همواره غول دنیای تکنولوژی ، گوگل در تلاش بوده است تا تغییراتی در زمینه ارائه اینترنت محیا کند . راهی که چه از نظر اقتصادی و چه از نظر هزینه ها هم برای مصرف کننده و هم برای خود صرف داشته باشد.راه اندازی زیرساخت های مقرون به صرفه در مناطق دورافتاده، حتی از قابلیت های موسسات بزرگ چند ملیتی فراتر می رود، به همین دلیل این کمپانی به راه حلی به نام پروژه لون یا “Project Loon” روی آورده است.
در تازه ترین خبرها از گوگل آمده است که این کمپانی بزرگ در حال همکاری با دولت هند است تا پروژه ی اینترنت بالونی یا “Project Loon” خود را در این کشور عظیم آزمایش کند.
در این پروژه گوگل قصد دارد تا با استفاده از بالون هایی بسیار بزرگ که در فاصله ۲۰ کیلومتری آسمان هند شناور هستند ، به نقاطی از این کشور خدمات اینترنتی اهدا کند.این در حالیست که این تکنولوژی در کشورهایی نظیر نیوزلند ، برزیل و ایالت کالیفرنیای آمریکا نیز تست شده است.
گوگل ممکن است در ابتدا برای تست این تکنولوژی با همکاری BSNL و استفاده از طیف پهنای باند ۲٫۶GHz این محصول را ارائه دهد و هنگامی که به سرانجام رسید ، حال گوگل میتواند با استفاده از این بالن ها به جای برج های عظیم و بلند خدمات تلفن همراه ، اینترنت ۴G را به تلفن های همراه ارائه دهد.حال باید دید تست اینترنت بالونی گوگل در هند به چه صورتی می انجامد.
گفتنی است که هر بالون گوگل میتواند تا قطر ۴۰ کیلومتر را با استفاده از یک تکنولوژی ارتباط بیسیم LTE و یا ۴G تحت پوشش خود قرار دهد و کاربران در آن ۴۰ کیلومتر بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده کنند. همچنین منبع تغذیه این بالون ها ، انرژی خورشیدی و بادها هستند که در طول روز این بالون ها در حال ذخیره انرژی می باشند.