خفاش میوه خوار مصری در سراسر افریقا زندگی میکند و اغلب در کلونیهایی در حدود 1000 خفاش یا بیشتر باهم هستند. با این تعداد خفاشی که در یک جا ساکن هستند عادی است که سروصدای زیادی ایجاد کنند. باکارهای صورت گرفته در یک دانشگاه بر روی یادگیری ماشینی ما اکنون میتوانیم درک کنیم آنها چه میگویند.
در مقالهای که روز پنجشنبه در ژورنالهای علمی منتشر شد، توضیح دادهشده که آنها چگونه موفق به این کار شدهاند. در ابتدا، این تیم 75 روز را صرف ضبط از یک گروه 11 عددی خفاش که در قفس جداگانه بودند کردند. سپس از طریق بررسی ویدیویی موفق به استخراج 15000 الگوریتم مربوط به صحبتهای آنها از قبیل نیاز به غذا، خواب و جفت شدند و این اطلاعات را به ماشین دادند.
در انتها، این الگوریتم 71 درصد از صداها را شناسایی کرد و در 61 درصد موارد توانست موضوع را درک کند. درنهایت این الگوریتم توانست 41 درصد مواقع بهدرستی شناسایی و درک کند.
یوسی یوول، همکار نویسنده این مقاله میگوید:
چیزی که به آن رسیدیم، تفاوت میان کاراکترها در موضوعات مختلف بود. غذا صدای کمی دارد اما نیاز به جفت صدایی بلند است. ما نشان دادیم بخش عمدهای از صداهای تولیدشده توسط خفاشها که پیشازاین تصور میشد یک مفهوم دارند، مانند جملاتی هستند که معانی متفاوتی برای ما دارند.
این گروه امیدوار است در آینده بر اساس الگوهای میان صداها، به درک بهتری از آنها دست یابد. درنهایت این تحقیق ممکن است بشر را در کشف چگونگی تکامل زبان انسان یاری کند.
ممنون برای مطلب خوبتون