با معرفی و عرضهی تعداد زیادی از گوشیهای هوشمند به صورت منظم و کاهش فاصلهی بین گوشیهای میانرده و پرچمدار، یافتن گوشی مناسب برای خرید مثل گذشته آسان نیست. البته، اگر شما محدودیت مالی ندارید، انتخاب یک گوشی خوب به هیچوجه دشوار نخواهد بود؛ شما میتوانید بین 4 یا 5 گوشی برتر بازار یکی را برای خودتان انتخاب کنید. با این حال، اگر محدودیت مالی دارید، تعداد گوشیهایی که میتوانید پول خود را برای آنها خرج کنید به شدت افزایش مییابند و پیدا کردن موبایل مناسب کمی دشوارتر میشود.
اگر شما جزء دستهی دوم هستید اما قصد خرید ارزانترین گوشیهای موجود در بازار را هم ندارید، ما برای شما لیستی از بهترین گوشیهای میانرده (زیر 400 دلار) آماده کردهایم. با ما همراه باشید تا بهترین گوشیهای این رنج قیمتی را باهم مرور کنیم.
نوکیا 6.1 – (230 دلار)
نقاط قوت:
- عملکرد روان و سریع
- – سیستم عامل اندروید وان به شما به روزرسانی های به موقع ارائه میدهد.
- – ثبت ویدیوی 4K روی چنین گوشی ارزانقیمتی کمتر یافت میشود.
نقاط ضعف:
- – طول عمر باتری چندان خوب نیست.
- – اسکنر اثر انگشت کمی کوچک است.
- – رنگهای صفحه چندان زنده نیستند.
نوکیا 6 یکی از گوشیهای پرطرفدار و ارزانقیمت سال 2017 بود و نوکیا 6 جدید (که نوکیا 6.1 هم نامیده میشود) دست کمی از گوشی نسل قبل خود ندارد. ظاهر و حس کلی این گوشی شباهت زیادی به نوکیا 6 2017 دارد: یک گوشی 5.5 اینچی با طراجی فلزی، نازک و مجهز به اندروید وان؛ نسخهی ساده و بی آلایش اندروید که در هنگام دریافت به روزرسانیها در اول صف قرار دارد. قدرت این گوشی از نوکیا 6 قبلی بیشتر بوده و هماکنون میتواند ویدیوهای 4K ضبط کند؛ بهترین قسمت آن هم قیمت 230 دلاری آن است که به نسبت دیگر گوشیها (البته نه در ایران) قدرت خرید چندانی نمیخواهد.
ال جی جی 6 (380 دلار)
نقاط قوت:
- – طراحی شیک و زیبا
- – کیفیت صدای بسیار خوب
- – شارژ بیسیم و ضد آب بودن
نقاط ضعف:
- – پردازندهی نسبتا قدیمی
- – تم اندرویدی ال جی به زیبایی بقیهی گوشیهای بازار نیست.
ال جی جی 6 در سال 2017 عرضه شد و اکنون که یک سال از عرضهی آن میگذرد، اما هنوز هم گوشی مناسبی محسوب میشود و قیمت آن نیز به نسبت روز اول کاهش زیادی داشته است. در ال جی جی 6، از طراحیهای اکسپریمنتالی که ال جی به خاطر آنها معروف شده بود خبری نیست و به جای قاب چرمی و ماژولهای مختلف، به شما یک گوشی مقاوم و زیبا با بدنهی فلزی و شیشهای ارائه میشود. محافظت آن در مقابل آب و گرد و غبار نیز تحسین برانگیز است و اولین گوشی ال جی دارای این ویژگیهای محسوب میشود. صفحهی 5.7 اینچی 18:9 آن نیز ظاهر زیبایی به آن بخشیده است. در پشت، یک دوربین دوگانه وجود دارد که یک لنز معمولی 13 مگاپیکسلی را در کنار یک لنز زاویهعریض قرار میدهد. جک هدفون نیز خوشبختانه در این گوشی حذف نشده است!
موتو ایکس 4 (250 دلار)
نقاط قوت:
- – شارژ توربو به سرعت گوشی را شارژ میکند و برای تمام روز آن را حفظ میکند.
- – مقاومت به آب IP68 همیشه کارآمد است.
- – آنلاک شده و با همهی اپراتورها کار میکند.
نقاط ضعف:
- – در محیطهای دارای نور کم دوربین ضعفهای خود را نشان میدهد.
- – سه دستیار صوتی در این گوشی وجود دارند که به نظر زیادی میرسد.
- – حافظهی داخلی آن چندان زیاد نیست.
- – دوربین مجهز به پایدارسازی اپتیکال عکس (OIS) نیست.
موتو ایکس 4 اولین گوشی اندروید وان عرضه شده در ایالات متحده با پروژهی Fi بود واین نویدبخش به روزرسانیهای مرتب برای این گوشی است (که این موضوع در گوشیهای ارزانتر کمتر دیده میشود.) اما بدون به روزرسانیها هم ایکس 4 یک گوشی بسیار کارآمد میباشد.
سری موتو ایکس به نسبت گذشته تغییرات زیادی داشته؛ از زمانی که لنوو بخش گوشیهای هوشمند موتورولا را خریداری کرد، خط گوشیهای موتو ایکس که زمانی پرچمداران این برند بودند، به گوشیهای میانرده تبدیل شدهاند و جای خود را به سری زد دادهاند. با این حال، موتو ایکس 4 که سال گذشته عرضه شد، گوشی قابل توجهی بود که با قیمت یک گوشی میانرده، ظاهری زیبا و با کیفیت به شما ارائه میدهد. وجود دوربین دوگانه و قابلیت ضدآب نیز خود در یک گوشی با این قیمت، قابل تحسین هستند.
شیائومی پوکوفون اف 1 (250 دلار)
اگر بگوییم که پوکوفون اف 1 یکی از بهترین گوشیهای چینی موجود در بازار و یکی از بهترین گوشیهای میانرده است، احتمالا اغراق نکردهایم!
شیائومی در این گوشی چیزی کم نگذاشته و در عین حال، توانسته قیمت آن را بسیار پایین نگاه دارد. شاید این گوشی باریکترین و سبکترین گوشی موجود در بازار نباشد، اما با توجه به میزان پولی که خرج میکنید، احتمالا بهتر از پوکوفون اف 1 پیدا نکنید. سیستم خنک کنندهی آن نیز با تبخیر و سپس میعان آب در درون گوشی، همانند کامپیوترهای گیمینگ، کار میکند که به نوبهی خود شایان توجه است.
- – قیمت فوقالعاده به نسبت امکانات ارائه شده
- – سیستم خنک کنندهی میعانی
- – رنگ و کیفیت بالای صفحه نمایش
نقاط ضعف:
- – وزن آن به نسبت گوشیهای مدرن بیشتر است.
- – در همهی بازارهای دنیا نمیتوان این گوشی را یافت.
موتو جی 6 (240 دلار)
نقاط قوت:
- – قیمت مناسب به نسبت کیفیت گوشی
- – طراحی زیبا و هنرمندانه
- – نسخهی سادهی اندروید که باعث افزایش سرعت کار با آن میشود.
نقاط ضعف:
- – کیفیت عکسبرداری معمولی
- – رنگها چندان زنده نیستند.
- – اسپیکرها کوچک هستند.
موتورولا موتو جی 6 به نسبت پولی که برای آن خرج میکنید، یکی از به صرفهترین گوشیهای بازار است. طراحی آن فلزی و شیشهای است و پشت آن هم دارای طراحی منحنی برای راحتی در دست گرفتن آن میباشد. صفحهی گوشی 5.7 اینچی با نسبت 18:9 و رزولوشن 1080 در 2060 بوده که کیفیت مناسبی ارائه میدهد اما برای استفاده در محیط بیرون و روزهای آفتابی چندان ایدهآل نیست. موتو جی 6 مجهز به پردازندهی اسنپ دراگون 450، 5 گیگابایت رم، 64 گیگابایت حافظهی داخلی و باتری 3000 میلی آمپر ساعت است که به نسبت ظرفیت آن طول عمر مناسبی را به شما ارائه میدهد.
ال جی کیو 6 (250 دلار)
نقاط قوت:
- – طراحی زیبای بدون حاشیه
- – زیبا و خوش دست
- – قیمت مناسب
نقاط ضعف:
- – حسگر اثر انگشت وجود ندارد.
- – تشخیص چهره چندان قابل اتکا نیست.
- – پشت پلاستیکی آن به راحتی دچار خط و خش میشود.
شاید بتوان ال جی کیو 6 را نسخهی کوچکتر ال جی جی 6 نامید. این گوشی میانرده ظاهر و حسی شبیه به گوشی پرچمدار این شرکت دارد. طراحی آن همانند جی 6 بدون حاشیه و تحسین برانگیز بوده و حتی رابط کاربری آن هم شبیه به جی 6 است. البته، ما داریم راجع به یک گوشی میان رده صحبت میکنیم که با نصف قیمت جی 6 (در زمان عرضه) به فروش میرسد؛ پس احتمالا از گوشه و کنار این گوشی چیزهایی حذف شده تا ال جی بتواند آن را با قیمت پایینتر بفروشد. به طور مثال، پردازندهی این گوشی پردازندهی معمولی اسنپ دراگون 435 بوده و خبری از دوربینهای دوگانه نیست. قابلیت ضد آب بودن هم در آن وجود ندارد و به جای شیشه، در پشت آن پلاستیک کار شده است. کیو 6 دارای حسگر اثر انگشت نیز نیست و برای باز کردن گوشی به فناوری تشخیص چهره اتکا دارد که آن هم همیشه قابل استفاده نخواهد بود، اما با توجه به قیمت گوشی، میتوان به آن نمرهی قبولی داد.
سونی اکسپریا ایکس اِی 2 (300 دلار)
نقاط قوت:
- – طول عمر باتری مناسب
- – عملکرد روان
- – کیفیت مناسب عکسبرداری (در نور کافی)
- – اسکنر اثر انگشت در بازار ایالات متحده
نقاط ضعف:
- – طراحی آن حس پلاستیکی بودن را به شما میدهد.
- – شکل چندان مدرنی ندارد.
- – رنگها دقت کافی را ندارند.
- – ضدآب نیست.
اکسپریا ایکس ای 2 یکی از جدیدترین میانردههای سونی است و با قول طول عمر باتری طولانی و عملکرد خوب دوربین به بازار عرضه شد. همچنین، این یکی از اولین گوشیهای اکسپریا با حسگر اثر انگشت در تمامی بازارها، از جمله ایالات متحده بود. با عملکرد روان و رضایت بخش و طول عمر باتری مناسب، اکسپریا ایکس ای 2 به نسبت پولی که خرج میکنید، به شما یک گوشی خوب ارائه میدهد و برای کسانی که به دنبال خرج زیاد برای گوشی نیستند، گزینهی بسیار مناسبی است.
آنر 9 لایت
آنر به عنوان زیرمجموعهی شرکت هواوی عملکرد فوقالعادهای داشته و با قیمتهای بسیار مناسب، گوشیهای راضی کنندهای را به بازار عرضه کرده است. آنر 9 لایت نیز که چند ماهی از عرضهی آن میگذرد از این قاعده مستثنی نیست و با قیمت فقط 230 دلار به شما تجربهای لذت بخش ارائه میدهد. این گوشی از ارزانترین گوشیهای دارای حاشیهی باریک و صفحهی 18:9 بوده و دارای 4 دوربین نیز هست. از این رو، آنر 9 لایت جای زیادی برای شکایت باقی نمیگذارد.
نقاط قوت:
- – قیمت عالی
- – دارای 4 دوربین
- – طراحی زیبا، همانند دیگر گوشیهای برند آنر
نقاط ضعف:
- – رابط کاربری میتوانست طراحی بهتری داشته باشد.
- – روانی عملکرد در بعضی مواقع دچار ضعف میشود.