دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: بهترین گوشی‌های پرچمدار چینی در ماه دسامبر 2019
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > راهنمای خرید > بهترین گوشی‌های پرچمدار چینی در ماه دسامبر 2019
راهنمای خریدمنتخب

بهترین گوشی‌های پرچمدار چینی در ماه دسامبر 2019

حسین محمودزاده 20 آذر 1398 ساعت 11:51
زمان مطالعه: 11 دقیقه
بهترین گوشی‌های پرچمدار چینی
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

شرکت‌های چینی در چند سال اخیر پیشرفت بسیار چشمگیری در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند داشته‌اند و این روزها دیگر کسی گوشی‌های چینی را به واسطه جعل مدل‌های معروف و ارائه نسخه تقلبی آن‌ها نمی‌شناسد. همانند محصولات چینی دیگر، گوشی‌های تولید شده در این کشور پهناور نیز در مقایسه با نمونه‌های مشابه غربی از قیمت بسیار پایین‌تری برخوردار هستند و همین مسئله باعث محبوبیت بسیار بالای آن‌ها، حتی در کشورهای غربی شده است.

لیست
بهترین گوشی‌های پرچمدار چینی در ماه دسامبر 2019هواوی نوا 6 فایو جی (Huawei Nova 6 5G)آنر وی 30 پرو (Honor V30 Pro)وان پلاس 7 تی پرو (OnePlus 7T Pro)هواوی میت 30 پرو (Huawei Mate 30 Pro)اوپو رنو ایس (Oppo Reno Ace)ریلمی ایکس 2 پرو (Realme X2 Pro)شیائومی می 9 پرو فایو جی (Xiaomi Mi 9 Pro 5G)ایسوس راگ فون 2 (Asus ROG Phone 2)

با این مقدمه کوتاه قصد داریم در مطلب پیش رو شما را با بهترین پرچمدارهای چینی که در ماه دسامبر 2019 در دسترس خریداران قرار دارند یا طی چند روز آینده عرضه خواهند شد، آشنا کنیم. پس اگر قصد خرید گوشی جدید دارید و ترجیح می‌دهید به سراغ مدل‌های چینی بروید، حتماً در ادامه مطلب با ما در دیجی رو همراه باشید.

بهترین گوشی‌های پرچمدار چینی در ماه دسامبر 2019

هواوی نوا 6 فایو جی
(Huawei Nova 6 5G)

هواوی نوا 6 فایو جی

ماه گذشته هواوی اعلام کرد رسماً از گوشی نوا 6 فایو جی رونمایی کرد. نوا 6 فایو جی یکی از اولین گوشی‌های هوشمندی است که به واسطه استفاده از مودم یکپارچه فایو جی قابلیت اتصال به شبکه‌های مخابراتی نسل جدید را دارد. تراشه‌ای که در این گوشی استفاده شده، کرین 990 است و دوربین پشتی سه گانه آن با سنسور اصلی 40 مگاپیکسلی و ویژگی‌هایی مانند تثبیت نوری تصویر و بزرگنمایی اپتیکال 3 برابری، تجربه کاملاً خوبی را در زمینه عکاسی موبایل ارائه می‌دهد. در جلوی بدنه نیز یک دوربین دوگانه شگفت انگیز قرار دارد که همین چند وقت از طرف DxOMark به عنوان بهترین دوربین سلفی گوشی‌های هوشمند شناخته شد. نوا 6 فایو جی برای تأمین انرژی از یک باتری بزرگ 4200 میلی آمپر ساعتی با فناوری شارژ سریع 40 وات استفاده می‌کند و سیستم عامل اندروید 10 به صورت پیش فرض بر روی آن نصب شده است.

آنر وی 30 پرو
(Honor V30 Pro)

آنر وی 30 پرو

آنر وی 30 پرو از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به هواوی نوا 6 فایو جی دارد، اما با این حال تفاوت‌هایی هم وجود دارد. دوربین پشتی این مدل کمی بهتر از گوشی هواوی است، در حالی که دوربین‌های سلفی دوگانه دو دستگاه یکسان هستند. آنر در گوشی خود از باتری نسبتاً کوچکتر استفاده کرده، اما برخلاف نوا 6 فایو جی، از شارژ سریع بی سیم و شارژ بی سیم معکوس پشتیبانی می‌کند. در این گوشی نیز مانند محصول هواوی، از تراشه پردازشی کرین 990 با یک مودم یکپارچه فایو جی استفاده شده و در کنار آن 8 گیگابایت حافظه رم نیز به کار گرفته شده است.

وان پلاس 7 تی پرو
(OnePlus 7T Pro)

وان پلاس 7 تی پرو

اگر محدودیتی از لحاظ بودجه ندارید و می‌خواهید گوشی هوشمندی با بالاترین عملکرد را خریداری کنید، در این صورت پیشنهاد می‌کنیم وان پلاس 7 تی پرو را به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی مدنظر داشته باشید. این گوشی به لطف تراشه پردازشی اسنپدراگون 855، حافظه رم حداکثر 12 گیگابایتی، فضای ذخیره سازی داخلی از نوع UFS 3.0 و بهینه سازی شگفت انگیز نرم افزاری یکی از سریعترین گوشی‌های هوشمند موجود در دنیا است. وان پلاس 7 تی پرو برای گیمرها و کاربرانی که معمولاً کار زیادی از گوشی خود می‌کشند، بسیار مناسب خواهد بود. این گوشی از لحاظ کیفیت تصویر هم یکی از بهترین‌ها است و صفحه نمایشی خیره کننده با رزولوشن +Quad HD دارد که در بین گوشی‌های چینی کمتر رقیبی می‌تواند داشته باشد. این نمایشگر 6.67 اینچی دارای پنل امولد بوده و ازنرخ تازه سازی 90 هرتز پشتیبانی می‌کند. از دیگر ویژگی‌های وان پلاس 7 تی پرو می‌توان به باتری 4000 میلی آمپر ساعتی و دوربین سه گانه پشتی با سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی و قابلیت تثبیت نوری تصویر (OIS) اشاره کرد.

هواوی میت 30 پرو
(Huawei Mate 30 Pro)

هواوی میت 30 پرو

در حالی که وان پلاس 7 تی پرو بهترین گزینه برای دوستداران عملکرد بالای پردازشی است، در صورت نیاز به بهترین کیفیت عکاسی، می‌توانید به سراغ هواوی میت 30 پرو بروید که قطعاً یکی از بهترین‌ها در این زمینه است. این گوشی به لطف دوربین چهارگانه پشتی خود که از دو سنسور 40 مگاپیکسلی، قابلیت تثبیت نوری تصویر (OIS) و بزرگنمایی اپتیکال 3 برابری استفاده می‌کند، هیچ رقیبی در بین گوشی‌های چینی ندارد. علاوه بر این، هواوی میت 30 پرو از یک باتری بزرگ 4500 میلی آمپر ساعتی استفاده می‌کند که طول عمر بسیار بالای داشته و از شارژ سریع بی سیم و شارژ بی سیم معکوس نیز پشتیبانی می‌کند. این گوشی علاوه بر مدل معمولی خود، دارای یک مدل فایو جی هم می‌باشد که از تراشه پردازشی کرین 990 با مودم فایو جی یکپارچه استفاده می‌کند. نمایشگر جدید این گوشی موسوم به Horizon هم با لبه‌های خمیده و فناوری لمس جانبی یکی از بهترین صفحات نمایش در دنیای گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آید. در نهایت اینکه، هواوی میت 30 پرو برخلاف اغلب گوشی‌های چینی، ضد آب است.

اوپو رنو ایس
(Oppo Reno Ace)

اوپو رنو ایس

دو گوشی پرچمدار آخری که معرفی کردیم، با وجود عملکرد پردازشی خوب و کیفیت بالای دوربین، قیمت نسبتاً بالایی دارند و جزو گوشی‌های گران قیمت محسوب می‌شوند. حال، در اینجا قصد دارید یک پرچمدار مقرون به صرفه را هم معرفی کنیم تا اگر بودجه محدودی دارید بتوانید گزینه خوبی برای خرید کردن داشته باشید. گوشی اوپو رنو ایس با قیمتی کمتر از 500 یورو، یکی از ارزان‌ترین پرچمدارهایی است که این روزها می‌توانید تهیه کنید. با وجود قیمت پایین، این گوشی از به روز ترین قطعات سخت افزاری مانند تراشه پرازشی قدرتمند اسنپدراگون 855  پلاس، 12 گیگابایت حافظه رم و فضای ذخیره سازی داخلی از نوع UFS 3.0 استفاده کرده و عملکرد شگفت انگیزی ارائه می‌دهد. مزیت دیگر اوپو رنو ایس صفحه نمایش 90 هرتزی آن است که از فناوری HDR پشتیبانی می‌کند. همچنین باتری 4000 میلی آمپر ساعتی این گوشی با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع SuperVOOC Flash Charge قادر است با حداکثر توان 65 وات شارژ شده و در نتیجه تنها در عرض 30 دقیقه به طور کامل شارژ شود. اوپو رنو ایس در زمینه دوربین هم عملکرد خوبی دارد و از یک ماژول چهارگانه با سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی و قابلیت تثبیت نوری تصویر (OIS) بهره می‌برد.

ریلمی ایکس 2 پرو
(Realme X2 Pro)

ریلمی ایکس 2 پرو

ریلمی ایکس 2 پرو درست مانند اوپو رنو ایس یک رقیب جدی برای پرچمدارهای گران قیمت بازار است که البته تفاوت‌هایی نیز با گوشی اوپو دارد. در این گوشی هم از تراشه قدرتمند اسنپدراگون 855 پلاس و حافظه داخلی UFS 3.0 استفاده شده، اما قابلیت تثبیت نوری تصویر (OIS) برای دوربین پشتی وجود ندارد و از یک سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی ساخت سامسونگ به جای سنسور سونی 48 مگاپیکسلی اوپو رنو استفاده شده است. از طرف دیگر، صفحه نمایش ریلمی ایکس 2 پرو با پشتیبانی از فناوری +HDR10 وضوح و روشنایی بالاتری را ارائه می‌دهد. این دستگاه از یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی و بلندگوهای استریوی دالبی اتموس برخوردار بوده و در بازار جهانی با قیمت پایه 399 یورو به فروش می‌رود.

شیائومی می 9 پرو فایو جی
(Xiaomi Mi 9 Pro 5G)

شیائومی می 9 پرو فایو جی

اگر توان خرید هواوی میت 30 پرو فایو جی را ندارید اما به دنبال هنوز یک گوشی پرچمدار فایو جی می‌گردید، در این صورت شیائومی می 9 پرو فایو جی می‌تواند گزینه دلخواه شما باشد. این گوشی با استفاده از چیپست اسنپدراگون 855 پلاس و یک مودم فایو جی، عملکرد پردازشی فوق العاده ای را ارائه کرده و در عین حال از جدیدترین استاندارد شبکه‌های مخابراتی نیز پشتیبانی می‌کند. در سایر موارد، این مدل تفاوت چندانی با مدل استاندارد می 9 ندارد، اما با این حال به یک باتری بزرگتر با طرفیت 4000 میلی آمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع 40 وات)، شارژ بی سیم 30 وات و شارژ بی سیم معکوس 10 وات، مجهز شده است.

ایسوس راگ فون 2
(Asus ROG Phone 2)

ایسوس راگ فون 2

آخرین گوشی پرچمداری که در این مطلب معرفی می کنیم یک گوشی گیمینگ جذاب از مجموعه محصولات راگ ایسوس است. ایسوس راگ فون 2 با LED های RGB، پشتیبانی از لوازم جانبی متنوع و البته سخت افزاری قدرتمند، به انتخاب اول بسیاری از گیمرها تبدیل شده است. این گوشی زیبا و پرقدرت از تراشه پردازشی اسنپدراگون 855 پلاس استفاده می کند و یکی از شگفت انگیزترین نمایشگرهای موجود در بازار موبایل را در اختیار دارد. صفحه نمایش این گوشی به طور کامل فضای رنگی DCI P3 را پوشش می دهد، سرعت تازه سازی 120 هرتزی دارد سرعت بازخورد لمسی آن 240 هرتز است. راگ فون 2 از یک باتری بزرگ 6000 میلی آمپر ساعتی برخوردار بوده و حتی از شارژ معکوس هم پشتیبانی می کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: آنر وی 30 پرو, اوپو رنو ایس, ایسوس راگ فون 2, بهترین گوشی چینی, خرید گوشی چینی, راهنمای خرید, گوشی پرچم‌دار, گوشی چینی, هواوی میت 30 پرو, هواوی نوا 6 فایو جی, وان پلاس 7 تی پرو
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی ردمی بوک 13 لپ‌تاپ «ردمی بوک 13» با بدنه بسیار ظریف و پردازنده نسل دهم اینتل معرفی شد
مقاله بعدی آیا ایرپادهای پرو سرطان زا هستند؟ سرطان‌زا بودن ایرپادهای پرو و سایر هدفون‌های بی‌سیم؛ شایعه یا واقعیت؟!
1 امتیاز 1 امتیاز
  • محسن says:

    واقعا کیفیت فالوور هاشون عالی بود

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

چرا فروشگاه اینترنتی شما به سرور ابری نیاز دارد؟

چرا فروشگاه اینترنتی شما به سرور ابری نیاز دارد؟

آیفون تاشو

آیفون تاشو در راه است؛ آیا اپل با حذف چین‌خوردگی صفحه، بازار را فتح می‌کند؟

گلکسی A14

پایان راه گلکسی A14 با One UI 7؛ آیا وقت تعویض گوشی رسیده است؟

مطالب مرتبط

سیستم عامل هارمونی او اس پی سی
اخبار سیستم عاملمنتخبهواوی

سیستم عامل هارمونی او اس پی سی چیست و چه تفاوتی با ویندوز دارد؟

21 اردیبهشت 1404 ساعت 13:21
وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی
راهنمای خریدمنتخب

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

20 اردیبهشت 1404 ساعت 19:38
مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40
پردازنده چهار هسته‌ای در سال 2025
راهنمای خرید

پردازنده چهار هسته‌ای هنوز هم کارآمد است! بررسی 3 دلیل قانع کننده

16 اردیبهشت 1404 ساعت 14:12

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور