژگی واقعیت مجازی نیز پشتیبانی می کند. این درحالی است ‌که کارت‌های گرافیک باقابلیت پشتیبانی از واقعیت مجازی قیمتی در حدود 350 دلار دارند. البته در عرضه اولیه این کارت گرافیک از طرف شرکت AMD، برای کسانی که با سخت افزارها آشنایی دارند، کمی شک‌برانگیز بود. اما پس از گذشت چند روز با دیدن قابلیت‌های این کارت گرافیک، نظر بسیاری را به طرف خود برگرداند.

 

گرچه مدل 8GB این کارت گرافیک می‌تواند برای کاربران حرفه‌ای بسیار مناسب است. این نسخه از این گرافیک باقیمت 239 دلار عرضه خواهد شد که کمی گران‌تر از مدل 4GB آن است.البته ممکن است تفاوت‌هایی در عملکرد و کارایی آن‌ها وجود داشته باشد ولی این تفاوت برای بازی‌های روز چندان چشم‌گیر نیست. گرچه AMD عنوان کرده که نسخه 8GB آن توانایی سیستم شمارا برای بازی‌های آینده تضمین می‌کند.

در مقایسه باکارت گرافیک‌های AMD که قبلاً تست کرده‌ام (Mammoth R9 Fury X) RX 480 در عین سادگی نیز زیباتر است. درواقع این کارت گرافیک یک جعبه سیاه همراه با یک گودی برای فن آن است. معماری ساخت آن مطابق با معماری جدید AMD بانام پلاریس است که یک معماری 14 نانومتری FinFET است(یک ترانزیستور سه‌بعدی). این به این معنی است که تراشه موجود در این گرافیک از نمونه‌های قبلی 28 نانومتری خود کوچک‌تر است. تراشه‌های 28 نانومتری که برای اولین بار در سال 2011 معرفی شدند. اندازه کوچک پلاریس مصرف برق را کاهش می‌دهد و همچنین سرعت کلاک پردازنده را تا حد قابل‌قبولی افزایش می‌دهد (افزایش سرعت از 1120 مگاهرتز به 1266 مگاهرتز).

AMD Radeon RX 480

نحوه اتصال RX 480 همانند سایر کارت‌های گرافیک از طریق شیار PCI Express صورت می‌گیرد. همچنین یک اتصال برق اضافی با کابل 6-pin PSU صورت می‌گیرد. نمایشگر 4K خود را به این کارت متصل کردم (همچنین یک اتصال HDMI نیز وجود دارد). سپس با نصب درایورهای موردنیاز و بروز AMD، سیستم برای بازی آماده بود. هنوز زمان زیادی از تست یک کارت گرافیک 240 دلاری  که قبل‌تر امتحان کرده بودم نمی‌گذرد. کارت گرافیکی با مشخصات 4GHz Core i7-4790K CPU ، 16GB 2400Mz DDR3 RAM  که بر روی یک مادربرد ایسوس به همراه یک حافظه Crucial MX100 SSD نصب شده بود.

 

در بیشتر تست‌های 3DMark، RX 480 تقریباً نصف امتیاز GTX 1080 را کسب کرده است. چنین امتیازی با توجه به قیمت بالای 600 دلاری GTX بسیار قابل‌توجه است. همچنین RX 480 از GTX 970  هم در تست‌های مختلف ازنظر سرعت پیشی گرفته است. که البته این روزها باقیمتی در حدود 300 دلار قابل تهیه است (ارزان‌ترین کارت گرافیک Nvidia سازگار با واقعیت مجازی).

 

گرچه از مشخصات این کارت این‌طور دریافت می‌شود که این کارت نمی‌تواند یک مدعی برای 4K باشد و نتایج قابل‌توجهی را در این تست نیز نگرفته است. گرچه بسیار جالب‌توجه است که با گرافیک‌هایی چون GTX 1080 و R9 Fury X مقایسه می‌شود.

چیزی که مرا تحت تأثیر قرارداد کارایی RX 480 با تنظیمات 1440p (فریم) بود. در حین بازی نرخ فریم در حدود fps60 بود که دقیقاً به دنبال چنین نرخ فریمی برای سیستم خود بودم. گرچه در نمایش گرافیک 4K امتیازات جالبی را از آن خود نمی کند، اما در حالت عادی کارایی بسیار عالی را از خود نشان می‌دهد (از طریق تنظمیات می‌توان کیفیت بهتری را تجربه کرد).

همچنین RX 480 عملکرد بسیار خوبی در بازی با نرخ 1080p را داشت که البته چندان عجیب هم به نظر نمی‌رسد. اگر شما به دنبال کارت گرافیک جدید برای سیستم خود هستید بهتر است به دنبال کارت گرافیکی با نرخ فریم 1440p باشید (حتی اگر صفحه‌نمایش شما این نرخ فریم را پشتیبانی نمی‌کند).

در دنیای واقعی کارایی RX 480 به روانی GTX 1080  است. البته آن‌هم با تنظیمات حداکثر گرافیکی GTX 1080 .

نرخ فریم آن هرگز از 60 کم‌تر نشد. که بسیار گیج کننده به نظر می‌رسید. تنها چیزی که می‌توان در این روزها از کارت‌های گرافیک انتظار داشت، نرخ فریمی بین 50 تا 60 است که خیلی‌ها چنین نرخ فریمی را قابل‌قبول می‌دانند. شاید تنها در بازی Withcer 3 است که نرخ فریم به چیزی در حدود 43fps می‌رسد.

AMD Radeon RX 480

باوجود تجربه عالی واقعیت مجازی در RX 480، بدون کاهش فریم می‌توان از بازی کردن آن‌هم باتجربه واقعیت مجازی لذت برد. گرچه با تمام این ویژگی‌های جالب این کارت گرافیک ارزان‌قیمت، عیب خاصی را نمی‌توان در آن یافت. درواقع AMD چندان بیراه هم نمی‌گفت. این کارت گرافیک از واقعیت مجازی پشتیبانی می‌کند. گرچه به نظر می‌رسد نسخه 4GB این کارت گرافیک مشکلاتی ازلحاظ نرخ فریم با واقعیت مجازی داشته باشد. اما با توجه به‌سرعت بازی‌های قدیمی، این نسخه می‌تواند به‌راحتی نیازمندی‌های واقعیت مجازی را برطرف نماید (نرخ فریم 90fps).

درجه حرارت RX 480 در حالت تست و بازی چیزی بین 35 درجه سانتی‌گراد تا 69 درجه سانتی‌گراد است. در ابتدا فن اصلاً صدا نداشت، ولی تنها پس از گذشت چند دقیقه صدای فن قابل‌شنیدن بود (که آن‌هم چندان آزاردهنده نبود). گرچه فن کوچکی در آن نسبت به سایر گرافیک‌ها با فن‌های بزرگ، به کار گرفته‌شده است. اما باوجوداین فن کوچک هیچ‌گونه پرش تصویر و یا کندی در هنگام بازی (پردازش‌های سنگین گرافیکی) مشاهده نکردم.

AMD Radeon RX 480

به‌جز کارت‌های گرافیک مشابه با GTX 1080 و 1070 شرکت Nvidia، تقریباً نمی‌توان کارت گرافیک دیگری را یافت که بتواند ازلحاظ قیمت و کارایی با RX 480 رقابت کند. کارت‌های گرافیک قدیمی‌تر هزینه زیاد و کارایی کمی داشتند. اما در اینجا مشکل اصلی بین انتخاب مدل 4GB (200 دلاری) و مدل 8GB (239 دلاری) است.

برای داشتن خیالی آسوده، به شما مدل 8GB را توصیه می‌کنم. AMD همچنین محصولات ارزات تری چون RX 460 و 470  را نیز در سبد محصولات خود دارد. این کارت گرافیک‌های ارزان‌تر به درد کسانی می‌خورد که نیاز به ریخت‌وپاش اضافی ندارند.

در آخر باید گفت که شرکت AMD توانسته به قول خود، یعنی واقعیت مجازی برای همه عمل کند. اما یک‌چیز عجیب این است که Nvidia هنوز کارت گرافیکی قابل‌رقابت ازلحاظ قیمت و کارایی ارائه نداده است. درها برای AMD باز هستند تا ثابت کند که باکارت گرافیک‌های ارزان‌قیمت چه‌کارها که نمی‌شود کرد.

معرفی کارت گرافیک ارزان قیمت AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
AMD Radeon RX 480
اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: ای ام دی, کارت گرافیک, کارت گرافیک amd, کارت گرافیک AMD Radeon RX 480, کارت گرافیک ارزان, کارت گرافیک ارزان قیمت
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مشخصات اچ تی سی نکسوس مارلین لو رفت مشخصات تلفن هوشمند اچ تی سی نکسوس مارلین لو رفت
مقاله بعدی سرعت جهانی اینترنت رو به افزایش است سرعت جهانی اینترنت رو به افزایش است

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

ویوو Y300 جی تی

ویوو Y300 جی تی با نمایشگر خیره کننده 1.5K و تراشه قدرتمند دیمنسیتی 8400 معرفی شد

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر؛ گام بلند هواوی به سوی استقلال و نوآوری

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

مطالب مرتبط

تفاوت کارت گرافیک دو فن با سه فن
مقالات گوناگون

تفاوت کارت گرافیک دو فن با سه فن

10 دی 1403 ساعت 11:30
کمبود کارت گرافیک
اخبار سخت افزار

احتمال کمبود کارت گرافیک و افزایش قیمت در ماه‌های آینده وجود دارد

4 آذر 1403 ساعت 19:04
Ryzen 7 9800X3D
اخبار سخت افزار

رونمایی AMD از پردازنده Ryzen 7 9800X3D: محبوب قلب گیمرها با قیمت 479 دلاری

12 آبان 1403 ساعت 12:53
Radeon RX 7600 XT
اخبار سخت افزار

کارت گرافیک خوش قیمت Radeon RX 7600 XT در سال 2024 عرضه خواهد شد

9 دی 1402 ساعت 09:41

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور