دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: بهترین آنتی ویروس ها و اپلیکیشن‌ های امنیتی اندروید
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > منتخب > بهترین آنتی ویروس ها و اپلیکیشن‌ های امنیتی اندروید
منتخبمعرفی اپلیکیشن

بهترین آنتی ویروس ها و اپلیکیشن‌ های امنیتی اندروید

هاشم رضاپور 30 فروردین 1395 ساعت 10:05
زمان مطالعه: 10 دقیقه
بهترین آنتی ویروس و اپلیکیشن‌ های امنیتی اندروید
بهترین آنتی ویروس و اپلیکیشن‌ های امنیتی اندروید
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

دنیای تکنولوژی از نوع آنلاین‌اش منطقه‌ی بی رحمی است. دنیایی که در آن دام‌هایی بزرگ یافت می‌شود؛ از کلاه برداری‌های اینترنتی گرفته تا نفوذ از طریق هک و آلوده کردن دستگاه هدف با بدافزارهای مختلف! در این دنیا افرادی نیز وجود دارد که از همه جا بی خبر اند، قربانیانی که تنها با قبول یک پیغام و یا کلیک بر روی یک آگهی تبلیفاتی دروغین، اطلاعات مهم خود را از دست داده‌اند. حال که بیشتر کاربران از گوشی‌های خود برای گشت و گذار در محیط آنلاین استفاده می‌کنند توجه به امنیت آن امری ضروری قلمداد می‌شود. دیگر نام اندروید برای هر کاربری شناخته شده است. سیستم عاملی که میلیاردها کاربر در سرتاسر جهان دارد و رقیبی برای خود نمی‌بیند. اما این سیستم عامل نقطه ضعف بزرگی نیر دارد .بر اساس گزارش اخیر کمپانی‌های امنیتی، نزدیک به 100 درصد از بد افزار های موبایل در گوشی‌های اندرویدی یافت می‌شوند، سیستم عاملی که توسط آن میلیون‌ها کاربر به گشت و گذار در وب می‌پردازند و لحظات و اطلاعات شخصی خود را به اشتراک می‌گذارند!

لیست
5 آنتی ویروس و اپلیکیشن‌ برتر امنیتی اندروید:1. CM Security2. Avast Mobile Security3. NoRoot Firewall4. Kaspersky Internet Security5. Malwarebytes Anti-Malware

در سال‌های گذشته گوگل تلاش خود را کرده تا هر روز بر امنیت سیستم عامل اندروید بیافزاید اما با این حال هیچ کدی و سیستمی نمی‌تواند غیر نفوذ باشد و یا به زبان ساده تر هرجا که کدی هست باگی (اشکالی) هم وجود خواهد داشت و این موضوع را نمی‌توان هیچگاه انکار کرد.

یکی از راه‌هایی که برای کم کردن خطرات ناشی از استفاده از محیط آنلاین و همچنین امن کردن دستگاه‌های اندرویدی وجود دارد، نصب اپلیکیشن ‌ای امنیتی و آنتی ویروس است. اگر سری به فروشگاه اپلیکیشن اندروید بزنید به طور حتم با صدها اپلیکیشن مختلف روبه‌رو خواهید شد که هر کدام شعار امن کردن دستگاه شما را سر می دهند. اما ما در این فرصت قصد داریم بهترین‌ آن‌ها را به شما معرفی کنیم، اپلیکیشن‌هایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد پشتوانه کمپانی‌هایی را دارند که چندین سال در عرصه امن نگه داشتن سیستم‌های دسکتاپ فعالیت کرده‌اند. اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنید و بر روی آن آنتی ویروسی نصب کرده‌اید شما این شانس را خواهید داشت که نسخه‌ای از این نرم افزارهای امنیتی را بر روی موبایل و با تبلت خود داشته باشید. آن هم به صورت رایگان! بنابراین در ادامه با معرفی بهترین آنتی ویروس‌ها و اپلیکیشن‌های امنیتی اندرویدی با دیجی رو همراه باشید.

5 آنتی ویروس و اپلیکیشن‌ برتر امنیتی اندروید:

1. CM Security

دانلود از گوگل پلی

CM Security را می توان در نوع خود کم نظیر دانست. اپلیکیشنی که با آنتی ویروسی با موتور داخلی و ابری به خود می‌بالد و بارها و بارها در آزمون‌های انجام شده توسط AV-TEST و AV-Comparatives سربلند بیرون آمده است. این اپلیکیشن با اسکن فایل‌های سیستمی، فایل‌ها و وب سایت‌ها، امنیت دستگاه شما را در آن واحد تضمین می‌کند. CM Security با خود سیستمی به نام AppLock به همراه دارد که شما را قادر خواهد ساخت فایل ها و پیام‌های خود را قفل گذاری کنید تا از چشمان دیگران دور بمانند. همچنین بخشی نیز به نام “Find My Phone” در این اپ گنجانده شده که هماطور که از نامش پیداست ابزاری برای مکان یابی گوشی بر روی نقشه می‌باشد و بیشتر در زمانی که گوشی خود را به هر دلیلی گم کرده باشید به کار خواهد آمد و حتی می‌توانید آن را از راه دور قفل کنید.

این اپلیکیشن با سیستم آنتی ویروس قوی خود قادر خواهد بود فایل‌های کارت‌های حافظه خارجی را نیز اسکن کردهو تهدیدها را شناسیایی و آنها را از بین ببرد. حتی شما می‌توانید زمان‌های معینی را برای اسکن آنتی ویروس تعیین کنید تا دستگاه شما از وجود فایل‌های مخرب در امان باشد.

ویژگی‌های CM Security به همین‌ها ختم نمی‌شود، چرا که این اپ در خود قسمتی نیز برای مسدود کردن شماره‌ها و وب سایت‌ها قرار داده است تا با استفاده از آن از شر مزاحم‌ها و همچنین وب سایت‌های نا امن رهایی یابید.

 CM Security

2. Avast Mobile Security

دانلود از گوگل پلی

Avast Mobile Security یکی دیگر از مدافعان قابل اعتماد اندروید در برابر فایل های مخرب، بدافزارها، جاسوس افزار ها، ویروس ها و همچنین حملات فیشینگ می باشد. در آخرین نسخه از این اپلیکیشن ویژگی‌هایی گنجانده شده است که در گذشته فقط در دسترس کاربرانی پریمیوم قرار داشت و باید در ازای استفاده از آن‌ها مبلغی پرداخت می‌شد. موتور آنتی ویروس Avast به صورت خودکار به اسکن اپلیکیشن‌ها، تروجان‌ها و اپلیکیشن های جدیدی که برای اولین بار استفاده می شوند می پردازد. همچنین این اپ وب و تمامی فایل های گوشی را برای حفاظت کامل دستگاه اسکنکرده و بینشی به منظور دسترسی های غیر مجاز اپلیکیشن های نصب شده در اختیار شما قرار می دهد.

 Avast Mobile Security

3. NoRoot Firewall

دانلود از گوگل پلی

NoRoot Firewall راهی برای حفظ کردن امنیت کامل دستگاه شما نیست اما با این حال این اپ هدف خود را به خوبی انجام می‌دهد. NoRoot به دسترسی روت سیستم عامل نیازی ندارد ( روت کردن گارانتی دستگاه شما را از بین خواهد برد )، نام هاست و دامنه ارتباطی را پنهان می‌کند و در گشت و گذار در محیط آنلاین امنیت شما را تضمین خواهد کرد.

NoRoot Firewal از اطلاعات شخصی شما که بدون اجازه در محیط اینترنت فرستاده می‌شوند محافظت کامل می‌کند و زمانی که اپلیکیشنی قوانین‌ را زیر پا بگذارد شما را از طریق نمایش اعلان‌هایی با خبر خواهد کرد تا با انتخاب گزینه های Allow( اجازه دادن) و یا Deny( رد کردن)اپلیکیشن را کنترل نمایید.

 NoRoot Firewall

4. Kaspersky Internet Security

دانلود از گوگل پلی

کسپرسکی در دنیای امنیت نامی بسیار آشنا و محبوب است. کمپانی‌ای که سال‌هاست در زمینه فراهم کردن نرم افزار های امنیتی برای سیستم‌های دسکتاپ معمولی و چه سرور فعالیت می‌کند و در این راه موفقیت‌های چشمگیری داشته است. Kaspersky Internet Security اپلیکیشن این کمپانی برای اندروید می‌باشد که به بهترین شکل ممکن از تمامی اطلاعات گوشی و یا تبلت شما محافظت خواهد کرد. شناسایی تهدیدها، ویروس‌ها، بدافزارها، تروجان ها و نفوذ ها از جمله‌ ویژگی‌های این اپلیکیشن می‌باشد. همچنین قابلیت‌هایی برای حفظ امنیت اطلاعات در محیط آنلاین نیز در این اپ گنجانده شده است؛ از مسدود سازی وب سایت های مخرب گرفته تا جلوگیری از حملات فیشینگ.

این اپلیکیشن بخشی نیز برای کنترل دستگاه از طریق دور در خود جای داده است تا در ربوده شدن گوشی و یا حتی گم کردن آن به هر دلیل بتوانید آن را مکان یابی کرده و اطلاعات خود محافظت کنید.

Kaspersky Internet Security تنها اپلیکیشنی است که به دارندگان دیوایس های پوشیدنی با سیستم عامل اندروید ویر این امکان را خواهد داد تا بر روی مچ دست خود از امنیت گوشی خود مطلع شوند و آن را کنترل کنند. KIS در دو نسخه عرضه می‌شود؛ کاربران می‌توانند از نسخه پریمیوم و با تمامی امکانات به مدت 30 روز و رایگان استفاده کرده و بعد از آن اپلیکیشن را با پرداخت درون برنامه‌ای خرید کنند و یا از نسخه رایگان استفاده کرده و قید ویژگی‌های خاص و پیشرفته آن را بزنند.

 

Kaspersky Internet Security

5. Malwarebytes Anti-Malware

دانلود از گوگل پلی

Malwarebytes Anti-Malware یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های اندروید می‌باشد که قادر است تروجان ها، بد افزاها، کدهای مخرب، لینک به وب سایت‌های مخرب در پیام‌های متنی، برنامه‌های ردیابی مکان و دیگر آسیب پذیری‌های امنیتی را شناسایی کرده و شما را با خبر سازد. همچنین این اپ اطلاعاتی درباره اپلیکیشن‌های در حال استفاده در اختیار شما قرار می‌دهد تا دقیقا بدانید اپلیکیشن‌ها در زمان اجرا چه اعمالی را انجام می‌دهند و چه اطلاعاتی را دریافت و ارسال می‌کنند. برای مثال کم نیستند اپلیکیشن هایی بی‌نیاز از اینترنت، که در زمان اتصال به شبکه اطلاعاتی را رد و بدل می‌کنند!

Malwarebytes Anti Malware

امیدواریم از این مقاله بهره‌ی کافی ببرید و امنیت دستگاه شما همیشه پابرجا باشد!

 

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اندروید, تروجان, ویروس
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی تلویزیون اختراع شد امروز از دریچه تاریخ: تلویزیون اختراع شد
مقاله بعدی آیا می‌دانید رایانه‌های پوشیدنی چیست‌ و پدر آنها کیست؟ آیا می‌دانید رایانه‌های پوشیدنی چیست‌ و پدر آنها کیست؟

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

اوپو پد SE

اوپو پد SE معرفی شد؛ تبلتی اقتصادی با طراحی جذاب و نمایشگر 90 هرتز

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو با دوربین‌های 50 مگاپیکسلی و عملکرد خیره کننده معرفی شدند

مانیتور گیمینگ QD-OLED

MSI از دو مانیتور گیمینگ QD-OLED با نرخ تازه‌سازی 500 هرتز رونمایی کرد

مطالب مرتبط

بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی
اخبار بازیمنتخب

10 مورد از بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی که تاریخ‌ساز شدند

22 اردیبهشت 1404 ساعت 23:05
سیستم عامل هارمونی او اس پی سی
اخبار سیستم عاملمنتخبهواوی

سیستم عامل هارمونی او اس پی سی چیست و چه تفاوتی با ویندوز دارد؟

21 اردیبهشت 1404 ساعت 13:21
وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی
راهنمای خریدمنتخب

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

20 اردیبهشت 1404 ساعت 19:38
مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور