گوشیهای پرچمدار سری گلکسی اس 21 بعد از گذشت دو هفته از رونمایی رسمی آنها، رسماً وارد بازار شدند و امروز در دیجی رو قصد داریم تا اولین نگاه را به صورت اجمالی به مدل گلکسی اس 21 پلاس داشته باشیم. این مدل از لحاظ قیمت و مشخصات بین دو مدل استاندارد و اولترا قرار میگیرد اما با این حال شباهت بیشتری به مدل استاندارد دارد. به همین واسطه در بررسی کوتاه گلکسی اس 21 پلاس سعی خواهیم کرده تا آن را به مدل معمولی مقایسه کرده و نقاط ضعف و قوتش را به شکلی اجمالی مرور کنیم. با ما همراه باشید.
قبل از اینکه به بررسی کوتاه گلکسی اس 21 پلاس بپردازیم، بد نیست تصویری از هر سه مدل خانواده گلکسی اس 21 را مشاهده کنید که در آن مدل مورد نظر ما از لحاظ ابعاد نیز دقیقاً بین دو مدل استاندارد و اولترا قرار میگیرد:
محتویات جعبه گلکسی اس 21 پلاس نسبت به سالهای گذشته بسیار خلاصهتر شده و سامسونگ نیز به تبعیت از اپل، شارژر و هدفون را از بستهبندی این محصول حذف کرده است. بنابراین، هنگام خرید گوشی باید شارژر مناسب آن را هم به صورت جداگانه خریداری کنید.
همانطور که گفتیم، گلکسی اس 21 پلاس از لحاظ اندازه بین دو مدل استاندارد و اولترا قرار دارد. صفحه نمایش این گوشی 0.5 اینچ بزرگتر از گلکسی اس 21 بوده و ظرفیت باتری آن هم 800 میلی آمپر ساعت بیشتر است. در مجموع، طول عمر باتری گلکسی اس 21 پلاس فوق العاده به نظر میرسد و به عنوان مثال میتوان 19 ساعت به طور مداوم به تماشای فیلم پرداخت. این عملکرد حتی از اس 21 اولترا هم بهتر است و گلکسی اس 21 پلاس از لحاظ طول عمر باتری در سری حرف اول را میزند.
یکی دیگر از تفاوتهای اساسی گلکسی اس 21 پلاس با مدل معمولی، طراحی شیشهای دوگانه آن است. مدل استاندارد اس 21 دارای پنل پشتی پلاستیکی است، در حالی که مدل پلاس هم در جلو و هم در پشت بدنه با شیشه محافظ قدرتمند گوریلا گلس ویکتوس پوشیده شده است. این تفاوت جنس بدنه کاملاً محسوس است و یکی از اصلیترین وجوه تمایز دو مدل محسوب میشود.
اما وقتی گلکسی اس 21 پلاس در کنار مدل اولترا قرار میگیرد، تفاوتها بیشتر میشوند. با اینکه صفحه نمایش اس 21 اولترا تنها 0.1 اینچ بزرگتر است اما انحنای کنارههای نمایشگر و وضوح تصویری 1440 پیکسلی آن باعث شده تا تفاوت دو گوشی هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ پخش محتوا، فاحش باشد. در ضمن، پنل نمایشگر اس 21 اولترا دارای رفرش ریت پویاتری بوده و بین 10 تا 120 هرتز میتواند متغیر باشد. این در حالی است که رفرش ریت مدل پلاس تنها تا 48 هرتز میتواند کاهش یابد (حد نهایی برابر همان 120 هرتز است).
دوربین گلکسی اس 21 پلاس هم در مقایسه با مدل اولترا ضعیفتر است اما با این حال قابلیتهای بالایی داشته و به قول معروف چیزی از ارزشهایش کم نمیشود! تعداد لنزهای دوربین در این مدل 3 عدد بوده و از سنسور 108 مگاپیکسلی به کار رفته در مدل اولترا هم خبری نیست (سنسور اصلی اس 21 پلاس 64 مگاپیکسلی است).
در مجموع، میتوان گفت واکنش خریداران در قبال مدلهای سهگانه سری گلکسی اس 21، دوگانه است! آن دسته از خریدارانی که به دنبال یک گوشی کوچک با قیمت پایین هستند، به سراغ مدل استاندارد میروند. کاربران حرفهای هم که خواهان بالاترین حد فناوری هستند، مدل اولترا را انتخاب میکنند. و در این بین، به نظر میرسد گلکسی اس 21 پلاس بلاتکلیف مانده است. اما جور دیگری هم میتوان به این قضیه نگاه کرد. گلکسی اس 21 پلاس در واقع میتواند هوشمندانهترین انتخاب در بین پرچمدارهای امسال سامسونگ باشد؛ محصولی که تا حد ممکن امکانات یک گوشی پرچمدار واقعی را ارائه میکند و با این حال قیمت افسار گسیختهای هم ندارد.