دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: چرا گوگل پیکسل 4 بدقیمت‌ترین گوشی سال 2019 است؟!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > چرا گوگل پیکسل 4 بدقیمت‌ترین گوشی سال 2019 است؟!
اخبار تلفن همراهگوگلمنتخب

چرا گوگل پیکسل 4 بدقیمت‌ترین گوشی سال 2019 است؟!

حسین محمودزاده 26 مهر 1398 ساعت 14:28
زمان مطالعه: 12 دقیقه
گوگل پیکسل 4
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

گوگل پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال بدقیمت‌ترین گوشی‌های حال حاضر صنعت موبایل هستند. بله، قیمت‌گذاری بد گوگل بر روی پرچمدارهای جدیدش باعث شده تا کارشناسان به چنین نتیجه‌ای رسیده و پیش‌بینی  کنند کسانی که این دو گوشی را از قبل سفارش داده‌اند و یا در ماه‌های اول عرضه آن، با قیمت کامل خریداری خواهند کرد، به احتمال زیاد از خرید خود پشیمان خواهند شد.

لیست
باتری کوچکی که اصلاً مناسب یک پرچمدار نیست799 دلار فقط برای 64 گیگابایت فضای داخلی!فقدان لنز فوق عریض و اغراق بیش از حد در مورد لنز تله فوتوهیچ خبری از دانگل هدفون یا ایرباد در جعبه پیکسل 4 نیستآیا گوگل واقعاً می‌خواهد گوشی‌هایش فروش بالایی داشته باشند؟جمع‌بندی

پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال به هیچ وجه نتوانسته‌اند ویژگی منحصر به فرد و جالب توجهی ارائه دهند و مشخصاتی که دارند، قیمت 799 دلاری آن‌ها را توجیه نمی کند. البته این قیمت مربوط به مدل پایه گوشی های جدید گوگل است و پیکربندی‌های پیشرفته‌تر آن‌ها قیمت بالاتری هم دارند! سری پیسکل 4 با طراحی بدون هویت و تقلیدی، فضای ذخیره سازی ناکافی و دوربین تله فوتوی اغراق شده که به نظر نمی رسد ویژگی برجسته‌ای داشته باشد، احتمالاً برای موفقیت در بازار موبایل با چالش زیادی مواجه خواهد شد.

امروزه و در شرایطی که کمپانی های مطرحی مانند هواوی، شیائومی و حتی اخیراً سامسونگ، گوشی های اندرویدی بسیار باکیفیت و مقرون به صرفه‌ای در اختیار مشتریان قرار می دهند، عرضه محصولاتی مانند پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال با چنین قیمت بالایی، به هیچ وجه نمی تواند استراتژی درستی باشد.

اما واقعاً ایرادهای اصلی سری پیکسل 4 در کدام بخش‌ها هستند؟ در ادامه به چند مورد از این ایرادها خواهیم پرداخت و در نهایت قضاوت را بر عهده خود شما خواهیم گذاشت که تا چه حد قیمت پرچمدارهای جدید گوگل را مناسب می دانید. البته بد نیست این موضوع را یادآوری و تأکید کنیم که بدقیمت بودن پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال به معنی بد بودن خود این گوشی ها نیست و اگر این محصولات با قیمتی منطقی‌تر و رقابتی‌تر معرفی می‌شدند، شاید در این مقاله به جای انتقاد از آن‌ها اقدام به تعریف و تمجید از عملکرد گوگل می کردیم! بنابراین در اینجا مسئله، ارزش خرید است و نه کیفیت ساخت و کارایی.

گوگل پیکسل 4

باتری کوچکی که اصلاً مناسب یک پرچمدار نیست

در مورد گوشی های اندرویدی، یک مسئله در طی سال‌ها کاملاً واضح و روشن شده است: با وجود همه پیشرفت هایی که شرکت های سازنده گوشی در زمینه افزایش بهره وری در مصرف انرژی و بهینه سازی باتری داشته‌اند،  هنوز هم اگر واقعاً به دنبال طول عمر بالای باتری هستید، قبل از هر چیز باید به میزان ظرفیت آن دقت کنید. حقیقت این است که با بهینه سازی نرم افزاری نمی توان تمام معایب یک باتری کوچک را پوشاند و منظور از باتری کوچک، دقیقاً همان چیزی است که گوگل در مدل استاندارد پیکسل 4 تعبیه کرده است!

در حالی که در اواخر سال 2019 هستیم و تکنولوژی تولید باتری و طراحی گوشی پیشرفت‌های زیادی داشته، گوگل در نسخه استاندارد جدیدترین پرچمدار خود از یک باتری 2800 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که واقعاً تعجب برانگیز است. آیا واقعاً با چنین ظرفیتی می توان بدون استفاده از شارژ، یک روز کامل دوام آورد؟! امسال شاهد بودیم که تقریباً تمام تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند، ظرفیت باتری پرچمدارهای خود را تا حد زیادی افزایش دادند. حتی اپل هم که اغلب با انتقاداتی در زمینه طول عمر باتری محصولاتش روبرو بوده، ظرفیت باتری جدیدترین آیفون های خود را به شکل قابل ملاحظه‌ای ارتقا داده است. با این حال ، به نظر می رسد گوگل هنوز پی به اهمیت موضوع نبرده است. سال گذشته، پیکسل 3 نیز از باتری خوبی برخوردار نبود و با کم‌تر شدن ظرفیت ظرفیت باتری در پیکسل 4، وضعیت نگهداری شارژ این گوشی هم پیشاپیش مشخص است! صفحه نمایش 90 هرتزی و رادار حرکتی پیکسل 4 تقریباً تمام مدت کار می کنند (رادار حرکتی حتی با خاموش بودن صفحه نمایش هم کار می کند!) و در چنین شرایطی مشخص نیست گوگل با چه استدلالی از یک باتری بسیار که تنها 2800 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد، استفاده کرده است.

البته باید به این نکته اشاره کنیم که مدل پیکسل 4 ایکس ال تاحدودی شرایط بهتری دارد و باتری 3700 میلی آمپر ساعتی آن می تواند قابل قبول باشد.

گوگل پیکسل 4
آیا دوربین گوگل پیکسل 4 شما را به یاد گوشی دیگری نمی اندازد؟!

799 دلار فقط برای 64 گیگابایت فضای داخلی!

خوب، بزرگ‌ترین ایرادی که می‌توان به پرچمدارهای جدید گوگل وارد کرد، در این بخش است. نه تنها مقرون به صرفه ترین پیکربندی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال فقط 64 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی در اختیار شما قرار می دهد، بلکه گوگل امکان تهیه نامحدود نسخه پشتیبان از تصاویر (باکیفیت اصلی) در گوگل فوتوز را نیز حذف کرده است! البته همچنان گزینه پشتیبان گیری با کیفیت بالا، به صورت رایگان در دسترس است و از نظر کیفیت هم تصاویر به شکل قابل توجهی افت نمی کنند. با این حال ، اگر یکی از معیارهای اصلی شما در انتخاب گوشی، دوربین و قابلیت‌های مرتبط با آن باشد، در این صورت سری پیکسل 4 با فضای محدودی که دارد، ناامیدتان خواهد کرد. در واقع، چه فایده‌ای دارد که گوشی شما از دوربین فوق العاده‌ای برخوردار باشد، اما فضای کافی برای ذخیره عکس‌ها در اختیارتان نگذارد!

گوگل در پیکسل‌های جدید خود، یک قدم به جلو و دو قدم به عقب برداشته است!

فقدان لنز فوق عریض و اغراق بیش از حد در مورد لنز تله فوتو

گوگل اگر واقعاً قصد رقابت با آیفون های اپل وگلکسی های سامسونگ را داشت، باید حتماً از لنز فوق عریض در ماژول دوربین سری پیکسل 4 استفاده می کرد، نه اینکه تنها به یک لنز تله فوتو در کنار لنز اصلی بسنده کند. به نظر ما گوگل بسیار در اشتباه است که فکر می کند، دوربین تله فوتو کاربردی‌تر از دوربینی با زاویه دید گسترده است. دلیل این حرف ما هم بسیار ساده است؛ ویژگی Super Res Zoom گوگل قبلاً حتی با یک دوربین تک لنزه هم کارایی خوبی داشت و حالت پرتره نیز به لطف الگوریتم های نرم افزاری خوبی که در پیکسل های نسل گذشته طراحی شده بود، بدون وجود لنز دوم در حد قابل قبولی ارائه شده بود. بنابراین، اضافه کردن دوربین تله فتو به پیکسل 4، حرکتی بود که به نظر نمی رسد نتیجه جدید و چندان متفاوتی در پی داشته باشد. وقتی گوگل موفق شده بود با ترفندهای نرم افزاری، به عکس ها عمق بخشیده و جای خالی لنز تله فوتو را پر کند، بهتر بود تمرکز خود را بر روی افزایش زاویه دید و تعبیه یک لنز فوق عریض معطوف می کرد. چرا که شبیه سازی زاویه دید گسترده توسط نرم افزار شدنی نیست و جای خالی این لنز دوربین در سری پیکسل 4 مشهود خواهد بود.

هیچ خبری از دانگل هدفون یا ایرباد در جعبه پیکسل 4 نیست

یکی دیگر از موارد آزار دهنده در مورد پیکسل های جدید گوگل، عدم تعبیه ایرباد در داخل جعبه آن‌ها است. قابل درک است که گوگل می خواهد ایربادهای جدید فروش بالایی داشته باشند، اما این راهش نیست که آن‌ها را از جعبه پیکسل 4 حذف کند. قرار دادن رایگان حتی یک جفت ایرباد معمولی هم می توانست به جذابیت پیکسل 4 و افزایش ارزش خرید آن کمک بسیار زیادی بکند. کاری که اپل در آیفون های جدید خود انجام داده تا کاربران را هر چه بیشتر به خرید گوشی‌هایش ترغیب کند.

گوگل پیکسل 4

آیا گوگل واقعاً می‌خواهد گوشی‌هایش فروش بالایی داشته باشند؟

سؤالی که پس از معرفی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال برای ما مطرح شد این است که آیا گوگل واقعاً می خواهد یک تولید کننده متمایز و برجسته در صنعت گوشی های هوشمند باشد؟ آیا واقعاً مایل به فروش گوشی‌های پرچمدارش هست؟ ظاهراً که پاسخ این سؤال‌ها مثبت است، اما چرا این شرکت اوضاع را برای فروش گوشی‌هایش این قدر سخت می کند؟ چرا پیکسل های گوگل از نسل دوم به بعد، تمرکز اصلی خود را بر دوربین معطوف کردند و در سایر بخش‌ها عقب کشیدند؟ چرا در نسل اول پیکسل، گوگل از جک 3.5 میلی متری هدفون به عنوان یک مزیت در برابر آیفون های اپل یاد می‌کرد، اما در نسل دوم آن را کنار گذاشت؟ چرا شیوه ناوبری خاص اندروید در گوشی های پیکسل سال به سال تغییر کرد و شبیه به چیزی شد که در آی او اس اپل می بینیم؟ چرا در پیکسل 4 به جای اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش، از سیستم تشخیص چهره سه‌بعدی استفاده شده است؟

این سؤال‌ها و ابهام‌ها، در نهایت ما را به این نتیجه می رسانند که گوگل راه خود را گم کرده و به جای ارائه محصولی نوآورانه و خاص، به یک دنباله‌رو محض تبدیل شده و سعی می‌کند ویژگی های خوب و موفق گوشی‌های اپل و دیگر تولید کنندگان را وارد سری پیکسل کند!

جمع‌بندی

این طور که به نظر می‌رسد، گوگل می‌خواهد اپل دنیای اندروید باشد! اما به چند دلیل نخواهد توانست چنین موقعیتی برای خود ایجاد کند. اولین و مهم‌ترین دلیل هم خود گوگل است! گوگل یک شرکت نرم افزاری است و نه سخت افزاری و هیچ وقت هم قادر نخواهد بود تغییری در این مسئله ایجاد کند. گوگل کار خود را به عنوان یک موتور جستجو آغاز کرده و سخت افزار هیچ‌گاه برای این شرکت در اولویت اول نبوده است. بر اساس آنچه که در طول سال‌های فعالیت گوگل دیده‌ایم، این شرکت در ایده‌پردازی و توسعه محصولات نوآورانه بسیار موفق بوده، اما هیچ وقت نتوانسته این موفقیت را ادامه داده و ساخته‌های خود را به مرور بهبود دهد. نگاهی به حجم انبوه پروژه‌های لغو شده و تعطیل شده این شرکت، این مسئله را به خوبی تأیید می‌کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, پیکسل 4, پیکسل 4 ایکس ال, گوگل, گوگل پیکسل 4, گوگل پیکسل 4 ایکس ال
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی هواوی پی اسمارت 2020 فاش شدن مشخصات هواوی پی اسمارت 2020 در سایت TENNA
مقاله بعدی هفت اشتباه رایج افراد در اولین سفر هوایی! هفت اشتباه رایج افراد در اولین سفر هوایی!
1 امتیاز 1 امتیاز
  • بی تی اس says:

    خیلی مضخرفه

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

گلکسی اس 25 اج

گلکسی اس 25 اج معرفی شد؛ اوج هنر مهندسی سامسونگ با پردازنده اسنپدراگون و Galaxy AI

بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی

10 مورد از بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی که تاریخ‌ساز شدند

مانیتور گیمینگ سامسونگ Odyssey OLED G6

مانیتور گیمینگ سامسونگ Odyssey OLED G6؛ ورود طوفانی اولین اولد 500 هرتزی جهان!

مطالب مرتبط

گلکسی اس 25 اج
اخبار تلفن همراهسامسونگ

گلکسی اس 25 اج معرفی شد؛ اوج هنر مهندسی سامسونگ با پردازنده اسنپدراگون و Galaxy AI

23 اردیبهشت 1404 ساعت 13:02
بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی
اخبار بازیمنتخب

10 مورد از بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی که تاریخ‌ساز شدند

22 اردیبهشت 1404 ساعت 23:05
ریلمی جی تی 7
اخبار تلفن همراهریلمی

ریلمی جی تی 7 با شارژ فوق سریع و سیستم خنک کننده گرافنی عرضه خواهد شد

22 اردیبهشت 1404 ساعت 17:44
آیفون تاشو
اخبار تلفن همراهاپل

آیفون تاشو در راه است؛ آیا اپل با حذف چین‌خوردگی صفحه، بازار را فتح می‌کند؟

22 اردیبهشت 1404 ساعت 09:16

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور