گوشیهای سری گلکسی اس 22 امروز در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا معرفی شدند و سامسونگ فکر میکند که استفاده از همین پسوندها میتواند استراتژی نامگذاری مناسبی برای تبلتهای سری گلکسی تب اس 8 نیز باشد. با اینکه گلکسی تب اس 8 و تب اس 8 پلاس جزو محصولات رده بالا و پرچمدار محسوب میشوند، اما، گلکسی تب اس 8 اولترا در یک لیگ دیگر قرار دارد و به وضوح میتواند تحولی در بازار تبلتهای اندرویدی ایجاد کند. با دیجی رو همراه باشید.
گلگسی تب اس 8 اولترا
(Galaxy Tab S8 Ultra)
گلگسی تب اس 8 اولترا به عنوان بزرگترین و قدرتمندترین تبلتی که سامسونگ تاکنون عرضه کرده، مجهز به صفحه نمایش سوپر امولد 14.6 اینچی با رزولوشن 2960 در 1848 پیکسل و نرخ تازهسازی 120 هرتز است. به علاوه، این اولین تبلت سامسونگ با بریدگی نمایشگر است که با توجه به تمسخر بریدگی در گوشیهای اپل توسط سامسونگ، یک انتخاب بحث برانگیز در زمینه طراحی تبلتهای جدید این شرکت محسوب میشود.
سامسونگ با تعبیه دوربین سلفی دوگانه گلگسی تب اس 8 اولترا در داخل بریدگی نمایشگر، موفق شده حاشیههای اطراف صفحه نمایش را به 6.3 میلیمتر کاهش دهد. سنسورهایی که داخل بریدگی قرار گرفتهاند عبارتند از یک سنسور 12 مگاپیکسلی از نوع عریض معمولی و یک سنسور فوق عریض با میدان دید 120 درجه. این ماژول دوگانه از قابلیت فیلمبرداری 4K نیز پشتیبانی میکند که یکی از ویژگیهای برجسته آن است. در پشت بدنه نیز یک دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی در کنار سنسور فوق عریض 6 مگاپیکسلی قرار گرفته است.
گلگسی تب اس 8 اولترا از همان بلندگوهای چهارگانه استریو نسل قبل استفاده میکند که توسط AKG تنظیم شدهاند و اسکنر اثر انگشت هم در زیر صفحه نمایش این تبلت قرار گرفته است. هر سه مدل تب اس 8 مجهز به قلم اس پن هستند و بدنهشان هم از جنس آلومینیوم ساخته شده است. سامسونگ ادعا میکند که این تبلتها نسبت به سری تب اس 7 بادوامتر بوده و احتمال خم شدنشان کمتر است.
جدیدترین تراشه پرچمدار کوالکام، یعنی اسنپدراگون 8 نسل 1، به عنوان قلب تپنده این سری در نظر گرفته شده و در گلکسی تب اس 8 اولترا شاهد بهکارگیری 8، 12 یا 16 گیگابایت حافظه رم و 128، 256 یا 512 گیگابایت حافظه داخلی هستیم که از طریق شیار کارت میکرو اس دی قابل ارتقا است. در بخش نرم افزاری نیز سیستم عامل اندروید 12 با رابط کاربری One UI 4.1 به صورت پیش فرض بر روی تبلتهای سهگانه تب اس 8 نصب شده است.
سامسونگ همچنین یک ویژگی جدید را ارائه کرده که به شما امکان میدهد از گلگسی تب اس 8 اولترا به عنوان یک نمایشگر همراه در برنامههایی نظیر Clip Studio Paint استفاده کنید. با Wireless DeX هم میتوان محیطی شبیه به رایانههای دسکتاپ را تجربه کرد که البته برای این کار نیاز به یک مانیتور خواهید داشت.
سامسونگ برای تأمین انرژی گلگسی تب اس 8 اولترا از یک باتری 11200 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 45 وات استفاده کرده که البته، شارژر داخل جعبه قرار ندارد. هر سه تبلت تب اس 8 از اتصال وای-فای 6E پشتیانی کرده و دارای نسخه فایو جی هم هستند که طبیعتاً قیمت بالاتری دارد. صحبت از قیمت شد و باید اشاره کنیم که گلگسی تب اس 8 اولترا با قیمت پایه 1100 دلاری در دسترس خریداران خواهد بود.
گلکسی تب اس 8 و تب اس 8 پلاس
(+Galaxy Tab S8 and Tab S8)
اگر فکر میکنید تبلت 14.6 اینچی تب اس 8 اولترا مناسب کار شما نیست، بد نیست نگاهی به مدلهای 11 اینچی تب اس 8 و 12.4 اینچی تب اس 8 پلاس بیندازید. این دو مدل نیز دقیقاً مانند مدل اولترا از تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 بهره برده و همان طراحی آلومینیومی را به ارمغان می آورند. همچنین، علاوه بر رنگ خاکستری که در تب اس 8 اولترا هم دیده میشود، میتوانید این دو مدل را در رنگهای نقرهای و طلایی نیز خریداری کنید.
مدل استاندارد گلکسی تب اس 8 صفحه نمایشی 11 اینچی از نوع LTPS TFT، با وضوح 2560 در 1600 پیکسل دارد و نرخ تازهسازی 120 هرتز دارد. در طرف مقابل، تب اس 8 پلاس از یک صفحه نمایش سوپر امولد 12.4 اینچی با وضوح 2800 در 1752پیکسل و همان نرخ تازهسازی 120 هرتز استفاده میکند. شایان ذکر است که برخلاف مدل اولترا، در هیچکدام از این مدلها خبری از بریدگی نمایشگر نیست.
در مدل استاندارد تب اس 8 اسکنر اثر انگشت به صورت سنتی و در کناره بدنه تعبیه شده، در حالی که در تب اس 8 پلاس این سنسور در زیر نمایشگر قرار دارد. هر دو تبلت دارای دوربین سلفی فوق عریض 12 مگاپیکسلی و دوربین پشتی دوگانه با سنسور اصلی 13 مگاپیکسلی و سنسور کمکی 6 مگاپیکسلی (فوق عریض) هستند. صدا توسط چهار بلندگوی تنظیمشده توسط AKG پخش میشود و قلم اس پن نیز در داخل جعبه محصولات قرار دارد.
برای حافظه رم شما میتوانید از بین دو گزینه 8 و 12 گیگابایت مورد مناسب خود را انتخاب کنید و حافظه داخلی هم در دو گزینه 256 و 512 گیگابایت در دسترس میباشد. در ضمن، همانند مدل اولترا در اینجا هم میتوانید از کارت حافظه میکرو اس دی برای ارتقاء فضای ذخیره سازی استفاده کنید. هر دو تبلت تب اس 8 و تب اس 8 پلاس دارای رابط کاربری One UI 4.1 بر پایه اندروید 12 هستند و ظرفیت باتری آنها نیز به ترتیب برابر 8000 و 10090 میلی آمپر ساعت میباشد. سرعت شارژ باتری نیز در هر دو حداکثر 45 وات است که البته باید شارژر را به صورت جداگانه خریداری کنید.
در انتها باید اشاره کنیم گلکسی تب اس 8 استاندارد با قیمت پایه 700 دلاری و تب اس 8 پلاس با قیمت پایه 900 دلاری در دسترس خریداران خواهند بود.
واقعاً قشنگن. مخصوصاً در کنار قلم است پِن خیلی هم زیبا شدن