سامسونگ امسال برخلاف سنت رایج در صنعت گوشیهای هوشمند، مدل ضعیفتر و مقرون به صرفهتر از سری گلکسی اس 20 را با نام گلکسی اس 20 فن ادیشن یا به شکل خلاصه، گلکسی اس 20 اف ای (Galaxy S20 FE) عرضه کرده و از پسوند لایت یا e استفاده نکرده است. پیش از این، معرفی کامل این گوشی را در دیجی رو منتشر کرده بودیم و امروز در مقاله پیش رو قصد داریم تا اولین نگاه را به آن داشته باشیم. با ما همراه باشید.
قبل از اینکه به بررسی گلکسی اس 20 اف ای بپردازیم، ابتدا نگاهی به محتویات جعبه آن میاندازیم. در داخل جعبه بستهبندی این گوشی به غیر از خود گوشی و دفترچه راهنما، تنها اقلامی که قرار داده شدهاند، یک شارژر 15 وات، یک قاب پلاستیکی شفاف و یک کابل ساده USB-A به USB-C است.
گلکسی اس 20 اف ای از یک نمایشگر کاملاً رده بالا استفاده میکند. این نمایشگر 6.5 اینچی دارای پنل سوپو امولد بوده و وضوح و دقت رنگی آن بسیار بالاست. در ضمن از نرخ تازهسازی 120 هرتز پشتیبانی میکند که این روزها به ترند بازار تبدیل شده است. حاشیههای اطراف صفحه نمایش در این گوشی بسیار باریک هستند و یک حفره برای تعبیه دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. همچنین، با توجه به اینکه صفحه نمایش گلکسی اس 20 اف ای از نوع امولد است، امکان تعبیه اسکنر اثر انگشت در زیر آن وجود داشته و سامسونگ هم این کار را انجام داده است.
در بخش دوربین، هیچ افت خاصی را نسبت به مدلهای گلکسی اس 20 استاندارد و اس 20 پلاس شاهد نیستیم و همچنان از یک دوربین سهگانه با ترکیب لنزهای معمولی، تله فوتو و اولتراواید استفاده شده است. این دوربین بسیار شبیه به آن چیزی است که در مدل استاندارد اس 20 به کار گرفته شده و اگر چه وضوح لنز تله فوتو از 12 به 8 مگاپیکسل کاهش پیدا کرده اما همان بزرگنمایی 3 برابری را ارائه میکند.
باتری هم یکی دیگر از قطعاتی که تغییری نداشته و در این محصول نیز از همان باتری 4500 میلی آمپری گلکسی اس 20 پلاس استفاده شده است. این باتری از شارژ سریع با حداکثر سرعت 25 وات در حال سیمی و 15 وات در حالت بیسیم پشتیبانی میکند و حتی امکان شارژ معکوس با سرعت 4.5 وات نیز وجود دارد. البته همانطور که اشاره کردیم، شارژ داخل جعبه 15 وات است و اگر میخواهید گوشی خود را با سرعت بیشتری شارژ کنید، باید شارژر 25 وات را به صورت جداگانه تهیه کنید.
اما مهمترین تغییری که در گلکسی اس 20 اف ای اعمال شده و در همان اولین مواجهه با گوشی میتوانید متوجه آن شوید، جنس پانل پشتی است. در این گوشی به جای شیشه از پلاستیک برای ساخت پانل پشتی استفاده شده تا قیمت تمام شده کاهش پیدا کند. از آنجا که روی بدنه پلاستیکی راحتتر از شیشه خط و خش میافتد، باید در نگهداری از گلکسی اس 20 اف ای دقت بیشتری داشته باشید و ترجیحاً از قاب محافظ خوب برای آن استفاده کنید.
گلکسی اس 20 اف ای در دو مدل طراحی و روانه بازار شده که یکی از آنها از تراشه اسنپدراگون 865 استفاده کرده و قابلیت اتصال به شبکههای 5G را دارد و دیگری هم از یکی از پردازندههای داخلی سامسونگ به نام اگزینوس 990 بهره گرفته و تنها میتوانید به شبکههای 4G متصل شود.
با اینکه هدف از عرضه گلکسی اس 20 اف ای، ارائه مدلی مقرون به صرفهتر از گلکسی اس 20 است، اما قیمتگذاری 630 تا 700 یورویی سامسونگ با این هدف چندان همخوانی ندارد و در حال حاضر با تخفیفهایی که برای گلکسی اس 20 پلاس در نظر گرفته شده، قیمت این دو گوشی بسیار به هم نزدیک شده است! بنابراین، توصیه میکنیم اگر قصد خرید گلکسی اس 20 اف ای را دارید، یکی دو ماه صبر کرده و بعد از تثبیت قیمتها و مقایسه آن با دیگر مدلها، اقدام به خرید کنید.
قیمت
سلام خر گاوه
وای بخشید معذرت میخوام