دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > آموزش > آموزش سیستم عامل > حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11
آموزش سیستم عامل

حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11

یاسمن آذر 21 فروردین 1401 ساعت 16:48
زمان مطالعه: 13 دقیقه
باز نشدن مایکروسافت استور
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

فروشگاه مایکروسافت با اصلاحاتی که اخیراً داشته به یکی از بهترین قابلیت‌های ویندوز 11 تبدیل شده است. حالا این فروشگاه میزبان برنامه‌های محبوب Win32 نظیر VLC, WinZip, OBS Studio، iCloud و سایر موارد شده و به شما این امکان را می‌دهد تا راهی مناسب برای دانلود و نصب برنامه‌ها در اختیار داشته باشید. با این حال کاربران زیادی از باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11 گله و شکایت دارند. حتی تعدادی از کاربران می‌گویند که پس از ریست کردن نیز قادر به اجرای مایکروسافت استور نیستند. اگر شما هم با این مشکل مواجه شده‌اید در ادامه با ما همراه شوید تا قدم به قدم به حل این مسئله بپردازیم.

لیست
حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 111- ساعت و تاریخ را سیستم بررسی کنید2 ناحیه خود را بررسی کنید3- حافظه پنهان را پاک کرده و مایکروسافت استور را ریست کنید4- اپ مایکروسافت استور را تعمیر کنید5- اپ مایکروسافت استور را مجدداًً نصب کنید6- اسکن SFC را برای حل مشکل اجرا کنید7- Windows Store Apps Troubleshooter را اجرا کنید8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنیدمشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11 را به راحتی حل کنید

حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11

در ادامه ما 8 روش مختلف را برای حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور از تعمیر و ریست کردن گرفته تا بررسی ناحیه و تنظیمات DNS را برای شما همراهان همیشگی دیجی رو ارائه می‌کنیم. همچنین در صورتی که هیچ‌کدام از این روش‌ها مشکل مایکروسافت استور را برای شما حل نکرد ما قدم به قدم شما را در حذف و نصب مجدد مایکروسافت استور همراهی می‌کنیم تا مطمئن شوید دیگر با این مشکل مواجه نخواهید شد.

1- ساعت و تاریخ را سیستم بررسی کنید

اول از همه از راه‌حل‌های ساده اما موثر شروع می‌کنیم. اولین موردی که باید به آن توجه داشته باشید زمان و تاریخ تنظیم شده روی کامپیوتر شماست. اگر تنظیمات تاریخ و ساعت سیستم شما درست نباشد گاهی اوقات مایکروسافت استور روی ویندوز 11 کار نخواهد کرد. برای این‌که تنظیم ساعت و تاریخ کامپیوترتان دقیق و درست باشد باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا روی بخش زمان در نوار وظیفه ویندوز 11 کلیک راست کرده و آپشن Adjust date and time را انتخاب کنید.
    1- ساعت و تاریخ را بررسی کنید
  2. سپس باید روی گزینه Sync Now کلیک کنید. با این‌کار ویندوز 11 به صورت خودکار زمان و تاریخ را با توجه به منطقه‌ای که در آن قرار دارید هماهنگ خواهد کرد.
    1- ساعت و تاریخ را بررسی کنید 2
  3. همچنین می‌توانید چراغ کنار گزینه Set the time automatically را غیرفعال و خاموش کرده تا هر زمان‌که خواستید تنظیمات تاریخ و ساعت ویندوزتان را به صورت دستی انجام دهید. بعد از انجام این کار باید کامپیوترتان را ریستارت کنید تا مایکروسافت استور دوباره برایتان اجرا شود.

1- ساعت و تاریخ را بررسی کنید 3

2 ناحیه خود را بررسی کنید

در قدم دوم باید به این نکته توجه داشته باشید که از مایکروسافت استور در بعضی از نواحی جغرافیایی نمی‌توان استفاده کرد و برخی از اپلیکیشن‌ها نیز در این مناطق غیرقابل دسترسی هستند. ممکن است منطقه ویندوز 11 در کامیپوتر شما روی کشور دیگری تنظیم شده باشد. تغییر منطقه به ناحیه‌ای که در آن هستید مشکل مایکروسافت استور را برایتان رفع خواهد کرد. برای این کار باید مراحل زیر را در پیش بگیرید:

  1. ابتدا با استفاده از کلیدهای میانبر Windows + I پنجره تنظیمات ویندوز را باز کنید. سپس از نوار سمت چپ به گزینه Time and language مراجعه کرده و در نهایت از پنل سمت چپی گزینه Language & region را انتخاب کنید.
    2 ناحیه خود را بررسی کنید
  2. از این قسمت، درست زیر بخش Region باید کشور درست را از منوی کشویی Country or region انتخاب کرده و سپس کامپیوترتان را ریست کنید. حالا مایکروسافت استور را باز کنید و این بار باید بدون هیچ ایرادی اجرا شود.

3- حافظه پنهان را پاک کرده و مایکروسافت استور را ریست کنید

اگر مایکورسافت استور هنوز هم روی ویندوز 11 برایتان اجرا نمی‌شود، بهترین کار در این مرحله این است که سعی در ریست کردن آن داشته باشید. به راحتی می‌توانید مایکروسافت استور را با یک دستور ساده ریست کنید. برای انجام این کار کافیست تا مراحل زیر را قدم به قدم دنبال کنید:

  1. در قدم اول باید با استفاده از کلیدهای میانبر Windows + R اقدام به باز کردن پنجره Run کنید.
    3- حافظه پنهان را پاک کرده و مایکروسافت استور را ریست کنید
  2. سپس عبارت wsreset را در کادر این چنحره وارد کرده و در نهایت کلیدهای Ctrl + Shift را فشار داده و گزینه Enter را بزنید تا دستور فوق با مجوزات مدیریتی اجرا شود. اگر در این بین صفحه دیگری برایتان باز شد روی گزینه Yes کلیک کنید.
    3- حافظه پنهان را پاک کرده و مایکروسافت استور را ریست کنید 1
  3. در این مرحله یک پنجره CMD برایتان باز می‌شود. بعد از گذشت چند ثانیه مایکروسافت استور به صورت خودکار باز خواهد شد. با این کار مایکروسافت استور به طور کامل ریست شده و هر مشکلی در خصوص این اپ با آن مواجه بودید به احتمال زیاد رفع خواهد شد.
    3- حافظه پنهان را پاک کرده و مایکروسافت استور را ریست کنید 2

4- اپ مایکروسافت استور را تعمیر کنید

اگر تا به اینجای کار، روش‌های فوق برایتان موثر واقع نشدند، وقت آن رسیده تا برای حل مشکل باز نشدن مایکروسافت استور از طریق تنظیمات ویندوزی اقدام به تعمیر این اپ کنید. برای این کار باید مراحل زیر را در پیش بگیرید:

  1. در قدم اول باید کلیدهای Windows + I را فشار دهید تا صفحه تنظیمات برایتان باز شود. حالا به قسمت Apps از نوار سمت چپی رفته و آپشن Apps & features که در پنل سمت راست قرار دارد را انتخاب کنید.
    4- اپ مایکروسافت استور را تعمیر کنید
  2. حالا صفحه را به سمت پایین آمده و به دنبال Microsoft Store در لیست روبه‌رویتان بگردید. بعد از پیدا کردن این گزینه باید روی سه نقطه عمودی که درست روبه‌ روی آپشن Microsoft Store قرار گرفته کلیک کرده و از این بخش Advanced options را انتخاب کنید.
    4- اپ مایکروسافت استور را تعمیر کنید 1
  3. در این بخش باید صفحه را به سمت پایین آمده و دکمه Repair را پیدا کنید. بعد از یافتن آن روی این گزینه کلیک کرده و بلافاصله ویندوز 11 شروع به تعمیر ارورها و مشکلات مایکروسافت استور خواهد کرد.
    4- اپ مایکروسافت استور را تعمیر کنید 2
  4. اگر مایکروسافت استور هنوز هم روی ویندوز 11 شما کار نمی‌کند باید روی گزینه Reset نیز کلیک کنید. حالا بعد از انجام این کار کامپیوترتان را ریستارت کرده و ببینید که آیا مشکل رفع شده است یا خیر.
    4- اپ مایکروسافت استور را تعمیر کنید 3

5- اپ مایکروسافت استور را مجدداًً نصب کنید

اگر مایکروسافت استور بعد از ریست کردن نیز همچنان روی ویندوز 11 باز نمی‌شود می‌توانید این برنامه را از طریق PowerShell مجدداً نصب کنید. توجه داشته باشید که برای نصب مجدد مایکروسافت استور به اتصال اینترنتی نیاز خواهید داشت. برای انجام این کار مراحل زیر را به ترتیب پیش ببرید:

  1. کلید ویندوز را فشار داده و عبارت Powershell را سرچ کنید. حالا از طریق پنل سمت راستی روی گزینه Run as Administrator کلیک کنید.
    5- دوباره اپ مایکروسافت استور را نصب کنید
  2. در مرحله بعد باید دستور زیر ر ا اجرا کنید تا مایکروسافت استور از ویندوز 11 حذف شود. نگران نباشید در مرحله بعدی اقدام به نصب مجدد این اپ می‌کنیم.
    Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage

    5- دوباره اپ مایکروسافت استور را نصب کنید 2

  3. بعد از این‌که حذف مایکروسافت استور کامل شد، باید دستور زیر را اجرا کنید تا مجدداً مایکروسافت استور روی ویندوز 11 نصب شود.
    Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
    5- دوباره اپ مایکروسافت استور را نصب کنید 3
  4. حالا باید کامپیوترتان را ریستارت کنید تا ببینید آیا مایکروسافت استور روی ویندوز 11 به خوبی و بدون مشکل اجرا می‌شود یا خیر.
    5- دوباره اپ مایکروسافت استور را نصب کنید 4

6- اسکن SFC را برای حل مشکل اجرا کنید

اگر مایکروسافت استور هنوز هم اجرا یا لود نمی‌شود، شما می‌توانید از دستور SFC کمک بگیرید. این دستور فایل‌های سیستمی را تایید کرده و نقض یک‌پارچگی Windows Resource Protection را مورد بررسی قرار دهید. برای حل این مسئله از طریق اسکن SFC باید مراحل زیر را به ترتیب پیش بگیرید:

  1. کلید ویندوز را فشار داده و عبارت cmd را سرچ کنید. حال روی گزینه Run as administrator از پنل سمت راستی کلیک کنید.
    6- اسکن SFC را برای حل مشکل‌ها اجرا کنید
  2. در پنجره Command Prompt باید دستور زیر را اجرا کرده و سپس کلید Enter را بزنید. با این کار فایل‌های سیستمی خراب نیز تعمیر خواهند شد.
    sfc /scannow

    6- اسکن SFC را برای حل مشکل‌ها اجرا کنید 2

  3. حالا کامپیوترتان را ریستارت کرده و با این کار مایکروسافت استور باید به خوبی اجرا شود. حالا شما می‌توانید به جستوجوی اپلیکیشن‌ها پرداخته و حتی اقدام به نصب اپلیکیشن‌های اندرویدی روی ویندوز 11 خود کنید.
    6- اسکن SFC را برای حل مشکل‌ها اجرا کنید 3

7- Windows Store Apps Troubleshooter را اجرا کنید

ویندوز 11 دارای یک عیب‌یاب اختصاصی است تا در صورت بروز خطا و مشکل در مایکروسافت استور بتوانید آن را ریشه‌یابی و حل کنید. شما می‌توانید این عیب‌یاب را از طریق تنظیمات ویندوز 11 اجرا کنید. برای این کار مراحل زیر را اجرا کنید:

  1. ابتدا کلید ویندوز را فشار داده و عبارت troubleshoot را سرچ کنید. سپس گزینه Troubleshoot settings را مطابق تصویر زیر باز کنید.
    7- Windows Store Apps Troubleshooter را اجرا کنید
  2. در قدم بعدی باید از پنل سمت راستی گزینه Other trouble-shooters را انتخاب کنید.
    7- Windows Store Apps Troubleshooter را اجرا کنید 2
  3. در این‌جا باید صفحه را به سمت پایین آمده تا به گزینه ایرادیاب Windows Store Apps برسید. حالا روی دکمه Run که کنار ایرادیاب قرار دارد کلیک کنید.
    7- Windows Store Apps Troubleshooter را اجرا کنید 3
  4. در آخر باید دستورالعمل‌های روی صفحه نمایش را دنبال کنید تا ویندوز 11 بتواند به صورت خودکار مشکلات مایکروسافت استور را حل کند.
    7- Windows Store Apps Troubleshooter را اجرا کنید 4

8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید

بعضی‌اوقات مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11 به خاطر DNS و تنظیمات پروکسی اشتباه است. برای این‌که از مقادیر صحیح تنظیمات اطمینان پیدا کنید باید مراحل زیر را قدم به قدم پیش بگیرید:

  1. در قدم اول باید کلیدهای Windows + I را فشار دهید تا تنظیمات برایتان باز شود. حالا از این‌ قسمت Network & internet را انتخاب کنید. در قدم بعدی اگر به شبکه وای-فای متصل هستید باید تنظیمات WiFi را باز کنید و یا در صورت اتصال به اینترنت سیمی باید تنظیمات Ethernet را باز کنید.
    8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید
  2. در صفحه باز شده باید روی گزینه WiFi properties کلیک کنید.
    8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید 1
  3. در این‌جا باید صفحه را به سمت پایین کشیده تا عبارت DNS server assignment را پیدا کنید. توجه داشته باشید که این قسمت باید روی Automatic (DHCP) تنظیم شده باشد.
    8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید 2
  4. اگر این بخش روی مورد دیگری تنظیم شده باید باید روی گزینه Edit کلیک کرده و گزینه Automatic (DHCP) را انتخاب کنید. حالا سیستم را ریستارت کرده و بررسی کنید تا ببینید آیا مشکل مایکروسافت استور حل شده است یا خیر.
    8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید 3
  5. همچنین باید از مطئمن شوید که هیچ پروکسی روی کامپیوتر شما تنظیم نشده باشد. برای این کار باید به بخش Network and Internet رفته و از پنل سمت راستی روی آپشن Proxy کلیک کنید.
    8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید 4
  6. در آخر مطمئن شوید که چراغ کنار گزینه Automatically detect settings روشن باشد. همچنین مطمئن شوید که تنظیمات Use a proxy server خاموش باشد. حالا کامپیوترتان را یک بار ریبوت کرده و این بار باید مایکروسافت استور به خوبی کار کند.

8- DNS و تنظیمات پروکسی را بررسی کنید 5

مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11 را به راحتی حل کنید

در این مقاله 8 مورد از بهترین راه حل‌های ممکن برای رفع مشکل باز نشدن مایکروسافت استور در ویندوز 11 را برایتان مرحله به مرحله توضیح دادیم. اگر مایکروسافت استور باز نمی‌شود و یا قادر به نصب اپلیکیشن از این طریق نیستید نگران نباشید چراکه با استفاده از متدهای بالا این مسئله به طور کامل حل می‌شود.

سئوالات خود را در این زمینه در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: آموزش, ویندوز 11
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love1
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی آموزش جوجه کشی عروس هلندی با دستگاه آموزش جوجه کشی عروس هلندی با دستگاه
مقاله بعدی تشخیص افسردگی از روی پروفایل توییتر ربات تشخیص افسردگی از روی پروفایل توییتر تولید شد!
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

میت‌پد پرو 12.2

تبلت هواوی «میت‌پد پرو 12.2» و هدفون «فری‌بادز 6» از راه رسیدند

اوپو پد SE

اوپو پد SE معرفی شد؛ تبلتی اقتصادی با طراحی جذاب و نمایشگر 90 هرتز

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو با دوربین‌های 50 مگاپیکسلی و عملکرد خیره کننده معرفی شدند

مطالب مرتبط

کاربردهای تلویزیون هوشمند
آموزش‌های گوناگون

کاربردهای تلویزیون هوشمند برای زندگی مدرن؛ تلویزیون فقط برای فیلم دیدن نیست!

10 اردیبهشت 1404 ساعت 17:48
فایلی حاوی ویروس
آموزش‌های عمومی

5 نوع فایلی که ویروس‌ها معمولاً در آن‌ها پنهان می‌شوند و باید مراقبشان باشید

5 فروردین 1404 ساعت 14:27
صفحه قفل ویندوز
آموزش سیستم عامل

با این 5 ترفند رجیستری، صفحه قفل ویندوز را شخصی کنید

4 فروردین 1404 ساعت 13:38
7 ویژگی جذاب اپل واچ
آموزش‌ گجت‌هامنتخب

7 ویژگی جذاب اپل واچ که احتمالاً از آن‌ها بی‌خبر هستید!

29 اسفند 1403 ساعت 14:44

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور