در بازار امروز، گوشیهای جدید فراوانی عرضه شدهاند و هرروز هم به تعداد آنها اضافی میشود؛ از همین رو، انتخاب بهترین گوشی بسیار دشوار خواهد بود. ما در مطلب قصد داریم که به شما برای انتخاب بهترین گوشی کمک کنیم. صدها گوشی آزمایش شدهاند و ما به شما بهترین آنها را پیشنهاد میدهیم، برتریها و ضعفهایشان را به شما میگوییم، جایگزینهای مناسب برای آنها پیشنهاد میدهیم و حتی به شما میگوییم که از کدام گوشیها باید دوری کنید.
البته، واضح است که انتخاب بعضی گوشیها به سلیقهی شخصی خود افراد برمیگردند. بعضیها گوشیها بزرگتر هستند، بعضی کوچکتر، بعضی روی کیفیت دوربین تمرکز دارند، بعضی روی باتری و … . در ادامه با دیج یرو همراه باشید تا بهترین گوشیهای اندرویدی پرچمدار و رده بالای سال 2018 را به شما معرفی کنیم.
ترتیب لیست بر اساس قیمت:
- گوشی های پرچمدار گران قیمت: حدود 800 دلار یا بیشتر
- گوشی های رده بالا : حدود 600 دلار
پرچمدارها: حدود 800 دلار یا بیشتر از آن
- سامسونگ گلکسی نوت 8 (Samsung Galaxy Note 8)
- گوگل پیکسل 2 ایکس ال (Google Pixel 2 XL)
- ال جی وی 30 (LG V30)
- هواوی میت 10 پرو (Huawei Mate 10 Pro)
- اچ تی سی یو 11 پلاس (HTC U11 Plus)
سامسونگ گلکسی نوت 8 (Samsung Galaxy Note 8)
قیمت: 930 دلار
نکات مثبت:
- استفادهی موفقیت آمیز از دوربینهای دوگانه
- طراحی جذاب با الهام گرفتن از گلکسی اس 8 و پیشرفت دادن آن
- یکی از بهترین عملکردهایی که میتوان در یک گوشی هوشمند دید.
- رابط کاربری جدید سامسونگ در حال رسیدن به موفقیتهای زیادی است.
- صفحه نمایش بزرگ، سازگار و زیبا
نکات منفی:
- قیمت بالا
- بلند بودن ارتفاع گوشی باعث میشود که انجام یک دستی بعضی عملیاتها دشوار شود.
- طول عمر باتری خوب است، اما فوق العاده نیست.
- روشنایی صفحه میتوانست بیشتر باشد.
بیشتر بخوانید:
نوت 8 یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ موجود در بازار است. این گوشی دارای قلم اس (S Pen) برای اضافه کردن ویژگیهای بیشتر و دوربین ثانویه برای پرترهها و پایدارسازی بیشتر عکسها، است. اما به جز این موارد، تفاوت زیادی با اس 8 پلاس ندارد، و حتی باتری آن به خاطر قلم اس کوچکتر شده است.
سامسونگ گلکسی اس 8 پلاس بین دو گوشی اس 8، مدل بزرگتر است. با این حال، برخلاف گوشیهای اپل، ما بین این دو گوشی تفاوتی به جز صفحهی بزرگتر و باتری بزرگتر نمیبینیم. اس 8 پلاس همان گوشی تمام صفحه و زیبایی است که در طراحی آن هنر بسیاری به کار رفته است. این گوشی همچنین طراحی بدون حاشیه، 6.2 اینچی و نسبت 18.5:9 دارد (از صفحهی معمولی درازتر است) و بسیار زیبا است. حسگر اثر انگشت به پشت گوشی در کنار دوربین منتقل شده و همچنین یک رابط کاربری جدید به همراه دستیار بیکسبی را دارد.
گوگل پیکسل 2 ایکس ال (Google Pixel 2 XL)
قیمتها: 850 دلار برای نسخهی 64 گیگابایتی و 950 دلار برای نسخهی 128 گیگابایتی
نکات مثبت:
- سرعت عملکرد فوق العاده
- جدیدترین ورژن اندروید، به روزرسانیهای سریع
- دوربین بینظیر با بازهی دینامیک بسیار بالا
- ویژگیهای هوش مصنوعی قوی و دستیار گوگل
- اسکنر اثر انگشت سریع
- عمر بالای باتری
- کیفیت بالای اسپیکرها
- ضد آب
نکات منفی:
- صفحه نمایش رضایت بخش نیست، زاویههای دید ضعیف هستند و مشکلات سوختگی پیکسل وجود دارد.
- طراحی آن بزرگ و غیرجمع و جور است
- جک هدفون ندارد
- از کارت حافظهی میکرو اس دی پشتیبانی نمیکند
بیشتر بخوانید:
نگاهی نزدیک به گوگل پیکسل 2 ایکس ال
گوشی بزرگ گوگل، پیکسل 2 ایکس ال، یک گوشی زیبا با طراحی “بدون حاشیه” است (هرچند حاشیهی آن از گوشیهای همردهی خود بزرگتر است). این گوشی همیشه جدیدترین نرمافزار و سختافزارهای مرتبط با اندروید را در خود دارد و به دنبال داشتن بهترین گوشی میان گوشیهای هوشمند است.
با وجود همهی اینها، بهترین ویژگی پیکسل ایکس ال تجربهی اندروید خام به همراه به روزرسانی پرسرعت در آینده و عملکرد قوی آن است.
ال جی وی 30 (LG V30)
قیمت: 800 دلار
نکات مثبت:
- طراحی مرتب و بسیار زیبا
- دوربین ثانویهی زاویه عریض منحصر به فرد
- قابلیتهای بالا برای ضبط ویدیو
- ضبط و خروجی بینظیر صدا
نکات منفی:
- رابط کاربری ال جی نیازمند به روز رسانی است
- در بعضی از گوشیهای وی 30، رنگهای صفحهی نمایش نامتناسب هستند
- حالت پرتره وجود ندارد
بیشتر بخوانید:
این گوشی که بهترین گوشی ال جی تا به امروز است، دارای طرح زیبای شیشه و فلز، صفحهی لبه تا لبه بدون شیار،و دوربین دوگانه با یک لنز زاویه عریض است که عملکرد بسیار مناسبی دارد و شبیه آن کمتر در دیگر گوشیها دیده میشود.
وی 30 موبایلی است که سختگیرترین افراد تکنولوژی دوست را هم راضی میکند: کیفیت خروجی صدای آن میتواند هدفونهای گرانقیمت شما را با بالاترین صدا به کار بگیرد و دارای قابلیتهای ضبط ویدیویی است که فیلمبرداران را هم خوشحال میکند. اما این به این معنی نیست که برای دیگر افراد این گوشی مناسب نیست. با این وجود، عادت به رابط کاربری آن کمی سخت و عجیب و غریب است و کیفیت عکس هم در بهترین حالت خود قرار ندارد، اما به طور کلی موبایلی است که خرید آن پیشنهاد میشود.
هواوی میت 10 پرو (Huawei Mate 10 Pro)
قیمت: 800 دلار
نکات مثبت:
- طراحی باکیفیت با شیشه و فلز
- طول عمر باتری بسیار مناسب
- انداختن صفحهی گوشی روی تلویزیون فقط با یک کابل و یک تبدیل
- کیفیت بالای دوربین
- ضد آب IP67
نکات منفی:
- رابط کاربری هواوی کمی عجیب و غریب است
- شارژ بی سیم وجود ندارد
- کیفیت صفحهی 1080p
- نبود جک هدفون
هواوی میت 10 پرو یک گوشی بزرگ است که در آن به جزئیات توجه زیادی شده و دارای طراحی زیبا و صفحهی لبه تا لبه است. همچنین، این گوشی دارای یک باتری بزرگ است که طول عمر آن را از دیگر گوشیها بیشتر میکند. پشت آن هم شما یک دوربین دوگانه مییابید که کیفیت عکسبرداری بالایی را ارائه میدهد (هرچند در حد بهترین گوشیها نیست). مشکلی که در این گوشی وجود دارد این است که عادت به رابط کاربری مخصوص هواوی کمی طول میکشد. این رابط که مشخصا در بعضی موارد از آی او اس الهام گرفته است، عملکرد خوبی دارد، اما همانطور که گفته شد، عادت به بعضی موارد آن میتواند کمی سخت باشد.
اچ تی سی یو ۱۱ پلاس (+HTC U11)
قیمت: 800 دلار
نکات مثبت:
- دوربین عالی
- حافظهی 128 گیگابایتی
- بلندگوی عالی
- ضبط صدای خیلی خوب
نکات منفی:
- دشواری دیدن صفحه در محیط خارج
- رابط کاربری قدیمی به نظر میرسد و دارای صیقل مناسبی نیست
- باتری معمولی
- نبود حالتهایی مانند دوربین دوگانه یا حالت پرتره
اچ تی سی یو 11 پلاس یک گوشی سریع و قدرتمند با کیفیت بالای دوربین و صدا است، اما قیمت آن به نسبت چیزهایی که ارائه میدهد، بالا به نظر میرسد.
یو 11 پلاس همهی موارد اساسی را پوشش داده، اما از بسیاری از لحاظها از رقبای خود عقب است. حالت پرتره در این گوشی وجود ندارد؛ یک ویژگی که امروزه در بیشتر پرچمدارها دیده می شود. صفحه نمایش آن کمنور است و در محیط خارج دیدن آن را دشوار میسازد. باتری آن نیز با وجود بزرگ بودن، عمری کاملا معمولی دارد.
گوشیهای رده بالا: حدود 600 دلار
- گوگل پیکسل 2 (Google Pixel 2)
- سامسونگ گلکسی اس 8 و اس 8 پلاس (Samsung Galaxy S8/S8+)
- ال جی جی 6 (LG G6)
- هواوی پی 10 و پی 10 پلاس (Huawei P10/P10 Plus)
- موبایل ریزر (Razer Phone)
- سونی اکسپریا ایکس زد 1 (Sony Xperia XZ1)
گوگل پیکسل 2 (Google Pixel 2)
قیمت: 650 دلار برای نسخهی 64 گیگابایتی، 750 دلار برای نسخهی 128 گیگابایتی
نکات مثبت:
- عملکرد فنی بینظیر
- جدیدترین ورژن اندروید، به روزرسانیهای سریع
- دوربین بینظیر با بازهی دینامیک بسیار بالا
- ویژگیهای هوش مصنوعی قوی و دستیار گوگل
- اسکنر اثر انگشت سریع
- عمر بالای باتری
- کیفیت بالای اسپیکرها
- ضد آب
نکات منفی:
- حاشیههای بزرگ، طراحی قدیمی
- جک هدفون ندارد.
- از کارت حافظهی میکرو اس دی پشتیبانی نمیکند.
بیشتر بخوانید:
مهمترین شاخصههای گوگل پیکسل 2 هوش مصنوعی، بهینهسازی و بهبود است. گوگل پیکسل 2 یک مشکل دارد: بدون حاشیه نیست. در واقع نه تنها بدون حاشیه نیست، بلکه حاشیههای بسیار بزرگی دارد و قسمتهای بالایی و پایینی آن کاملا در چشم هستند. البته در این دو قسمت بالا و پایین دو اسپیکر قرار گرفتهاند تا کیفیت صدای بهتری ارائه شود. در مورد سختافزار نیز مهمترین نکته استفاده از تراشهی اسنپدراگون 835 است که یک پیشرفت قابل توجه از اسنپدراگون 821 سال گذشته به حساب میآید.
پشت پیکسل 2 دارای همان ساختار شیشهای دور دوربین است که گوشی پیکسل 1 داشت، اما کوچکتر شده است. ویژگیای که در آن دیده نمیشود، دوربین دوگانهای است که در خیلی از پرچمداران امسال موجود بود، اما همان یک دوربین کیفیت بی نظیری دارد و در میان بهترین دوربینهای گوشیهای هوشمند قرار میگیرند. این دوربین به خوبی از هوش مصنوعی و HDR خودکار برای گرفتن عکسهای بسیار دینامیکی استفاده میکند که معمولا شما انتظار دارید آنها را در DSLRها ببینید. حالت پرتره نیز در این گوشی وجود دارد.
متاسفانه، گوگل جک هدفون را در این گوشیها حذف کرده است؛ در حالی که گوگل این ویژگی را سال گذشته در پیکسل 1 به عنوان یکی از برتریهای آن قلمداد میکرد. خبر خوب این که این گوشی با ردهی IP67 ضد آب شده(مشابه با آیفون 8 اپل).
سامسونگ گلکسی اس 8 (Samsung Galaxy S8)
قیمت: 725 دلار برای نسخهی 64 گیگابایتی
نکات مثبت:
- طراحی بسیار زیبا
- دوربین فوقالعاده با جزئیات بینظیر
- رابط کاربری جدید و متناسب
نکات منفی:
- عملکرد میتواند بعضی وقتها دچار کندی شود.
- محل نامناسب قرارگیری حسگر اثرانگشت
بیشتر بخوانید:
سامسونگ گلکسی اس 8 از خیلی لحاظها یک گوشی هوشمند انقلابی است: این گوشی دارای یک صفحهی بزرگ و بدون حاشیه است که تقریبا کل جلوی گوشی را میپوشاند و بسیار زیبا است و طراحی آنهم کاملا بینقص به نظر میرسد.
دوربین این گوشی نیز بهبود پیدا کرده است. دوربین دوتایی در این گوشی دیده نمیشود، اما همان تک دوربین عالی است. این دوربین عکسهای فوقالعاده و شارپی میگیرد که جزئیات واقع در این عکسها از بیشتر گوشیهای دیگر (اگر نگوییم همهی آنها) بیشتر است. چیزی که در آن تغییر زیادی ندیدیم، باتری است. باتری این گوشی خوب است، اما به اندازهی دیگر اجزای این گوشی خاص یا انقلابی نیست و البته بیکسبی هم وجود دارد؛ دستیار هوشمند جدیدی که دارای یک دکمهی فیزیکی جداگانه برای فراخواندن آن است. متاسفانه، بیکسی در سطح دستیار گوگل، الکسای آمازون و یا حتی سیری نیست. نکتهی منفی دیگر، قرار گرفتن اسکنر اثر انگشت در محلی نامناسب بوده که رسیدن دست به آن را دشوار میسازد.
ال جی جی 6 (LG G6)
قیمت: 600 دلار برای 32 گیگابایتی
نکات مثبت:
- طراحی زیبا و خوش دست
- دوربین خوب و دوربین ثانویهی زاویه عریض عالی
- شارژ بسیار سریع
نکات منفی:
- طور عمر باتری از حد مورد انتظار کمتر است
- قیمت آن به نسبت چیزی که ارائه میشود زیاد است
بیشتر بخوانید:
ال جی جی 6 شروع کنندهی یک دورهی جدید برای LG بود: طرحهای آزمایشی کمتر و تمرکز روی ویژگیهای ضروری برای طراحی و عملکرد عالی. جی 6 جدید یک گوشی انقلابی نیست، اما طراحی بسیار زیبای بدون حاشیه و نسبت 2 به 1 در صفحه نمایش را داراست. همچنین، دوربین این گوشی، بسیار عالی است و حتی از دوربینهای باکیفیت نسل قبلی گوشیهای ال جی هم بهتر است. این گوشی دارای دو دوربین 13 مگاپیکسلی برای سیستم دوربین دوگانه در پشت آن میباشد، بنابراین زمانی که شما بزرگنمایی را کم و زیاد میکنید قطع ناگهانی در تصویر صورت نمیگیرد. ال جی همچنین باتری را تا حدی بهبود بخشیده، اما همچنان عالی نیست. نکتهی مثبت دیگر، طراحی رابط کاربری مناسب این گوشی است که با در نظر گرفتن همهی اینها، ال جی جی 6 به یکی از بهترین گوشیها تبدیل میشود که پیشنهاد کردن آن آسان به نظر می رسد.
هواوی پی 10 (Huawei P10)
قیمت: 500 یورو
نکات مثبت:
- طراحی زیبا و باریک
- کیفیت صفحهی مناسب با رنگهای عالی
- دوربین خوب با حالت پرتره
نکات منفی:
- عادت کردن به رابط کاربری هواوی سخت است.
- برنامههای انحصاری هواوی کم هستند.
هواوی پی 10 یک گوشی زیبا و چشمنواز است که از بیشتر پرچمدارهای دیگر کیفیت بهتری دارد اما عملکرد آن مشابه آنها است.
در داخل گوشی، تراشهی Kirin 960 وجود دارد که قدرت بالایی دارد. هواوی همچنین در این گوشی سیستم دوربین دوگانه را بهبود بخشیده است. در این گوشی سعی شده که همانند حالت پرترهی آیفون، پیشزمینهی عکسها محو شود و قسمت جلویی عکس در اولویت قرار گیرد. این حالت کیفیت خوبی دارد اما به خوبی آیفون نیست. با این حال، داشتن یک دوربین ثانوی سیاه و سفید که زاویه دید متفاوتی به شما ارائه میدهد، خیلی خوب به نظر می رسد.
گوشی ریزر (Razer Phone)
قیمت: 700 دلار
نکات مثبت:
- انیمیشن زیبا
- بلندگوهای عالی
- طراحی باکیفیت
- عملکرد خوب
نکات منفی:
- رابط کاربری ضعیف دوربین
- نبود OIS
- با وجود بزرگ بودن باتری، کیفیت آن خیلی خوب نیست.
- ضد آب نبودن
- نبود جک هدفون
با وجود تبلیغات و انتظارهای زیاد، گوشی ریزر عملکردی بسیار خوبی در گیمینگ دارد؛ اما عملکرد آن با توجه به قیمت آن چیزی نیست که مارا شگفت زده کند. با این حال، صفحه نمایش با نرخ رفرش بسیار بالا حتی بازیهای قدیمی را با کیفیت جلوه میدهد.
با این اوصاف، نمیتوان از نحوهی کار ضعیف دوربین این گوشی گذشت. همچنین، وجود نداشتن قابلیت ضدآب بودن برای یک پرچمدار امروزه بسیار ناامید کننده است.
سونی اکسپریا ایکس زد 1 (Sony Xperia XZ1)
قیمت: 600 دلار برای نسخهی 64 گیگابایتی
نکات مثبت:
- عملکرد سریع
- طول عمر باتری عالی
- رابط کاربری زیبا و ساده
نکات منفی:
- طراحی قدیمی
- دوربین میتواند بهتر باشد.
اکسپریا ایکس زد 1 یک به روز رسانی تدریجی دیگر در سری اکسپریا است: بهینهسازی، سبک بهتر، عملکرد و دوربین نسبتا بهتر. “نسبتا” در اینجا کلمهی کلیدی است. اما اگر شما طراحی سادهی اندروید و سبک و سیاق سونی را دوست دارید، ایکس زد 1 جدید به همراه اسکن سه بعدی جدید و جذاب خود گزینهی مناسبی است.
آیا شما گوشی پرچمداری در نظر دارید که در این لیست نام برده نشده است؟
گوشی سونیxzpremiumاصلا نبود!
Xz1یهتر یعنی؟
به نسبت قیمتش ارزش نداره
به نظرم برا پی 10 نکات منفیش ناعادلانه هست
به نظرم هواوی هیچ عیبی نداشت به خاطر همین براش عیب ساختن
پس وان پلاس 5تی کو ؟