سامسونگ در اواخر سال 1400 از گوشی گلکسی ای 33 فایو جی (Galaxy A33 5G) به همراه دو مدل A53 و A73 رونمایی کرد. این گوشی یکی از بهترین و مقرون به صرفهترین میانردههای بازار محسوب میشود و از لحاظ ابعاد بدنه نیز چندان بزرگ نیست. در ادامه این مقاله از دیجی رو قصد داریم تا این گوشی را مورد بررسی کوتاه قرار داده و به صورت اجمالی شما را با ویژگیها و خصوصیاتی که در اولین نگاه میتوان متوجه شد، آشنا کنیم.
گلکسی ای 33 هم از لحاظ کیفیت ساخت بدنه و خوشدست بودن و هم از لحاظ مشخصات سخت افزاری عملکرد بسیار خوبی دارد و به خصوص با در نظر گرفتن قیمت آن، میتوان به ارزش خرید فوق العادهاش پی برد. اما نکته منفی کوچکی که همین ابتدای کار باید به آن اشاره کنیم این است که سامسونگ در این مدل مقرون به صرفه نیز شارژر و هدفون را از جعبه حذف کرده و تنها اقلامی که به همراه گوشی دریافت میکنید، یک کابل USB و یک ابزار خارجسازی سیم کارت است!
کسانی که معتقدند گوشیهای جدید امروزی ابعاد بسیار بزرگی دارند و همراه داشتن آنها مشکل است، تاحدودی از گلکسی ای 33 راضی خواهند شود. این گوشی از یک نمایشگر 6.4 اینچی استفاده میکند، کمتر از 160 میلیمتر ضخامت دارد و وزن آن هم زیر 190 گرم است. با چنین مشخصاتی، گلکسی ای 33 در مقایسه با اغلب مدلها، یک گوشی جمعوجور و کوچک محسوب میشود.
در دست گرفتن این گوشی هم حس بسیار خوبی دارد و با وجود قیمت پایین آن، اصلاً حس یک محصول ارزان قیمت و بیکیفیت را منتقل نمیکند. در مجموع، در زمینه طراحی ظاهری و بدنه، کار سامسونگ واقعاً عالی بوده و در این رنج قیمت کمتر رقیبی را میتوان برای گلکسی ای 33 پیدا کرد.
کیفیت صفحه نمایش 6.4 اینچی گلکسی ای 33 واقعاً عالی است. این نمایشگر امولد با وضوح 1080p و نرخ نوسازی 90 هرتز خود را در کنار بهترینها قرار میدهد و تنها پرچمدارهای گران قیمت میتوانند از آن پیشی بگیرند. در روی کاغذ، پنل نمایشگر گلکسی ای 33 دقیقاً همان چیزی است که در نسل قبلی یعنی A32 هم شاهد بودیم، اما واقعیت این است که سامسونگ بهبودهای خوبی در کیفیت ساخت این پنل اعمال کرده و به عنوان نمونه روشنایی را تا 800 نیت افزایش داده است.
در بخش دوربین، شاهد بهکارگیری یک ماژول چهارگانه با سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی هستیم که پشت لنزی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و با قابلیت لرزشگیر اپتیکال (OIS) قرار گرفته است. سنسورهای کمکی نیز شامل یک سنسور فوق عریض 8 مگاپیکسلی، یک سنسور ماکرو 5 مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی هستند. دوربین سلفی هم که در قسمت فوقانی نمایشگر و داخل یک بریدگی کوچک قرار گرفته، مجهز به سنسور 13 مگاپیکسلی است.
در مقایسه با گلکسی ای 32، این گوشی جدید از پردازنده بسیار کارآمدتر و کم مصرفتری استفاده میکند. تراشه اگزینوس 1280 که سامسونگ برای گلکسی ای 33 انتخاب کرده، یک تراشه 5 نانومتری با عملکردی قابل احترام است که مصرف انرژی بسیار پایینی هم دارد. کم مصرف بودن پردازنده و کوچک بودن صفحه نمایش، در کنار باتری پرظرفیت و 5000 میلی آمپر ساعتی گلکسی ای 33 میتوانند نوید طول عمر باتری بسیار خوبی را بدهند که البته نتیجه دقیق آن پس از انجام تستهای تخصصی مشخص خواهد شد.
گلکسی ای 33 در رنگهای مشکی، سفید، آبی و زرد تولید شده و در پیکربندیهای حافظه 4/128 گیگابایتی، 6/128 گیگابایتی، 8/128 گیگابایتی و 8/256 گیگابایتی در دسترس میباشد. قیمت نسخه پایه یعنی 4/128 گیگابایتی این گوشی 370 یورو اعلام شده و با توجه به آنچه که در این بررسی کوتاه اشاره کردیم، به نظر نمیرسد کاملاً ارزشش را دارد.
مُفت هم نمی ارزه با این پردازنده.
من دارم. عالیه عالی. تو سنگین ترین بازی ها هم کم نمیاره. سرعت پردازشش واقعا حرف نداره
تو بازی کالاف با بالاترین گرافیک هیچ لگ یا باگی نداره. نسبت ب قیمتش ارزش خریدش بالاست