دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: کمپانی دل دیگر تبلت اندرویدی نمی‌سازد؛ تولید تبلت هیبریدی ویندوزی در دستور کار
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > کمپانی ها > سایر کمپانی ها > کمپانی دل دیگر تبلت اندرویدی نمی‌سازد؛ تولید تبلت هیبریدی ویندوزی در دستور کار
سایر کمپانی هااخبار تبلت‌ها

کمپانی دل دیگر تبلت اندرویدی نمی‌سازد؛ تولید تبلت هیبریدی ویندوزی در دستور کار

مهران کریمی
30 اسفند 1399 ساعت 20:41
زمان مطالعه: 3 دقیقه
تبلت دل
اشتراک گذاری
بینوباکس

دل یکی از کمپانی‌های تولیدکننده تبلت‌های اندرویدی است که ظاهراً دیگر تمایلی برای اجرای این سیستم عامل بر روی دستگاه‌های تبلت خود ندارد. با استناد به محبوبیت قابل توجه تبلت‌های هیبریدی همانند آن چیزی که ما در رنج دستگاه‌های XPS شاهد آن‌ها هستیم، دل آینده را در استفاده از سیستم عامل ویندوز مایکروسافت می‌داند. این کمپانی قصد دارد تا تبلت‌های اندرویدی Venue را تا زمان انقضای گارانتی آن‌ها مورد پشتیبانی خود قرار دهد اما دیگر پس از آن خبری از به‌روزرسانی‌های سیستم عامل اندروید بر روی این تبلت‌ها نخواهد بود.

بازار تبلت از زمان راه اندازی آیپد نخستین اپل در سال 2010 به طور قابل توجهی با کاهش در فروش مواجه شد. ممکن است بخشی از این کاهش به دو دل بودن استفاده کاربران از یک تبلت اندرویدی و یا یک تبلت حاوی سیستم عامل آی او اس باز گردد. در حالی که دو سیستم عامل موبایلی بزرگ به تلفن‌های هوشمند جان بخشیده‌اند، آن‌ها قدرت کافی را برای تبدیل کردن یک تبلت به یک کامپیوتر همه چی تمام ندارند.

به این ترتیب مایکروسافت با عرضه تبلت‌های 2 کاره سرفیس در حال حاضر توانسته موج جدیدی را در بازار تبلت‌ها به وجود آورد. محصولاتی که هم می‌توانند مانند یک تبلت شوند و شما از صفحه نمایش لمسی آن‌ها همراه با ویندوز 10 مایکروسافت لذت ببرید و هم می‌توانند همانند یک نوت بوک قدرتمند شده تا شما بتوانید بر روی میز محل کار خودتان نیز از آن در اجرای کارهای سنگین خود استفاده کنید. این دلیل محکم دل برای مهاجرت از اندروید به ویندوز است و به نظر می‌رسد که در حال حاضر تلاش خودش را برای این امر آغاز کرده است.

تبلت دل

کمپانی دل در ایمیلی به وب‌سایت PCWorld عنوان کرده که بازار تبلت‌های هیبریدی در حال حاضر دارای تقاضای بسیار مناسبی است که البته واضح است نسبت به تبلت‌های معمولی از مزایای بسیار بیشتری برخوردار است. این کمپانی همچنان به پشتیبانی از تبلت‌های اندرویدی سری Venue ادامه خواهد داد ولیکن ظاهراً بازار این تبلت‌های اندرویدی برای دل به اتمام رسیده است:

از زمانی که تبلت‌های هیبریدی قابلیت‌های یک کامپیوتر قدرتمند را در کنار ویژگی‌های تبلت گونه خود به دست آورده‌اند ما شاهد افزایش روز افزون محبوبیت آن‌ها هستیم. دل پشتیبانی خود را در ارتباط با مصرف کنندگان تبلت‌های اندرویدی Venue همچنان تا زمان فعال بودن گارانتی آن محصولات ادامه خواهد داد اما دیگر سیستم عامل این دستگاه‌ها را در آینده ارتقاء نخواهیم داد.

تا پیش از این شاهد فعالیت‌های اندرویدی زیادی از سوی کمپانی دل بودیم. به گفته این کمپانی دیگر اندروید نزد دل جایگاهی ندارد و آن‌ها قصد دارند تا ادامه راه خود را همراه با سیستم عامل ویندوز مایکروسافت طی کنند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:آیپد اپلاپلتبلتتبلت دلتبلت هیبریدیتبلت ویندوز 10تبلت ویندوزیدلکامپیوترویندوز 10
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی هواوی تنها در سه ماهه اول امسال بیش از 28.3 میلیون گوشی فروخته است هواوی تنها در سه ماهه اول امسال بیش از 28.3 میلیون گوشی فروخته است
مقاله بعدی نسخه ویژه المیپک سامسونگ گلکسی اس7 اج در 17 تیر معرفی ‌می‌شود نسخه ویژه المیپک سامسونگ گلکسی اس7 اج در 17 تیر معرفی ‌می‌شود

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • لوستر مدرن
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

مطالب مرتبط

اندروید 88 درصد بازار گوشی‌های هوشمند را تسخیر کرده است
اخبار سیستم عامل

اندروید 88 درصد بازار گوشی‌های هوشمند را تسخیر کرده است

30 اسفند 1399 ساعت 20:25
دو تکنولوژی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده تفاوت‌های چشمگیری با یکدیگر دارند اما از آنجاییکه هر دو با تغییر تجربه واقعیت ما سر و کار دارند اغلب اوقات با هم مقایسه می‌شوند. از آنجاییکه این دو تکنولوژی هدف مشابه ای دنبال نمی‌کنند بنابراین به هیچ عنوان نمی‌توان گفت کدام یک بر دیگری برتری دارد. با این حال اکنون که بیشتر کمپانی‌ها به سمت تکنولوژی واقعیت مجازی رفته‌اند به نظر می‌رسد اپل طرز فکر دیگری دارد و قصد دارد مسیر دیگری را پیش روی خود قرار دهد. در حاشیه یک کنفرانس تکنولوژی که در Utah برگزار شد، تیم کوک مدیر عامل اپل یکبار دیگر به تقدیر از تکنولوژی واقعیت افزوده پرداخت و ادعا کرد این تکنولوژی نقشی حیاتی در زندگی روزمره ما ایفا می‌کند. تیم کوک در این رابطه گفت: «من فکر می‌کنم بخش اعظمی از جوامع توسعه یافته روزانه با تکنولوژی واقعیت افزوده سر و کار دارند، و این ارتباط نظیر ارتباط انسان با خوردن وعده‌های غذایی است و بخشی از زندگی روزمره را تشکیل می‌دهد.» با این حال تیم کوک معتقد است هنوز چالش‌هایی سر راه این تکنولوژی وجود دارد که با پشت سر گذاشتن آن‌ها این تکنولوژی همه گیرتر نیز می‌شود: «مدتی طول کشید تا واقعیت افزوده جایگاهی برای خود پیدا کند که دلیل آن وجود تکنولوژی‌های سرسخت در بازار بود اما در آینده این تکنولوژی در مسیر بزرگی گسترش پیدا خواهد کرد تا جاییکه متعجب می‌شویم که چگونه بدون آن‌ها زندگی می‌کرده ایم. نظیر شرایطی که امروزه برای گوشی‌های هوشمند وجود دارد و متعجبیم که چگونه در گذشته بدون آن‌ها به زندگی ادامه می‌دادیم.» این اولین باری نیست که تیم کوک در جهت ستایش از واقعیت افزوده سخن می‌گوید، در واقع وی قبلاً اعلام کرده بود که واقعیت افزوده یک هسته تکنولوژی است که نقش اصلی در آینده اپل ایفا می‌کند. ماه گذشته نیز تیم کوک در مصاحبه‌ای اعلام کرد تکنولوژی واقعیت افزوده عملکرد بهتری نسبت به تکنولوژی واقعیت مجازی دارد. اگرچه به طور قطع نمی‌توان این صحبت‌ها را نشانه ساخت محصولاتی در زمینه واقعیت افزوده توسط اپل دانست اما می‌توان حدس زد این تکنولوژی نظر اپل را به سمت خود جلب کرده و احتمال فعالیت اپل در این زمینه وجود دارد.
اپل

تیم کوک معتقد است واقعیت افزوده نقشی حیاتی در زندگی روزمره ما خواهد داشت

7 خرداد 1397 ساعت 10:29
انویدیا و ARM
اخبار تلفن همراهسایر کمپانی ها

انویدیا از خرید ARM منصرف شده است؟

6 بهمن 1400 ساعت 06:56
آیفون 6 اس
اخبار تبلت‌هااخبار تلفن همراه

مقدار رم آیفون ۶ اس و آیپد پرو به وسیله Xcode تایید شد

30 اسفند 1399 ساعت 20:41

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور