سامسونگ امروز سومین رویداد آنپکد خود در سال 2020 را برگزار کرد، اما برخلاف دو رویداد قبلی، سوژه اصلی آنپکد امروز به جای یک گوشی پرچمدار گرانقیمت، محصولی نسبتاً ارزان بود. پس از هفتهها شایعهپراکنی، امروز بالاخره از گوشی گلکسی اس 20 فن ادیشن (Galaxy S20 Fan Edition) رونمایی شد و توانستیم با مشخصات مدل مقرون به صرفهتر گلکسی اس 20 آشنا شویم. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.
مشخصات گلکسی اس 20 فن ادیشن
از لحاظ سخت افزاری، گلکسی اس 20 فن ادیشن ترکیبی از یک گوشی ردهبالا و میانرده است. این محصول از همان تراشه قدرتمند اسنپدراگون 865 استفاده میکند که در سری اصلی اس 20 هم به کار گرفته شده بود. اما با این حال میزان حافظه رم از 12 گیگابایت به تنها 6 گیگابایت کاهش پیدا کرده است. صفحه نمایش هم که اندازهای 6.5 اینچی دارد از پنل سوپر امولد استفاده میکند و نرخ تازهسازی 120 هرتزی دارد، اما رزولوشن آن روی فول اچدی قفل شده است (درست مانند گلکسی نوت 20 معمولی). این گوشی همچنین به 128 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی مجهز شده که البته به واسطه کارتهای حافظه میکرو اس دی میتوان آن را تا 1 ترابایت ارتقاء داد.
در حالی که گلکسی اس 20 فن ادیشن از لحاظ ابعاد و اندازه صفحه نمایش، بین دو مدل گلکسی اس 20 استاندارد و اس 20 پلاس قرار میگیرد، اما از همان باتری 4500 میلی آمپر ساعتی مدل دوم برخوردار است که این مسئله میتواند یک نقطه قوت برای آن محسوب شود. حتی دوربین پشتی هم مشابه با همان چیزی است که در پرچمدار 1000 دلاری این سری، یعنی گلکسی اس 20 پلاس دیدهایم؛ یک دوربین سهگانه که سنسور اصلی آن 12 مگاپیکسلی با پشتیبانی از فوکوس خودکار دوآل پیکسل و تثبیت نوری تصویر (OIS) است و دو سنسور 12 مگاپیکسلی اولتراواید و 8 مگاپیکسلی تلهفوتو (با بزرگنمایی اپتیکال 3 برابری و ترکیبی 30 برابری) آن را همراهی میکنند. دوربین سلفی این گوشی هم 32 مگاپیکسلی است.
همه این قطعات سخت افزاری در یک بدنه نسبتاً مقرون به صرفه از جنس پلی کربنات جمع شدهاند که در 6 رنگ شاد و جذاب تولید شده است. این رنگها عبارتند از: قرمز، نارنجی، صورتی، بنفش، سبز نعنایی و سفید. در ضمن باید به این نکته هم اشاره کنیم که گلکسی اس 20 فن ادیشن در دو نسخه طراحی شده تا از هر دو نوع شبکه فایو جی پشتیبانی کند؛ نسخهای که از شبکههای زیر 6 گیگاهرتز پشتیبانی میکند، 700 دلار قیمتگذاری شده و نسخه موج میلیمتری هم با قیمت 750 دلار به فروش خواهد رسید.
حال که با مشخصات گلکسی اس 20 فن ادیشن آشنا شدیم، بد نیست توضیحی مختصر در مورد پسوند این گوشی ارائه کنیم. عنوان “فن ادیشن” برای اولین بار در سال 2017 و برای نسخه اصلاح شده گلکسی نوت 7 به کار گرفته شد و سامسونگ این گوشی را پس از برطرف کردن مشکل آتش گرفتن باتری، تحت نام گلکسی نوت فن ادیشن دوباره روانه بازار کرد. اینک پس از گذشت 3 سال، شرکت کرهای به جای عرضه نسخه مقرون به صرفهتر گلکسی اس 20 تحت عنوان گلکسی اس 20 ای (Galaxy S20e) یا گلکسی اس 20 لایت (Galaxy S20 Lite) از پسوند فن ادیشن استفاده کرده و اتفاقاً از این کار خود منظوری هم دارد.
در حقیقت، سامسونگ این گوشی را برای پر کردن خلأ موجود در بین گوشیهای میانرده و محبوب سری A و گوشیهای پرچمدار سری S و نوت طراحی کرده تا به این واسطه یکپارچگی بین محصولات خود را حفظ کرده و بتواند آن دسته از کاربرانی که انتظارشان فراتر از سری A است اما بودجه کافی برای خرید گوشیهای پرچمدار را ندارند، راضی کند. دقیقاً به همین علت است که نام گوشی جدید این شرکت به جای یدک کشیدن پسوند ای یا لایت، گلکسی اس 20 فن ادیشن گذاشته شده تا با جایگاهی که در آن قرار میگیرد، تناسب بهتری داشته باشد.