دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: بهترین اپلیکیشن‌ های یادگیری زبان و راهنمای استفاده از آن ها
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > آموزش > آموزش اپلیکیشن‌ها > بهترین اپلیکیشن‌ های یادگیری زبان و راهنمای استفاده از آن ها
معرفی اپلیکیشنآموزش اپلیکیشن‌ها

بهترین اپلیکیشن‌ های یادگیری زبان و راهنمای استفاده از آن ها

زهرا ساعدی 27 بهمن 1397 ساعت 13:15
زمان مطالعه: 11 دقیقه
بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

یاد گرفتن زبان جدید ارزشمند است، اما نیاز به تلاش و کوشش دارد. یادگیری زبان، زمان و عزم راسخ نیاز دارد و باید از خود و تفریحات‌تان بگذرید، اما فواید چندزبانه بودن معمولا به تحمل این مشکلات می‌ارزد.

لیست
1. اپ همه کاره انتخاب کنیداپلیکیشن Memriseاپلیکیشن Duolingoاپلیکیشن (Anki Flashcards (Android); Flashcards by NKO (iOS2. زمان استفاده از Memrise، Duolingo و اپلیکیشن‌های فلش‌کارتی3. اکنون که کمی واژه و عبارت یاد گرفته‌اید باید چه کنید؟اپلیکیشن HelloTalkاپلیکیشن HiNative

اگر رویای چندزبانه شدن را دارید ولی نمی‌دانید از کجا شروع کنید، ما خبر خوبی داریم. اگر از گوشی همراه‌تان درست استفاده کنید دستیاری خوب در این زمینه است.

در حال حاضر، اپلیکیشن‌های یادگیری زبان زیادی در بازار موجود است. شما از اکثر آن‌ها می‌توانید چیزی یاد بگیرید، اما در این مقاله ما تمرکز را روی محبوب‌ترین‌ها گذاشته‌ایم و دانش‌مان درمورد چگونگی استفاده‌ی موثر از آن‌ها برای بالا بردن سرعت پیشرفت را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

چند نصیحت قبل از اینکه شروع کنید: بهترین نتایج در یادگیری زبان از توانایی ذهنی درست، حاصل می‌شود. به یادگیری به چشم وظیفه نگاه نکنید و به جای آن به دنبال راه‌هایی باشید که فرآیند یادگیری زبان را مفرح و شادی بخش نماید. سعی کنید از سفر پیش رو استقبال کنید، درمورد آن هیجان‌زده باشید و هرروز به بخشی از هدفی که درنظر گرفته‌اید، برسید. برای یادگیری باید صبور باشید، اما اگر سفت و سخت به آن بچسبید، موفق می‌شوید. پس بیایید از هم اینک شروع کنید.

1. اپ همه کاره انتخاب کنید

اپلیکیشن Memrise

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

لینک دانلود برای اندروید

لینک دانلود برای iOS

Memrise اپلیکیشنی است که بیشتر کسانی که دنبال یادگیری زبان هستند، آن را می‌شناسند و البته دلیل خوبی هم دارند. این اپلیکیشن در بازی‌سازی فرآیند تمرین واژگان و مفرح ساختنش عملکرد خیلی خوبی دارد. شما می‌توانید واژگان جدید را با انواع مختلف تمرین‌های فلش کارتی یاد بگیرید، مهارت‌های شنیداری را با گوش کردن به گفتگوی افراد محلی‌ در هر روز تقویت کنید، تلفظ‌تان را محک بزنید و حتی به آسانی و با گوشی تلفن همراه خود درس‌های گرامر را دریافت کنید.

در این اپلیکیشن برای بیش از 20 زبان، دوره‌ی آموزشی گنجانده شده است و بهترین قسمت تمرکز روی کلمات مفید(گاهی محاوره‌ای) و روزانه و عبارت‌هایی است که به شما اجازه می‌دهد حتی پس از چند ساعت یادگیری، گفت‌وگویی ساده برقرار کنید.

معایب:

بسیاری از این ویژگی‌ها تحت پوشش مدل اشتراکی هستند (8.99 دلار ماهانه، 60 دلار سالانه و 100 دلار تا آخر عمر). البته شما می‌توانید به مدت یک هفته رایگان از این قابلیت‌ها استفاده کنید تا ببینید به کارتان می‌آید یا نه. ما استفاده از نسخه‌ی pro این اپ را به شما پیشنهاد می‌کنیم، چرا که این اپلیکیشن واقعا بی‌نقص است و دائما با ویژگی‌های جدید به روز رسانی می‌شود و به دست آوردن آن یک سرمایه‌گذاری ارزشمندی به حساب می‌آید. به علاوه، نسخه‌ی دسکتاپ، دوره‌های گروه-محوری برای زبان‌های دیگر و حتی علومی غیر از زبان مثل مهندسی و غیره را ارائه می‌دهد.

اپلیکیشن Duolingo

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

لینک دانلود برای اندروید

لینک دانلود برای iOS

اگر اپلیکیشن Memrise  کودکی نوپاست،  Duolingo کهنه سربازی است که امتحانش را پس داده است. دولینگو نیز، بسیاری از امکانات Memrise را دارد که پولی هم بابت‌شان دریافت نمی‌کند. فقط در عوض مجبور هستید برای حمایت توسعه‌دهندگان، آگهی تماشا کنید که البته این هم خودش نوعی «پرداخت» برای استفاده‌ی کامل از امکانات است.

به جز بازی‌سازی فرآیند یادگیری زبان، از مزایای Duolingo این است که فقط برای انگلیسی‌زبان‌های بومی ساخته نشده است. اگرچه گزینه‌ها برای غیرانگلیسی‌زبان‌ها محدودتر هستند، اما افراد می‌توانند انتخاب کنند که هم انگلیسی و هم زبان دیگری را یاد بگیرند که به انگلیسی ترجمه شود و از این راه هر دو زبان را تمرین کنند.

درس‌های واژگان در این اپلیکیشن همیشه بر روی کاربردهای عملی تاکید ندارند، بنابراین اگر قصد سفر به کشوری دیگر را دارید و ترجیح می‌دهید عبارات کاربردی را زودتر یاد بگیرید بهتر است سراغ Memrise بروید.

اپلیکیشن (Anki Flashcards (Android); Flashcards by NKO (iOS

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

لینک دانلود برای اندروید

لینک دانلود برای iOS

اگر می‌خواهید بدون پرداخت هزینه، زبانی جدید را یاد بگیرید و از Memrise و Duolingo استفاده نکنید، این راهنمای گام‌به‌گام را بخوانید:

  1. یا Anki یا Flashcards by NKO را دانلود کنید.
  2. دوره‌ی آنلاین رایگانی برای زبان موردنظرتان پیدا کنید. اگر درس‌های تصویری و قابلیت گفت‌وگوی زیاد را داشته باشد بهتر است.
  3. فلش‌کارت‌هایی برای کلمات موجود در هر درس ایجاد کنید. به علاوه می‌توانید محبوب‌ترین کلمات و عبارات را جست‌وجو کرده و برای آن‌ها هم فلش کارت درست کنید. Anki چند نمونه از قبل تولید شده را دارد.
  4. به گفت‌وگوی هر درس با دقت گوش کنید و آن‌ها را با خود تکرار کنید. این کار به تلفظ شما کمک شایانی می‌کند.
  5. به فلش‌کارت‌ها موارد جدیدی اضافه کنید و قبلی‌ها را دوره نمایید.

فلش‌کارت‌ها بسیار موثر هستند. این اپ‌ها، الگوریتمی با (Spaced Repetition Systems (SRS، سیستم‌های تکرار فاصله‌گذاری‌شده ارائه می‌دهند؛ روشی که کلمات و اطلاعات درمورد آن واژه را پیش از آن که فراموشش کنید به شما می‌دهد که برای همیشه در ذهنتان ماندگار شود. فلش‌کارت‌ها با هر نوع یادگیری واژگانی که ترکیب شوند، ابزاری عالی هستند. اپلیکیشن‌های Memrise  و Duolingo هم، سیستم فلش‌کارتی مخصوص خودشان را دارند، بنابراین می‌توانید از Anki یا هر اپلیکیشن فلش‌کارتی دیگری در شرایط دیگر مثل کلاس درس، خودآموزی و غیره استفاده کنید.

2. زمان استفاده از Memrise، Duolingo و اپلیکیشن‌های فلش‌کارتی

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

اگر برای پیدا کردن وقت خالی جهت یادگیری زبان مشکل دارید، تنها نیستید. بسیاری از ما زندگی‌های شلوغی داریم، اما واقعیت این است که لحظاتی در زندگی همه‌‎ی ما در طول روز وجود دارد که می‌توانیم از آن به نحو احسن استفاده کنیم. فقط باید 10 تا 30 دقیقه از هر روز را اختصاص دهید تا به نتیجه برسید. این زمان شاید زیاد به نظر نرسد اما وقتی مداوم انجامش دهید، نتیجه‌اش شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

آیا روزانه سفر می‌کنید؟ آیا می‌توانید کمی از وقتتان را پیش از صبحانه، ناهار یا شام خالی کنید؟ پیشنهاد ما این است که از این وقت‌های خالی استفاده‌ای مفیدی کرده و عادت کنید از این اپلیکیشن‌ها استفاده نمایید تا در برنامه روزانه‌تان خللی وارد نشود. آرام شروع کنید، پیشرفت شما تشویق‌تان خواهد کرد.

تصمیم برای اختصاص وقتی بیشتر برای یادگیری زبان فقط باید از علاقه‌ی زیاد بیاید و نباید به صورت وظیفه باشد. در این صورت برای‌تان دشوار و آزاردهنده می‌شود.

3. اکنون که کمی واژه و عبارت یاد گرفته‌اید باید چه کنید؟

حال شما کمی سلام و احوال‌پرسی، سوال و واژگان محبوب زبان دلخواهتان را فرا گرفته‌اید. حالا چه باید کرد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که استفاده از آن‌ها را شروع کنید! شاید فکر کنید زود است و نمی‌خواهید احمق به نظر برسید. یاد گرفتن زبان جدید ساده نیست، می‌خواهید آرام شروع کنید و در تلاش اول خوب به نظر برسید. تلاش شما تحسین‌برانگیز است اما این ایده‌ی نادرستی است.

فقط درموردش فکر کنید! اگر هیچ‌وقت اشتباه نکنید، نمی‌توانید چیز جدیدی یاد بگیرید. به علاوه اپلیکیشن‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم شما را در گفت‌وگو با کسی که شرایطی مشابه شما دارد، قرار می‌دهد. به خواندن ادامه دهید!

اپلیکیشن HelloTalk

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

لینک دانلود برای اندروید

لینک دانلود برای iOS

HelloTalk بهترین شبکه اجتماعی برای افرادی است که در حال یادگیری زبانی جدید هستند. این اپلیکیشن بیش از 10 میلیون کاربر دارد و از 150 زبان پشتیبانی می‌کند، بنابراین پیدا کردن فردی بومی که با او صحبت کنید ساده است. برای بهترین نتیجه، توصیه می‌کنیم با افرادی گفت‌وگو کنید که می‌خواهند زبان بومی شما را یاد بگیرند.

این اپلیکیشن گفت‌وگو، ما را به یاد WhatsApp و ویژگی‌هایی مثل ابزارهای تصحیحی که شما و کسی که با او گفت‌وگو می‌کنید می‌تواند از آن استفاده کند، وویس چت، سیستم‌های ترجمه و ترجمه همزمان و حتی شکل‌نگاری برای وقت‌هایی که واژه‌ی مناسب پیدا نمی‌شود، می‌اندازد. حتی می‌توانید سن و کشور کسی که می‌خواهید معلم‌تان باشد را انتخاب کنید.

این اپ راهی عالی برای تمرین مهارتی است که تازه به دست آورده‌اید و تغییری تازه در فرم و راهکارهای تکراری موجود در سایر اپ‌ها ایجاد کرده است. همچنین احتمالا کلمات و عباراتی متفاوت از آنچه در دوره‌های آموزشی یاد می‌دهند را می‌آموزید.

اپلیکیشن HiNative

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

لینک دانلود برای اندروید

لینک دانلود برای iOS

هر زمان سوالی درمورد زبانی که در حال یادگیری‌اش هستید برایتان پیش آمد، می‌توانید آن را در HiNative مطرح کنید. این اپ به نوعی ما را به یاد نسخه‌ی ویژه Quora می‌اندازد. با این اپلیکیشن می‌توان با بومی‌های یک زبان از سراسر دنیا ارتباط برقرار کرد. سوالات شما بدون اینکه دنبال کاربری خاص باشید پاسخ داده می‌شود که کار را ساده می‌کند.

شما می‌توانید برای ترجمه تقاضا دهید، توصیه‌هایی درمورد تلفظ کلمه بخواهید، لهجه‌ای خاص انتخاب کنید و حتی اطلاعات مسافرتی مهمی دریافت کنید.

آیا پیش از این با اپلیکیشن‌های نامبرده در این مقاله آشنا بوده‌ و از آنها استفاده نموده‌اید؟ تجربه‌‌ی خود را با ما درمیان بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: آموزش, یادگیری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی نقاشی روستیسلاو شخوفتسوف برای مریخ نورد Opportunity پایان کار مریخ‌ نورد ناسا (Opportunity) با انتشار یک نقاشی غم انگیز
مقاله بعدی 10 ترفند کاربردی و جذاب برای عکاسی با آیفون XS و آیفون XS Max 10 ترفند کاربردی و جذاب برای عکاسی با آیفون XS و آیفون XS Max
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

مانیتور گیمینگ سامسونگ Odyssey OLED G6

مانیتور گیمینگ سامسونگ Odyssey OLED G6؛ ورود طوفانی اولین اولد 500 هرتزی جهان!

گلکسی بادز کور

ایرباد «گلکسی بادز کور» سامسونگ در راه است؛ هدفون اقتصادی با ویژگی‌های جذاب

ریلمی جی تی 7

ریلمی جی تی 7 با شارژ فوق سریع و سیستم خنک کننده گرافنی عرضه خواهد شد

مطالب مرتبط

کاربردهای تلویزیون هوشمند
آموزش‌های گوناگون

کاربردهای تلویزیون هوشمند برای زندگی مدرن؛ تلویزیون فقط برای فیلم دیدن نیست!

10 اردیبهشت 1404 ساعت 17:48
فایلی حاوی ویروس
آموزش‌های عمومی

5 نوع فایلی که ویروس‌ها معمولاً در آن‌ها پنهان می‌شوند و باید مراقبشان باشید

5 فروردین 1404 ساعت 14:27
صفحه قفل ویندوز
آموزش سیستم عامل

با این 5 ترفند رجیستری، صفحه قفل ویندوز را شخصی کنید

4 فروردین 1404 ساعت 13:38
3 اپلیکیشن شگفت‌انگیز مایکروسافت
معرفی اپلیکیشنمنتخب

3 اپلیکیشن شگفت‌انگیز مایکروسافت که به طور پیش‌فرض در ویندوز نصب نیستند!

3 فروردین 1404 ساعت 23:50

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور