دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید
مقالات گوناگون

با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید

نهال سهیلی فر 21 آبان 1396 ساعت 15:34
زمان مطالعه: 8 دقیقه
بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف!
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

فرقی نمی‌کند که یک تازه‌ وارد در دنیای برنامه‌نویسی باشید یا یک برنامه‌نویس حرفه‌ای که به‌دنبال زبان جدیدی برای برنامه‌نویسی و یادگیری می‌گردد، درهرحال مهم‌ترین سوال این است که: کدام زبان برنامه‌نویسی مناسب من است؟ این روزها زبان‌های برنامه نویسی زیادی وجود دارد و وقتی تجربه‌ی کار با آن‌ها را نداشته باشید، انتخاب کردن از میان آن‌ها می‌تواند کاردشواری باشد. دراین مقاله دیجی رو قصد دارد تا بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی مدرن برای وب، موبایل، دسکتاپ و بازی سازی را به شما معرفی کند، پس با ما همراه باشید.

برای توسعه وب

با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید

توسعه‌ی وب در قلمرو برنامه‌نویسی کاری منحصر به فرد است که چالش‌ها ومزایای خودش را هم دارد. وقتی هیچ تجربه‌ای نداشته باشید توسعه‌ی وب یکی از راحت‌‍‌‌‌ترین انواع برنامه‌نویسی است و به علاوه جامعه‌ی توسعه‌ی وب هم گسترده است که این یک نکته مثبت برای تازه‌کارها تلقی می‌شود.

HTML  و CSS

اگرچه این‌ها زبان‌های حقیقی برنامه‌نویسی نیستند اما هر دو برای ایجاد صفحات وب ضروری هستند. HTML ساختار صفحه‌ی وب را ایجادمی‌کند در حالی‌ که CSS مسئول ظاهر و زیبایی صفحه است.

JavaScript

جاوا اسکریپت تنها راه برای اضافه کردن منطق سمت مرورگر (browser-side logic) و تغییرات درلحظه (real-time) می‌باشد. امروزه شما می‌توانید از جاوا اسکریپت هم برای منطق سمت مرورگر وهم برای منطق سمت سرور بهره ببرید که با استفاده از فریمورک‌هایی مانند Meteor و React انجام آن آسان‌تر هم می‌شود.

Python

پایتون برای منطق سمت سرور استفاده می‌شود که این یعنی برای هر برنامه‌ی تحت وبی که درحال ایجاد آن هستید به HTML ،CSS و Javascript برای بخش سمت کاربر(مرورگر) احتیاج خواهید داشت اما پیتون یک زبان فوق العاده است که می‌تواند جایگزین قوی‌ای برای جاوااسکریپت باشد.

PHP

این روزها خیلی راجع به PHP  چیزی نمی‌شنوید، چراکه یک سری زبان جدیدتر گوی سبقت را ازآن ربوده‌اند اما هنوز هم در خیلی جاها(ازجمله وردپرس که 27 درصد از تمام وبسایت‌ها درقالب آن هستند)استفاده می‌شود. PHP می‌تواند کمی آشفته باشد، اما کارایی دارد.

برای توسعه موبایل

با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید

پس از وب، توسعه‌ی موبایل و برنامه‌های موبایلی روی بورس بوده و نشانه‌ای از کاهش سرعت توسعهٔ آن به این زودی‌ها دیده نمی‌شود. مردم عاشق موبایل های‌شان بوده و برای آن موبایل‌ها به اپلیکیشن‌های مختلف احتیاج دارند. این فضا یک فضای تنگاتنگ و رقابتی است اما هرچندوقت یکبار شاهد برنامه‌های خیلی قوی و پرطرفدار هستیم.

Java

جاوا زبان نیتیو توسعه‌ی برنامه‌های اندروید است که این خیلی عالی است چراکه جاوا درجاهای دیگرهم به شدت کاربرد دارد. با این‌که شما می‌توانید با زبان‌هایی غیر از جاوا هم برنامه‌های اندرویدی ایجادکنید اما از نظر عملکرد و انعطاف پذیری جاوا حرف اول را می‌زند.

Swift

برنامه‌های iOS پیش ازاین به زبان Objective C کدنویسی می‌شدند. اما امروزه استفاده از سوییفت خیلی کارآمدتر است. آسان بودن یادگیری و استفاده از سوییفت آن را به گزینه‌ی مناسبی برای مبتدیان و حرفه‌ای‌ها تبدیل می‌کند.

JavaScript

چندین فریمورک وجوددارند که به شما اجازه می‌دهند برای اندروید و آی او اس ازجاوا اسکریپت استفاده کنید!

برای توسعه ی دسکتاپ

با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید

برنامه‌های دسکتاپی این روزها خیلی داغ نیستند چراکه مردم بیشتربه برنامه‌های تحت وب و موبایل روی آورده‌اند، اما خب این بدان معنا نیست که آن‌ها منسوخ شده‌اند. خیلی ازمردم برنامه‌های آفلاین را برای دسکتاپ ترجیح می‌دهند وبه علاوه برنامه‌نویسی دسکتاپ این روزها خیلی آسان‌تر از پیش شده‌است.

Java

مدت‌ها پیش برنامه‌های جاوا با استفاده از Swing ایجاد می‌شدند. اما شما این کار را نکنید و به جای آن استفاده از JavaFX راترجیح بدهید که یک راه غنی‌تر، آسان‌تر و مدرن‌تر برای طراحی و ساختن برنامه‌ها ارائه می‌دهد و همچنین از آن‌جایی‌که جاوا برروی ماشین مجازی جاوا اجرا می‌شود، شما می‌توانید یک اپ بنویسید که برروی پلتفرم‌های مختلف اجرا می‌شود.

JavaScript

با استفاده از فریمورک Electron، شما می‌توانید به زبان جاوا اسکریپت برنامه نوشته و بعد آن‌ها را برای پلتفرم‌های دسکتاپ پکیج کنید. ازنمونه‌های قابل توجه می‌توان Visual studio code ،Atom editor و Whats app را نام برد. این یک گزینه ای عالی است چرا که شما می‌توانید نسخه‌ی دسکتاپی یک برنامه‌ی تحت وب را با استفاده ازهمان زبان بسازید.

#C  

بااستفاده از ویژوال استودیو به همراه لایبرری‌های GUI مانند Win32 شما می‌توانید توسط C# برنامه‌های دسکتاپی ایجادکنید. با استفاده از زامارین استدیو هم می‌توانید برای مک و لینوکس برنامه نویسی کنید.

Swift

زبان جدید اپل را هم می‌توان برای برنامه‌های مک استفاده کرد هم آی او اس. اگردوست دارید تحت این پلتفرم‌ها بیشتر برنامه‌نویسی کنید بهتر است به جای جاوا و جاوا اسکریپت، سوییفت را یادبگیرید.

برای توسعه ی گیم

با بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای پلتفرم‌های مختلف آشنا شوید

توسعه‌ی گیم تابحال هیچ‌وقت ازاین آسان‌تر نبوده. با آن‌همه موتورهای بازی آزاد و اپن سورسی که وجوددارد، می‌توانید یکی از زبان‌های اصلی را انتخاب کرده و با آن بازی‌های مختلف ایجادکنیدT اما مسلما دراین بین یک سری زبان‌ها برتر بوده و اگر تازه‌کار هستید ما آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

#C

Unity  یکی از موتورهای بازی تازه کاردوست است و زبان اصلی آن سی شارپ می‌باشد. این موتور ازبازی‌های 2بعدی و 3بعدی پشتیبانی کرده و می‌توان از آن برای اجرا وبیلد برروی پلتفرم‌های دیگر مانند ویندوز، مک، لینوکس، اندروید، آی او اس و HTML5 بهره برد.

Java

برنامه‌نویس‌های جاوا می‌توانند از فریمورک اپن سورس LibGDX برای ایجاد سریع بازی‌ها ازپایه استفاده کنند. این فریمورک قابل اکسپورت برروی هرپلتفرم دسکتاپی که جاوا را ساپورت می‌کند، به علاوه ی اندروید و آی او اس، می‌باشد. این یک پلتفرم ساده و آسان است که به توسعه‌ی سریع برنامه کمک می‌کند و به شدت استفاده از آن توصیه می‌شود.

Haxe

یک زبان مدرن و جدید است که می‌تواند به زبان‌های دیگری ازجمله جاوا، سی پلاس پلاس، سی شارپ و پایتون ترنسپایل شود. با استفاده از موتورهای بازی‌ای همچون HaxeFlixel یا luxe شما می‌توانید بازی‌های 2بعدی کراس پلتفرم را بسیار سریع‌تر از زبان‌های دیگر توسعه دهید.متاسفانه همچنان هیچ موتور Haxe سه بعدی‌ای موجود نمی‌باشد.

JavaScript

جاوا اسکریپت جای فلش رابه عنوان بهترین و سریع‌ترین راه برای توسعه‌ی بازی‌های تحت وب گرفته است. دراین قسمت موتورphaser به شدت توصیه می‌شود و حتی بهتر، شما می‌توانید ازابزاری مانند NW.js برای پکیج وب گیم‌ها برای دسکتاپ وموبایل استفاده کنید.

 

اول انتخاب کنید که چه نوع برنامه‌نویسی‌ای را می‌خواهید درپیش بگیرید و بعد مناسب‌ترین زبان را انتخاب کنید. وقتی به دیدگاهی درباره‌ی زبان‌هارسیدید، زبانی راانتخاب کنید که احساس راحتی بیشتری با آن می‌کنید، چرا که بدین طریق هم بهره‌ورتربوده و هم لذت بیشتری ازبرنامه‌نویسی می‌برید.  حواستان باشد که فقط به صِرف بهترین بودن و مشهوربودن، زبانی که از آن متنفرید را انتخاب نکنید! در حالت کلی می توان گفت که جاواسکریپت یکی از زبان های قدرتمند بوده که روز به روز در حال افزایش قدرت است و از آن می‌توان در تمامی پلتفرم ها استفاده کرد!

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اپل, اندروید, برنامه نویسی, جاوا, جاوا اسکریپت, زبان برنامه نویسی, سی شارپ, گیم
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مشکل جدید در صفحه نمایش پیکسل 2 ایکس ال ! مشکل جدید در صفحه نمایش پیکسل 2 ایکس ال !
مقاله بعدی تست سرعت آیفون 10 و آیفون 8 پلاس ؛ جدال پرچمداران سال 2017 اپل تست سرعت آیفون 10 و آیفون 8 پلاس؛ جدال پرچمداران سال 2017 اپل [تماشا کنید]
2 نظرات 2 نظرات
  • Alex says:

    ممنون از مقاله خوبتون .به نظر شما برای بک اند چه زبانی مناسبه ؟بریم سراغ نود جی اس یا php

    پاسخ
    • هاشم رضاپور says:

      هردوشون خوبن بستگی داره بعدش بخواید چه کاری انجام بدید.

      پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

سیستم عامل هارمونی او اس پی سی

سیستم عامل هارمونی او اس پی سی چیست و چه تفاوتی با ویندوز دارد؟

بازی Mafia: The Old Country

بررسی مشخصات سیستم مورد نیاز بازی Mafia: The Old Country

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

مطالب مرتبط

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15
ساعت سیکو و ساعت اورینت
مقالات گوناگون

نکات مهمی که قبل از خرید ساعت باید بدانید

15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:35
آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025
مقالات گوناگون

آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025

13 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30
طراحی روف گاردن هوشمند
مقالات گوناگون

طراحی روف گاردن مدرن؛ وقتی تکنولوژی هوشمند وارد بام خانه‌ها می‌شود

12 اردیبهشت 1404 ساعت 17:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور