ایسوس همواره در تولید گوشی های هوشمند خود رویکردی مشابه با رایانههای شخصی داشته است. با اینکه این رویکرد در سطح جهانی چندان با استقبال روبرو نشده و بخش گوشی های هوشمند ایسوس نتوانسته جایگاه مناسبی را در بازار به دست بیاورد، اما نمیتوان انکار کرد که باز شدن راه مجموعه دستگاههای Republic of Gamers (به اختصار ROG) به دنیای اندروید یکی از جالبترین اتفاقات چند سال گذشته بوده است. با شنیدن نام ROG اولین چیزی که به ذهن میرسد، قدرت سخت افزاری فوقالعاده و کاملاً بهینه برای انجام بازیهای رایانهای است و گوشی ایسوس راگ فون 2 (ROG Phone II) از این جهت اصلاً شما را ناامید نخواهد کرد. در ادامه با بررسی کوتاه این گوشی گیمینگ با دیجی رو همراه باشید.
ایسوس در بسته بندی راگ فون 2 نیز همانند نسخه اول سنگ تمام گذاشته و مدلی که در اختیار منتقدان قرار گرفته، در داخل یک کیف بزرگ به همراه مجموعه کاملی از ابزارهای جانبی، قرار داده شده است. این نوع بسته بندی در دنیای موبایل چندان مرسوم نبوده و از این حیث راگ فون 2 هیچ رقیبی در بازار ندارد! امسال ایسوس یک جفت کنترلر جدید برای گوشی خود طراحی کرده و در کنار آن بهبودهایی را نیز در قسمت پایه، قاب و فنها اعمال کرده است. از آنجا که قرار است در این مطلب به صورت مختصر و مفید به معرفی گوشی راگ فون 2 بپردازیم، بررسی ابزارهای جانبی آن را به فرصتی دیگر محول کرده و فعلاً به مشخصات و ویژگیهای خود گوشی اشاره خواهیم کرد.
راگ فون 2 در مقایسه با مدل سال گذشته پیشرفتهای خوبی داشته و از بسیاری جهات قدرتمندتر شده است. صفحه نمایش این گوشی از نوع امولد و در اندازه 5.96 اینچی طراحی شده و نرخ دوباره سازی آن 120 هرتز است که از این حیث یک رکورد در بازار گوشی های هوشمند محسوب میشود. با اینکه استفاده از نمایشگر 120 هرتزی در حال حاضر حرکتی خاص و تجملاتی محسوب میشود اما انتظار میرود که گوشی های هوشمند به سمت ارتقاء نرخ دوباره سازی صفحه نمایش پیش رفته و در آینده این ویژگی به یکی از مشخصات اصلی این محصولات تبدیل شود.
بالاخره در راگ فون 2 رنگهای شفاف، رنگ سیاه خالص و پاسخدهی سریع پیکسلهای نمایشگرهای اولد با نرخ دوباره سازی بالای صفحات نمایش LCD همراه شده و تجربهای بینظیر در اختیار کاربر قرار گرفته است. سخت افزار داخلی این گوشی نیز همان طور که میتوان انتظار داشت از بهترین و بهروزترین قطعات تشکیل شده که از جمله آنها میتوان به تراشه پردازشی اسنپدراگون 855 پلاس (نسخه بهبود یافته اسنپدراگون 855)، 12 گیگابایت حافظه رم از نوع LPDDR4X و فضای ذخیره سازی حداکثر 512 گیگابایتی از نوع UFS 3.0 اشاره کرد. این چنین قطعات قدرتمندی مسلماً در هنگام فعالیت انرژی زیادی را در قالب گرما آزاد میکند و ایسوس برای خنک کردن آنها از همان سیستم خنک کننده قدرتمند مدل اول استفاده کرده که البته بهبودهایی در آن اعمال شده است. البته یک فن خنک کننده جداگانه هم برای راگ فون 2 در نظر گرفته شده تا در هنگام اجرای طولانی مدت بازیها، به کمک سیستم خنک کننده داخلی بیاید.
ایسوس راگ فون 2 از تمام سنسورها و اتصالات روز دنیا استفاده میکند که از جمله آنها میتوان به دو پورت USB نوع C، اسپیکر دوگانه در جلوی بدنه، سیستم صوتی DTS:X و ماژول دوربین دوگانه با لنزهای 48 و 13 مگاپیکسلی اشاره کرد. این دوربین دقیقاً همان دوربینی است که در ذنفون 6 دیدهایم و البته عملکرد بسیار خوبی دارد. بدنه گوشی از جنس فلز و کاملاً خوش ساخت بوده و باتری آن نیز ظرفیتی 6000 میلی آمپر ساعتی دارد که میتواند طول عمر مناسبی در هنگام اجرای بازیها داشته باشد. ذکر تمامی خصوصیات و ویژگیهای ایسوس راگ فون 2 در یک مطلب کوتاه امکان پذیر نیست و باید در فرصتهای بعدی به نقد و بررسی کامل این گوشی بپردازیم.