دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: 5 روش برای پاکسازی فضای ذخیره سازی داخلی در دیوایس های اندرویدی
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > آموزش > آموزش تلفن‌همراه > 5 روش برای پاکسازی فضای ذخیره سازی داخلی در دیوایس های اندرویدی
آموزش تلفن‌همراهمقالات گوناگون

5 روش برای پاکسازی فضای ذخیره سازی داخلی در دیوایس های اندرویدی

مهران عرفانی 9 آبان 1395 ساعت 17:05
زمان مطالعه: 9 دقیقه
5 روش برای پاکسازی فضای ذخیره سازی داخلی در دیوایس های اندرویدی
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

حجم اپلیکیشن ها، تصاویر و سیستم عامل‌ها رو به افزایش است، به عنوان مثال برنامه فیسبوک اکنون به تنهایی 250 مگابایت از فضای دیوایس را اشغال می‌کند و اگر در کنار آن از مدیریت کننده صفحات و فیسبوک مسنجر نیز استفاده کنید فضای اشغال شده توسط تمام این برنامه‌ها به نیم گیگابایت می‌رسد. در کنار اینگونه برنامه‌های ضروری اما پر حجم، بازی‌ها، ویدیوها، تصاویر و … نیز وجود دارند که بخشی از فضای داخلی دیوایس را به خود اختصاص می‌دهند.

اگر از یک دیوایس قدیمی یا یک دیوایس جدید اما پایین رده استفاده می‌کنید، قطعاً با مشکلاتی نظیر پر شدن حافظه داخلی و به تبع آن کند شدن گوشی مواجه شده‌اید. به عنوان مثال، هیچ موقعیتی بدتر از این نیست که دوربین گوشی خود را برای ثبت یک لحظه ماندگار باز کنید اما در همان لحظه با پیام «حافظه پر است» رو به رو شوید.

در این مقاله، قصد داریم 5 روش جهت پاکسازی ساده، ایمن و سریع فضای داخلی دیوایس های اندرویدی به شما معرفی کنیم. با دیجی رو همراه باشید…

1. شناسایی برنامه‌های اشغال کننده حافظه

با خود رو راست باشیم، چه تعداد از اپلیکیشن هایی که بر روی دیوایس خود نصب کرده‌ایم را به طور معمول استفاده می‌کنیم؟

ما اغلب به یک برنامه ایمیل، چندین برنامه اجتماعی و پیام رسان، یک برنامه خبری و 1–2 بازی نیاز داریم اما آیا ویجت آب و هوایی که دانلود کرده‌اید یا برنامه‌های غیر ضروری دیگر مورد نیاز شما هستند؟ احتمالاً خیر. بنابراین یکی از ابتدایی‌ترین مراحل در پاکسازی فضای داخلی دیوایس اندرویدی حذف برنامه‌های اضافی و نه چندان ضروری است.

در این رابطه، شناسایی این برنامه‌ها در آخرین نسخه‌های اندروید ساده‌تر شده است، برای این منظور کافی است به مسیر تنظیمات>ذخیره سازی (Settings > Storage) رفته و بر روی بخش اپلیکیشن ها کلیک کنید. صبر کنید تا لیست به طور کامل نمایان شود سپس روی منوی موجود در بالا سمت راست کلیک کرده و گزینه مرتب سازی بر اساس حجم (Sort by Size) را انتخاب کنید. اکنون کافی است تصمیم بگیرید و با حذف برنامه‌های غیر ضروری و پر حجم، فضای اشغال شده حافظه داخلی خود را پاکسازی کنید.

apps-size-android-571x500


2. محتوای آفلاین را حذف کنید

بسیاری از برنامه‌ها از قابلیتی برخوردارند که امکان ذخیره سازی مطلب به صورت آفلاین را در اختیار شما می‌گذارند تا در حالت آفلاین نیز به محتوا دسترسی داشته باشید. برای مثال برخی از فیدخوان ها مقاله‌ها را برای شما ذخیره می‌کنند، OneNote یادداشت‌های شما را برای دسترسی در حالت آفلاین همگام سازی می‌کند و این لیست به همین شکل ادامه دارد.

اگر فضای ذخیره سازی کافی در اختیار داشته باشید، ذخیره مطالب برای دسترسی در حالت آفلاین ویژگی فوق العاده ای است اما اگر فضای محدودی در اختیار داشته باشید، به سرعت متوجه می‌شوید که فضای شما به صورت ناگهانی اشغال می‌شود.

برای جلوگیری از این مشکل کافی است کمی بیشتر احتیاط کنید، به عنوان مثال تنها یادداشت‌هایی را در OneNote باز کنید که اغلب اوقات از آنها استفاده می‌کنید و از دانلود فایل‌های حجیم از فضاهای ابری خودداری کنید.

sd-maid-594x500همچنین برای پاکسازی محتوای آفلاین ذخیره شده بر روی دیوایس اندرویدی خود، 2 گزینه پیش روی شما قرار دارد. ابتدا می‌توانید کش هر برنامه را به صورت جداگانه با رفتن به مسیر Settings > Apps > [App Name] > Storage > Clear Cache پاکسازی کنید. راه حل دوم نیز استفاده از ابزارهای سوم شخص نظیر SD Maid است که می‌توانید از اینجا دانلود کنید.


3. تصاویر خود را به فضای ابری منتقل کنید

Google Photos به صورت خودکار از تصاویر شما بر روی فضای ابری پشتیبان تهیه می‌کند و اگر با کاهش خفیف رزولوشن تصاویر در این روش مشکلی نداشته باشید می‌توانید از این فضا استفاده کنید.

اگر بر روی دیوایس اندرویدی خود به تصاویر نگاه کنید، متوجه نخواهید شد که این تصاویر به صورت محلی ذخیره نشده‌اند و تا زمانیکه اتصال شما به اینترنت برقرار باشد می‌توانید از طریق برنامه‌های مختلف به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

همچنین این برنامه جهت کمک در پاکسازی فضای ذخیره سازی ، به شما هشدار می‌دهد و در این زمینه اگر شما به محدودیت‌های ذخیره سازی نزدیک شده باشید نوتیفیکیشنی بر روی صفحه ظاهر می‌شود که شما را از این شرایط آگاه می‌سازد.

google-drive-free-spaceهمچنین به صورت دستی نیز می‌توانید به پاکسازی فضای ذخیره سازی خود اقدام کنید. برای این منظور کافی است به مسیر Google Photos > Menu > Free Up Space بروید. در اینجا برنامه به صورت خودکار دیوایس شما را اسکن می‌کند و به شما می‌گوید از چه تعدادی از تصاویر پشتیبان گرفته است، سپس می‌توانید آن‌ها را با خیال راحت حذف کنید.


4. محتوا را به کارت حافظه SD منتقل کنید

متاسفانه تعداد دیوایس هایی که به همراه جایگاه کارت حافظه جانبی عرضه می‌شوند رو به کاهش است و به عنوان مثال گوگل پیکسل و بسیاری از گوشی‌های رده بالای جدید کمپانی‌هایی نظیر HTC، موتورولا و سونی اکنون فاقد جایگاه کارت حافظه SD هستند، هرچند گلکسی اس 7 سامسونگ از این قاعده مستثنی است.

با این حال دلیل خوبی برای حذف کارت حافظه جانبی از دیوایس های جدید وجود دارد، کارت‌های حافظه SD ارزان قیمت به دلیل در اختیار داشتن سرعت خواندن و نوشتن پایین‌تر عملکردی به خوبی کارت‌های حافظه گران قیمت ندارند اما بسیاری از کاربران متوجه این امر نمی‌شوند و از اینکه کارت حافظه آن‌ها به درستی عمل نمی‌کند غافل هستند و تصور می‌کنند سرعت دیوایس آن‌ها به صورت کلی کند است. بنابراین این امر یک تبلیغ منفی برای تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شود و کمپانی‌ها ترجیح می‌دهند به جای در اختیار گذاشتن جایگاه کارت حافظه خارجی، فضای داخلی بیشتری در اختیار کاربر بگذارند.

sc-card-android-format-568x500با این وجود اگر شما صاحب دیوایس اندرویدی هستید که از جایگاه کارت حافظه SD برخوردار است، اینکه کدام یک از محتوات حافظه داخلی دیوایس خود را می‌توانید به آن منتقل کنید به ورژن اندروید شما بستگی دارد. به عنوان مثال اگر از اندروید 6.0 استفاده کنید، می‌توانید کارت حافظه SD را به عنوان کارت حافظه داخلی فرمت کنید. برای این منظور کافی است به مسیر Settings > Storage > Storage & USB مراجعه کنید و سپس دیوایس شما به صورت خودکار سایر مراحل را انجام می‌دهد. اما اگر از نسخه‌های قدیمی‌تر اندروید استفاده می‌کنید برای شما محدودیت‌هایی وجود دارد و تنها می‌توانید برنامه و فایل‌های مشخصی را به کارت حافظه خارجی خود منتقل کنید و برای رفع این محدودیت نیاز است که دیوایس خود را روت کنید.


5. از یک اپلیکیشن جهت تحلیل فضای ذخیره سازی استفاده کنید

اگر تمام مراحل بالا را انجام دادید اما هنوز با مشکل کمبود فضای داخلی مواجه بودید، بهتر است از یک برنامه تحلیلگر فضای ذخیره سازی استفاده کنید تا تمام فولدرهای موجود در دیوایس شما را مورد بررسی قرار دهد.

یکی از بهترین برنامه‌ها برای این منظور اپلیکیشن DiskUsage است که با بررسی تمام پوشه‌ها، دانلودهای قدیمی، فایل‌های ذخیره شده غیر ضروری از طرف بازی‌های مختلف و سایر محتواهای اشغال کننده فضای ذخیره سازی را شناسایی می‌کند.

این اپلیکیشن در نهایت نتایج بررسی خود را در یک قالب ساده به نمایش می‌گذارد در نتیجه شما می‌توانید فایل‌ها و دایرکتوری‌هایی که فضای زیادی اشغال کرده‌اند را شناسایی کنید و از طریق این برنامه آن‌ها را حذف کنید. برنامه DiskUsage را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی دور دوم مسابقات OC Showdown ایسوس آغاز شد؛ رقابت اورکلاکرهای آماتور دور دوم مسابقات OC Showdown ایسوس آغاز شد؛ رقابت اورکلاکرهای آماتور
مقاله بعدی 5 روش برای دانلود ویدئوهای اینستاگرام چگونه ویدیوهای اینستاگرام را دانلود کنیم؟
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

مانیتور گیمینگ سامسونگ Odyssey OLED G6

مانیتور گیمینگ سامسونگ Odyssey OLED G6؛ ورود طوفانی اولین اولد 500 هرتزی جهان!

گلکسی بادز کور

ایرباد «گلکسی بادز کور» سامسونگ در راه است؛ هدفون اقتصادی با ویژگی‌های جذاب

ریلمی جی تی 7

ریلمی جی تی 7 با شارژ فوق سریع و سیستم خنک کننده گرافنی عرضه خواهد شد

مطالب مرتبط

افزایش فروش سایت با سئو نمو مارکتینگ
مقالات گوناگون

راز افزایش فروش سایت در شیراز با ترفندهای سئو و دیجیتال مارکتینگ

21 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30
چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15
ساعت سیکو و ساعت اورینت
مقالات گوناگون

نکات مهمی که قبل از خرید ساعت باید بدانید

15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:35
آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025
مقالات گوناگون

آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025

13 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور