دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: تصاویر رندر شده آیفون اس ای 2 منتشر شد
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > تصاویر رندر شده آیفون اس ای 2 منتشر شد
اخبار تلفن همراهاپل

تصاویر رندر شده آیفون اس ای 2 منتشر شد

حسین محمودزاده 11 اردیبهشت 1397 ساعت 21:30
زمان مطالعه: 4 دقیقه
تصاویر رندر شده آیفون اس ای 2
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

در چند وقت اخیر شایعات زیادی در خصوص آیفون اس ای 2 (iPhone SE 2) منتشر شده و هر روز نیز بر تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. با وجود این حجم عظیم اطلاعات تأیید نشده در مورد این گوشی مورد انتظار اپل، تشخیص اطلاعات درست از نادرست بسیار سخت شده است. امروز نیز تصویر رندر شده جدیدی از آیفون اس ای 2 منتشر شده و با وجود اینکه طبق معمول نمی‌توان صحت آن را به طور قطع تأیید کرد، اما به هر حال تصویر جالب توجهی است.

این تصاویر رندر شده جدید توسط یکی از مشهورترین و قابل اعتمادترین فاش کنندگان اطلاعات گوشی‌های هوشمند، با نام کاربری OnLeaks@ منتشر شده است. OnLeaks@ پیش از این اطلاعات دقیقی را از گوشی‌های معرفی نشده کمپانی‌های مختلف از جمله اپل منتشر کرده بود و از این رو نباید از کنار این تصاویر رندر شده آیفون اس ای 2 به سادگی گذشت. البته خود شخص منتشر کننده این تصاویر هم اعلام کرده نمی‌تواند صحت آن‌ها را تضمین کند اما با این حال جهت بحث و اظهار نظر در خصوص محصول آتی اپل، آن‌ها را در اختیار کاربران قرار داده است.

تصاویر رندر شده آیفون اس ای 2 در حالی نشان می‌دهند که شباهت زیادی بین این محصول و مدل‌های کنونی مشاهده می‌شود و به نظر می‌رسد این گوشی هم از صفحه نمایش 4 اینچی و بدنه‌ای آلومینیومی استفاده می‌کند. با اینکه آلومینیومی بدون جنس بدنه در تصاویر مشهود است اما شیشه‌ای بودن کاور پشتی را که پیش این شایعاتی در مورد آن منتشر شده و گفته شده بود امکان شارژ بی‌سیم را به گوشی اضافه خواهد کرد، نمی‌توان تأیید کرد.

https://digiro.ir/wp-content/uploads/2018/05/iPhone-SE-2-Leaked-3D-CAD-Render.mp4

مهمترین تغییری که در تصاویر رندر شده جدید مشاهده می‌شود به صفحه نمایش آیفون اس ای 2 مربوط می‌شود. اگر این تصاویر صحت داشته باشند، در این صورت اپل در آیفون اس ای 2 هم همانند آیفون ایکس، استفاده از سنسور تاچ آی دی (Touch ID) تعبیه شده در دکمه هوم را کنار گذاشته و به جای آن از فناوری جدید فیس آی دی (Face ID) استفاده کرده است. با وجود اینکه این اتفاق بسیار خوشایند و جالب خواهد بود اما هنوز هیچ منبع موثقی آن را تأیید نکرده است. این طور که شایعات حکایت دارند، اپل در اواخر سال جاری میلادی سه گوشی هوشمند جدید را روانه بازار خواهد کرد. دو مدل از این گوشی‌ها دارای صفحه نمایش اولد بوده و مدل سوم از نمایشگرهای LCD معمولی استفاده خواهد کرد. همچنین به نظر می‌رسد هر سه این گوشی‌ها دارای یک قسمت فرورفتگی در بالای صفحه نمایش خود خواهند بود (مانند آنچه که در آیفون ایکس دیده‌ایم).

با اینکه وجود قسمت فرورفتگی در بالای صفحه نمایش آیفون اس ای 2 می‌تواند یکپارچگی خوبی بین گوشی‌های آیفون ایجاد کند اما باید توجه داشت که مشخصه اصلی آیفون اس ای 2 قیمت ارزان‌تر آن نسبت به سایر مدل‌ها است و استفاده از فناوری‌ها و سنسورهای پیشرفته در بالای نمایشگر آن می‌تواند قیمت آن را بالا ببرد. یکی دیگر از تغییرات قابل توجه در این مدل، حذف جک 3.5 میلی متری هدفون است. اتفاقی که پیش از این هم صحبت‌هایی در خصوص آن مطرح شده بود. در مجموع، با توجه به اتفاق نظری که در این زمینه وجود دارد، احتمال حذف جک 3.5 میلی متری هدفون در آیفون اس ای 2 بسیار زیاد است.

در نهایت باید گفت برای کسب اطلاعات دقیق و رسمی در مورد آیفون اس ای 2 باید تا زمان برگزاری کنگره WWDC اپل که از 4 تا 8 ژوئن (14 تا 18 خرداد) برگزار خواهد شد، منتظر ماند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: iPhone SE 2, آیفون اس ای 2, اپل
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی روحانی واکنش تند دولت نسبت به دستور فیلترینگ تلگرام
مقاله بعدی سرعت بخشیدن به هوش مصنوعی با پردازنده‌های گرافیکی: یک مدل رایانشی جدید، GPU به جای CPU سرعت بخشیدن به هوش مصنوعی با پردازنده‌های گرافیکی: یک مدل رایانشی جدید، GPU به جای CPU
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی
  • از اینجا فالوور ایرانی بخر

آخرین خبرها

اسنپدراگون 8 الیت 2 در برابر دیمنسیتی 9500

اسنپدراگون 8 الیت 2 در برابر دیمنسیتی 9500؛ کدام یک برتر خواهد بود؟

آیکو Z10R

گوشی آیکو Z10R با دوربین 50 مگاپیکسلی و باتری قدرتمند رونمایی شد

افزایش سرعت چرخش زمین

کوتاه‌ترین روز تاریخ در راه است! افزایش سرعت چرخش زمین و تغییرات اقلیمی

مطالب مرتبط

اسنپدراگون 8 الیت 2 در برابر دیمنسیتی 9500
اخبار تلفن همراه

اسنپدراگون 8 الیت 2 در برابر دیمنسیتی 9500؛ کدام یک برتر خواهد بود؟

2 مرداد 1404 ساعت 20:41
آیکو Z10R
اخبار تلفن همراه

گوشی آیکو Z10R با دوربین 50 مگاپیکسلی و باتری قدرتمند رونمایی شد

2 مرداد 1404 ساعت 17:16
شارژ بی‌سیم Qi2 25W
اخبار تلفن همراه

شارژ بی‌سیم Qi2 25W معرفی شد؛ آینده شارژ سریع برای اندروید و آیفون در سال 2025

2 مرداد 1404 ساعت 10:39
ریلمی نارزو 80 لایت 4G
اخبار تلفن همراهریلمی

ریلمی نارزو 80 لایت 4G معرفی شد؛ تلفیقی از قیمت ارزان و عملکرد قدرتمند

1 مرداد 1404 ساعت 21:26

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور