دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
مقالات گوناگون

با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟

حسین جامه بزرگی 8 تیر 1396 ساعت 19:23
زمان مطالعه: 9 دقیقه
مقایسه سرویس های ذخیره ابری
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

بسیاری از ما به‌طور میانگین یک بار شاهد از دست رفتن اطلاعاتمان به خاطر صدمات واردشده به هارد درایو کامپیوتر، مشکلات پیش‌آمده برای تلفن همراه یا تبلت و حتی اشتباهات شخصی بوده‌ایم. با در نظر گرفتن این موضوع که هیچ تضمینی وجود ندارد وسیله‌ای که ما از آن استفاده می‌کنیم تا ابد بدون مشکل بماند، نیاز به تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات شخصی احساس می‌شود. اما آیا کار درست این است که این نسخه رایگان بازهمتوسط خود ما نگهداری شود و خطر آن همچنان حس شود و یا اینکه فایل های خود را در یکسرویس امن ذخیره ابری بارگذاری کنیم؟

مزایا سرویس‌های ذخیره ابری صرفاً محدود به امنیت در پایداری داده‌ها نیست. سفرهای کاری و حضور در مکان‌های مختلف طی روز و همچنین رخدادهای دیگر باعث می‌شوند دسترسی شما به اطلاعاتی که در خانه‌دارید قطع شود. گاهی نیاز است اسنادی را با دوستان و یا همکارانتان به اشتراک بگذارید، چندراه پیش روی شما قرار دارد. می‌توانید حضوراً و به‌صورت فیزیکی به مقصد برسانید، می‌توانید ایمیل کنید و یا اینکه می‌توانید از طریق سرویس‌های ذخیره ابری با اطلاعات خود را با آنان به اشتراک بگذارید. شما کدام راه را انتخاب می‌کنید؟

مسلماً با بررسی جوانب مختلف تمام این مسیرها پی می‌بریم که استفاده از سرویس‌های ذخیره ابری چقدر می‌تواند مزیت داشته باشد. اما یک سرویس ذخیره ابری باید دارای  ویژگی‌های زیر باشد تا کارآمدی آن ثابت شود:

  • از طریق هر پلتفرمی در دسترس باشد: فرقی ندارد بر روی آیپد خود به سندی نیاز دارید یا تلفن همراه اندرویدتان، اپلیکیشن مربوط به آن سرویس را دارید یا خیر مهم نیست. مهم این است که در هرزمانی حتی از طریق مرورگر هر دستگاهی که به اینترنت متصل است بتوانید به فایل‌هایتان دسترسی داشته باشید. مزیت دیگری که سرویس‌ها را متمایز می‌کند، امکان ویرایش اطلاعات بدون نیاز به دریافت نرم‌افزارهای دیگر است. به‌عنوان نمونه می‌توانید اسناد مایکروسافت آفیس ورد را از طریق سرویس وان درایو صرفاً با استفاده از نسخه تحت وب ویرایشگر آفیس ویرایش نماید.
  • امنیت: امنیت اطلاعات کاربران در این حوزه بسیار مهم است. در کشورهای توسعه‌یافته به‌راحتی به هر نوع خدماتی اعتماد نمی‌شود، خصوصاً اگر دسترسی‌های حریم خصوصی را طلب کند.بااینکه قوانین سخت‌گیرانه پیرامون مسائل این حوزه وضع‌شده است اما هر از چند گاهی زمزمه‌هایی مبنی بر نقض حریم خصوصی افراد توسط دولت‌ها و شرکت‌های مختلف شنیده می‌شود. اطلاعات کاربران در معرض خطر دیگری نیز است و آن احتمال نفوذ هکرها و استخراج اطلاعات توسط آن‌ها است. خوشبختانه سرویس‌دهنده‌های بزرگ راه‌کارهای قابل قبولی را برای مقابله با این حملات دارند تاکنون اطلاعاتی مبنی بر نشت اطلاعات شخصی از اینسرویس‌دهنده‌ها گزارش نشده است.
  • قیمت مناسب: به‌محض ثبت‌نام در هر یک از سرویس‌های ذخیره ابری یک فضای رایگان به شما تعلق می‌گیرد که بسته به سرویس‌دهنده از 500 مگابایت تا 5 گیگابایت و گاهی حتی 15 گیگابایت متغیر است. اما به‌مرور نیاز به فضای بیشتر توسط کاربران احساس خواهد شد بنابراین یکی از مزیت‌های رقابتی سرویس‌ها باشد.

امروز در دیجی رو قصد داریم که شمارا با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

گوگل درایو

گوگل درایو – Google drive

سخت می‌توان زمینه‌ای را پیدا کرد که گوگل در آن واردشده باشد و شکست بخورد. گوگل درایو هم از این قاعده مستثنا نیست. گوگل به خوبی توانسته سرویس ذخیره ابری خود را با نیازهای کاربران تطبیق دهد. برای ورود به این سرویس فقط نیاز به یک حساب کاربری گوگل دارید. با وارد شدن به حساب کاربری خود 5 گیگابایت فضای رایگان به شما تعلق می‌گیرد که می‌توانید از طریق پرداخت هزینه آن را فزایش دهید.

اپلیکیشن گوگل درایو برای ios و اندروید در دسترس است، همچنین امکان استفاده از طریق مرورگر نیز فراهم است. از طریق مرورگر امکان ویرایش اسناد نیز وجود دارد. امکان تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات تلفن همراه در این اپلیکیشن گنجانده‌شده است. همچنین امکان قراردادن کد عبور و استفاده از اثرانگشت برای ورود به اپلیکیشن فراهم است.

با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟

در مقایسه با سایر رقبا همچون سرویس وان درایو مایکروسافت، سرویس گوگل درایو امکانات بهتری برای اشتراک‌گذاری فایل‌ها و همچنین مدیریت آن‌ها دارد. شما می‌توانید لینک مربوط به هر فایل را در اختیار دیگران قرار دهید تا بتوانند آن را دریافت کنند اما برای ایجاد دسترسی برای تغییرات نیاز است تا کاربر را برای آن پوشه یا فایل اضافه کنید. تصاویر، اسناد و ویدیوها از داخل اپلیکیشن قابل‌اجراهستند. قابلیت دسترسی افلاین و امکان پرینت داده‌ها نیز فراهم است.

وان درایو

وان درایو – onedrive

جایگاه مایکروسافت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین غول‌های نرم‌افزاری جهان هیچ‌گاهخدشه‌دار نشده است. یکی از سرویس‌های موفق ارائه‌شده توسط این شرکت وان درایو است. وان درایو به‌عنوان یکی از باکیفیت‌ترین سرویس‌های ذخیره ابری شناخته می‌شود و رقیب جدی گوگل درایو و دراپ باکس محسوب می‌شود. اما آیا می‌تواند در رقابت با آن‌ها پیروز شود؟

اپلیکیشن وان درایو برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک، اندروید، ویندوزفون و ios در دسترس است. برای ورود نیاز به‌حساب مایکروسافت دارید که می‌توانیدبه‌راحتی از داخل برنامه حساب ایجاد کنید. با ایجاد حساب 5 گیگابایت فضای رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌توانید با پرداخت ماهیانه 7 دلار از یکترابایت فضا و امکانات مخصوص کاربران ویژه برخوردار شوید.

با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟

مزیت نسخه تحت وب وان درایو نسبت به اپلیکیشن آن امکان ویرایش اسناد است. درصورتی‌کهاز اپلیکیشن استفاده کنید فقط امکان مطالعه اسناد را دارید و برای ویرایش آن‌ها بایدنرم‌افزارهای مجموعه آفیس را در تلفن همراه خود نصب و به‌حساب خود متصل کنید. هر یکاز نرم‌افزارهای مجموعه آفیس فایل‌های مورد پشتیبانی خود را که در فضای وان درایو شما قرار دارند در درون خود به شما نمایش می‌دهد. در مقایسه با گوگل درایو، وان درایو دارای سادگی بیشتر است هم در نسخه تحت وب و هم در اپلیکیشن‌ها اما به‌شخصه محیط گرافیکی گوگل درایو را بیشتر می‌پسندم با این حال اما بیشتر اوقات از وان درایو استفاده می‌کنم.

با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟

دلایل استفاده بیشتر من از وان درایو دو مورد است. دلیل اول کنترل سریع و راحت روی فایل‌ها در تمام دستگاه‌هایی است که استفاده می‌کنم. پس از نصب وان درایو روی ویندوز پوشه‌ای تحت همین عنوان ایجاد می‌شود که می‌توانید فایل‌های خود را به‌راحتی مانند پوشه‌های دیگر در آن قرار دهید با این تفاوت که به‌صورتخودکار در فضای وان درایو قرار می‌گیرند و نیازی هم به کنترل ندارد هر زمان دستگاه را خاموش و روشن کنید همگام‌سازی ادامه می‌یابد. اما در گوگل درایو با توجه به نیاز باز بودن مرورگر در ویندوز برای آپلود فایل‌ها این امکان فراهم نیست.

دلیل دوم اما مربوط به کیفیت و سرعت بارگذاری فایل‌ها است. با توجه به اینکهشخصاً بیشتر از فضای ابری برای ذخیره تصاویر استفاده می‌کنم به‌طور محسوسی مشخص است که تصاویر با سرعت بیشتری در وان درایو پردازش می‌شوند. در گوگل درایو هر تصور تا به‌طور کامل بارگذاری نشود یا داخل حافظه برنامه نباشد نمایش داده نمی‌شوند. این مشکل زمانی که به با تعداد زیادی تصویر روبه‌رو باشید جدی می‌شود و یافتن تصاویر موردنظر را سخت می‌کند. اما در وان درایو ابتدا یکنسخه کم‌حجم از تصاویر را در ثانیه‌های اول اجرا خواهید دید و سپس اگر اقدام به دیدن آن تصویر در اندازه اصلی کنید برنامه شروع به بارگذاری تصاویرباکیفیت بالا می‌کند.

در وان درایو امکان دریافت لینک فایل فراهم نیست و تنها می‌توانید فایل و پوشه‌ها را با کاربران وان درایو به اشتراک بگذارید. کد عبور در نظر گرفته‌شده برای اپلیکیشن وان درایو کد 4 رقمی است که می‌تواند با اثرانگشت جایگزین شود.

دراپ باکس

دراپ باکس – Dropbox

نوبت به یکی از قدیمی‌ترین‌های این حوزه رسید. کمپانی‌ای که از سال 2007 فعالیت خود را آغاز نمود و یکی از دو مؤسس آن جوانی ایرانی به نام آرش فردوسی است.  دراپ باکس برای ویندوز، اندروید و ios  ارائه‌شده است و همچنین دسترسی از طریق مرورگر و سایت دراپباکس نیز امکان‌پذیر است. یکی از قابلیت‌های اپلیکیشن دراپ باکس امکان اسکن اسناد از طریق اپلیکیشن است. همچنین می‌توان اسناد را ایجاد و آپلود کرد. فضای رایگان در نظرگرفته‌شده برای کاربران تنها 2 گیگابایت است بنابراین اگر اهل عکاسی با تلفن همراه باشیداحتمالاً باید برای خرید حساب کاربری ویژه اقدام کنید. اما می‌توانید با دعوت از دوستانتان هم تا 15 گیگابایت فضا دریافت کنید.

با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟
با سه سرویس برتر ذخیره ابری آشنا شوید؛ انتخاب شما کدام است؟

برای ورود به اپلیکیشن دراپ باکس داشتن یک حساب کاربری گوگل کافی است. امکانات اپلیکیشن و نسخه تحت وب این سرویس بسیار شبیه به وان درایو است. همچون وان درایو با نصبدراپ باکس بر روی ویندوز پوشه‌ای برای دسترسی سریع به فایل‌ها در اختیاردارید. محیط برنامه ساده و درعین‌حال بسیار کارآمد است. در مقایسه با گوگل درایو، دراپ باکس به‌مراتبامکانات کمتری در اختیار شما خواهد گذاشت. این امکانات کمتر در نحوه ویرایش اسناد و اشتراک‌گذاری فایل‌ها دیده می‌شود.

آیا شما هم از سرویس‌های ذخیره ابری استفاده می‌کنید. تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: Dropbox, OneDrive, دراپ باکس, گوگل, گوگل درایو, مایکروسافت, وان درایو
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی کوالکام از پردازنده کم مصرف جدیدی رونمایی کرد کوالکام از پردازنده کم مصرف جدیدی رونمایی کرد
مقاله بعدی نگاهی نزدیک به آیفون 8 پیش از رونمایی! [تماشا کنید] نگاهی نزدیک به آیفون 8 پیش از رونمایی! [تماشا کنید]
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

مانیتور گیمینگ QD-OLED

MSI از دو مانیتور گیمینگ QD-OLED با نرخ تازه‌سازی 500 هرتز رونمایی کرد

ریلمی جی تی 7

ریلمی جی تی 7؛ قاتل پرچمداران با تراشه دیمنسیتی 9400e از راه می‌رسد!

تراشه دیمنسیتی 9400e

تراشه دیمنسیتی 9400e مدیاتک معرفی شد؛ تراشه‌ای آشنا با بهبودهای جزئی

مطالب مرتبط

بهترین شهربازی دبی
مقالات گوناگون

معرفی شهربازی‌ های دبی

25 اردیبهشت 1404 ساعت 14:33
افزایش فروش سایت با سئو نمو مارکتینگ
مقالات گوناگون

راز افزایش فروش سایت در شیراز با ترفندهای سئو و دیجیتال مارکتینگ

21 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30
مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40
چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور