دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > دیجی لایف > چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی
دیجی لایف

چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی

مهشید احمدیان 7 آبان 1402 ساعت 14:09
زمان مطالعه: 11 دقیقه
چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

همه ما با فرمول خاصی برای زندگی بزرگ شده‌ایم: سخت کار کن، پول پس انداز کن، خانه بخر و پس از آن به خوبی و خوشی زندگی کن. اما این فرمول مسیر درست زندگی همه ما را تعیین نمی‌کند. حتی کسانی که شغل خوب و پردرآمدی دارند پس از مدتی احساس می‌کنند که در مسیر نادرستی قرار گرفته‌اند و نیاز دارند کارهای بیشتری انجام دهند. علاوه بر این، پیچیدگی و سرعت زندگی امروزی، استرس، اضطراب و فشارهای روحی ناشی از اتفاقات پیش بینی نشده می‌تواند در عرض چند سال قوی‌ترین افراد را از پا در آورد و یافتن مسیر درست زندگی را غیرممکن کند. اما نورمن وینسنت پیل می‌گوید: “ناملایمات زندگی نمی‌تواند کسی را که روحش با آتش اشتیاق گرم شده، شکست دهد.”

فشارهای کار و زندگی که ما بر خود حس می‌کنیم می‌تواند فلج کننده باشد و ما را به رخوت و بی‌حسی و لذت نبردن از زندگی برساند. فکر کردن بیش از حد به جنبه‌های مختلف زندگی و ارائه تصویری ترسناک از آن می‌تواند ناامیدی را بر فرد مستولی کرده ادامه مسیر را غیرممکن کند. بسیاری از مشکلات عصبی و روانی در این شرایط بروز می‌کنند و افراد را تا لبه پرتگاه پیش می‌برند. اما پیدا کردن مسیر درست زندگی چندان هم دشوار نیست. برای این کار گاهی لازم است از گود خارج شوید و از دور نگاهی به زندگی خود داشته باشید، مدتی را با آرامش و تفریح سپری کنید و پس از آن مسیر درست زندگی خود را پیدا کنید. در ادامه چهار درس مهم را برای شما بیان خواهیم کرد که در پیدا کردن مسیر درست زندگی بسیار موثر هستند.

درس اول: تفکر بیش از حد را متوقف کنید

شما زمانی دچار استرس و نگرانی می‌شوید که به تحلیل و تفکر بیش از اندازه بپردازید. بسیاری از افراد بزرگسال دچار این مشکل هستند و تا زمانی که تفکر بیش از اندازه و تحلیل‌های بیمارگونه را کنار نگذارند نمی‌توانند بر استرس‌ها و فشارهای روانی خود غلبه کنند. این افراد مدام در مورد احتمالات مختلف، حوداث پیش بینی نشده، ایده‌های جدید و آینده نامعلوم از خود سوال می‌کنند اما نمی‌توانند پاسخی درست و محکم برای سوالات خود پیدا کنند و زیر فشار این پرسش‌ها، دچار احساس شکست و ناامیدی می‌شوند. واقعیت این است که تفکر بیش از حد اگرچه نشان از ذهن خلاق و دوراندیش شما دارد اما در پیدا کردن مسیر درست زندگی به شما کمکی نمی‌کند و تنها باعث اتلاف وقت و افزایش فشارهای روانی می‌شود.

چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی

واقعیت این است که ما هر چقدر هم باهوش و دوراندیش باشیم باز هم نمی‌توانیم آینده را به طور دقیق پیش بینی کنیم. همه متغیرهای اطراف ما به سرعت در حال تغییر هستند و هیچ کس نمی‌تواند برای شرایط چند ماه و چند سال آینده کاملا آماده باشد. شما از آینده خبر ندارید و این اصلا چیز بدی نیست، پس نمی‌توانید و نباید تصمیمات خود را بر اساس شرایطی بنا کنید که ممکن است اشتباه باشند. شما باید انتخاب‌های زندگی خود را بر اساس چیزهایی که در حال حاضر برای شما اهمیت دارد انجام دهید، نه فردا و روزهای دیگر. با شناخت و پذیرش این که بسیاری از جنبه‌های زندگی به طور طبیعی غیرقابل پیش بینی هستند شما می‌توانید تفکر و تحلیل بیش از اندازه را کنار بگذارید و با زندگی کردن در لحظه، آرامش بیشتری داشته باشید. با این کار احتمالات و فرصت‌های پیش روی شما در زمان حال، مشخص‌تر خواهند بود و انتخاب مسیر درست زندگی نیز ساده‌تر خواهد شد.

درس دوم: بیکار ننشینید

وقتی وارد عمل می‌شوید و انجام کاری را شروع می‌کنید بلافاصله احساس بهتری به شما دست می‌دهد. پس به جای فکر کردن درباره احتمالات بی‌شمار و غیرقطعی، بهتر است سراغ چیزی بروید که دارای قطعیت کامل است، یعنی کارهایتان. حتما برای شما هم بارها پیش آمده است که در کشش‌ها و ناملایمات کار و زندگی گرفتار شده‌اید اما در این شرایط به جای پیش بینی کردن و کنترل کردن حوادث آینده می‌توانید وارد عمل شوید و کارهایی را انجام دهید که کنترل آن‌ها به طور کامل در دست شما است. زیبایی واقعی زندگی هم در همین است، دانستن این که شما بر همه افکار، کلمات و اعمال خود کنترل کامل دارید.

چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی

پس سعی کنید به جای وقت تلف کردن و مقدمه چینی‌های بیهوده بلافاصله وارد عمل شوید، ساکن و بیکار ننشینید، تلاش کنید، در چیزهای که به آن علاقه دارید مشارکت کنید، چیزهایی را که نمی‌دانید بپرسید، چیزهای تازه را امتحان کنید و به جلو حرکت کنید. با این کارها شما در مسیر درست زندگی قرار می‌گیرید و با گذشت هر روز نسبت به روز قبل چند گام جلوتر خواهید بود، بدون آن که لازم باشد بدانید و پیش بینی کنید که گام بعدی چیست. مطمئن باشید هر تلاشی که انجام می‌دهید بی‌نتیجه نخواهد بود و شما در آینده نزدیک نتیجه آن را به وضوح در زندگی خود احساس خواهید کرد.

درس سوم: از ندای درونی خود پیروی کنید

گاهی تصور می‌کنیم اگر دانش و اطلاعات بیشتری در مورد چیزهای مختلف داشتیم می‌توانستیم بهتر تصمیم بگیریم و مسیر درست زندگی را ساده‌تر انتخاب کنیم. اما وقتی برای کسب اطلاعات کامل‌تر و بیشتر تلاش می‌کنیم نه تنها فرآیند انتخاب و تصمیم‌گیری ساده‌تر نمی‌شود بلکه ما را در میان انبوهی از دانستنی‌های غیرلازم و بی‌مورد گرفتار می‌کند. این که خودتان را در معرض اطلاعات بی‌شمار قرار دهید تنها باعث گیج شدن شما خواهد شد، چون ممکن است برخی از این اطلاعات در تناقض با یکدیگر باشند و شما نتوانید تشخیص دهید که کدام درست و کدام نادرست است.

چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی

در چنین شرایطی، بهترین راه این است که کاری به این اطلاعات و شواهد نداشته باشید و تنها از ندای درون و غریزه خود پیروی کنید. شانس خود را امتحان کنید و به جای تعیین کردن دقیق مسیر از قبل، (که با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن حوادث ممکن نیست) گام‌هایی کوچک و نامشخص بردارید. اگرچه ممکن است به لغزش، شکست‌های کوچک و انحراف از مسیر دچار شوید اما ناامید نشوید و دوباره و دوباره تلاش کنید. گفته می‌شود اولین قدم همیشه دشوارترین قدم است و وقتی این قدم برداشته شود راه شما مشخص می‌شود و مسیر درست زندگی در مقابل چشمان شما قرار می‌گیرد. چنین موفقیتی از اطلاعات و نمودارها و تحلیل‌های دقیق ناشی نمی‌شود بلکه منشاء اصلی آن اتکا کردن به ندای درونی شما است. به طور قطع طی کردن مسیر به این شکل ممکن است به بیراهه هم برود اما در نهایت شما را به مقصد می‌رساند چون با انجام دادن و یاد گرفتن است که می‌توان به موفقیت رسید نه با نشستن و منتظر بودن.

درس چهارم: به خودتان ایمان داشته باشید

وقتی به دنبال یافتن مسیر درست زندگی خود هستید ممکن است تلاش شما تحت الشعاع رقابت با دیگران قرار گیرد چون افراد بسیاری هم هستند که هدف شما را دنبال می‌کنند و مانند شما در تلاش و تکاپو هستند. در این شرایط کمک گرفتن از دوستان هم نمی‌تواند کمک کننده باشد چون بسیاری از افرادی که ما از نزدیک می‌شناسیم برای تشویق و روحیه دادن به ما تلاش نمی‌کنند و در عوض ممکن است با جملاتی مثل “چرا عملگرایانه‌تر رفتار نمی‌کنی؟” سعی کنند ما را به خانه اول برگردانند. کاشتن این بذرهای ناامیدی، تاثیر منفی در روحیه شما خواهد داشت و ممکن است خارج شدن از این حس و حال منفی، مدتی طول بکشد و حتی شما را از مسیر دور کند.

چهار درس مهم برای پیدا کردن مسیر درست زندگی

اما خواندن مطالب روحیه بخش کتاب‌ها و سایت‌ها و تماشای ویدئوهای انگیزشی در فضای مجازی می‌تواند شما را هرچه سریع‌تر به حس و حال و روحیه مثبت بازگرداند و به ادامه راه تشویق کند، شما می‌توانید خودتان را مخاطب این رسانه‌ها قرار دهید و انرژی مثبت خود را به دست آورید. اما قبل از هر کسی، این خود شما هستید که می‌توانید با دید مثبت به قضیه نگاه کنید و انرژی و نور وجودی درون خود را کشف کنید. پس برای پیدا کردن مسیر درست زندگی به خودتان ایمان داشته باشید و تحت تاثیر نظرات و ایده‌های دیگران قرار نگیرید. هرچه بیشتر به ندای درونی خود و انرژی مثبت اطراف خود تمرکز کنید ایمان شما نیز به خودتان افزایش خواهد یافت.

برای برخی افراد، پیدا کردن مسیر درست زندگی ممکن است یک عمر طول بکشد اما باور داشته باشید که برای هر کسی یک مسیر درست وجود دارد و آن هم حرکت رو به جلو است. با برداشتن گام‌های کوچک اما مستمر در هر روز از زندگی و کنار گذاشتن تفکر بیش از حد و گوش دادن به ندای درون شما می‌توانید مسیر درست زندگی خود را پیدا کنید. این مسیر شاید با چیزی که تصور می‌کردید تفاوت داشته باشد اما قطعا برای شما ساخته شده است.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: موفقیت
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love2
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی اوپو A79 اوپو A79 رسماً معرفی شد؛ یک گوشی میان‌رده با صدای فوق العاده
مقاله بعدی غیرفعال کردن اعلان های اندروید چگونه اعلان های یک یا چند برنامه را در اندروید غیرفعال کنیم؟
1 امتیاز 1 امتیاز
  • مهدی says:

    عالی کامل جامع .خدا بهتون سلامتی بده

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

مشخصات ویوو ایکس فولد 5

نگاهی پیش از عرضه به گوشی تاشو جدید ویوو ایکس فولد 5

ویوو S30 پرو مینی

ویوو S30 پرو مینی در راه است؛ غول کوچک با باتری 6500 میلی آمپری و دوربین پریسکوپ

گلکسی F56 فایو جی

گلکسی F56 فایو جی به عنوان باریک‌ترین گوشی سری F سامسونگ معرفی شد

مطالب مرتبط

رازهای موفقیت مردان و زنان
مقالات گوناگون

رازهای موفقیت مردان و زنان؛ چرا زنان انگیزه بیشتری دارند و مردان پرشورترند؟

23 بهمن 1403 ساعت 18:45
خسته از زندگی
دیجی لایف

5 راهکار برای وقتی که از زندگی خسته شده‌اید!

8 بهمن 1403 ساعت 15:00
چگونه خودمان را بهتر بشناسیم؟
دیجی لایف

خودشناسی؛ چگونه خودمان را بهتر بشناسیم؟

7 بهمن 1403 ساعت 14:30
چگونه زندگی خود را از یکنواختی و روزمرگی نجات دهیم؟
دیجی لایف

چگونه زندگی خود را از یکنواختی و روزمرگی نجات دهیم؟

9 دی 1403 ساعت 19:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور