دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: دانشمندان روشی برای ساخت پردازنده از عسل ابداع کردند!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار سخت افزار > دانشمندان روشی برای ساخت پردازنده از عسل ابداع کردند!
اخبار سخت افزارعلمی

دانشمندان روشی برای ساخت پردازنده از عسل ابداع کردند!

حسین محمودزاده 21 فروردین 1401 ساعت 13:21
زمان مطالعه: 4 دقیقه
ساخت پردازنده از عسل
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

در حالی که جهان با بحران کمبود تراشه‌های پردازشی دست به گریبان است، برخی از مهندسان دانشگاه ایالتی واشنگتن اعلام کرده‌اند که به روشی برای ساخت تراشه‌های محاسباتی نورومورفیک از عسل دست یافته‌اند! این گروه از دانشمندان موفق شده‌اند نمونه اولیه “ممریستور” را که یک قطعه شبیه به ترانزیستور است، با استفاده از عسل بسازند. در ادامه با دیجی رو همراه باشید تا نگاهی جزئی‌تر به این دستاورد بزرگ بیندازیم.

ساخت تراشه نورومورفیک با استفاده از عسل

دانشمندانی با نام‌های فنگ ژائو و براندون سوئوکا از دانشگاه ایالتی واشنگتن اخیراً با انتشار یک گزارش تحقیقاتی دقیق، جزئیات مربوط به ساخت ممریستور نورومورفیک مبتنی بر عسل را تشریح کرده‌اند. ممریستور یک قطعه محاسباتی شبیه ترانزیستور است که می‌تواند داده‌ها را به روشی مشابه مغز انسان ذخیره و پردازش کند.

برای آن دسته از کسانی که آگاهی ندارند باید اشاره کنیم که محاسبات نورومورفیک روشی در مهندسی کامپیوتر است که در آن مهندسان کامپیوترهایی را با عناصر پیشرفته‌ای توسعه می‌دهند که بر اساس سیستم‌های موجود در مغز و سیستم عصبی انسان مدل‌سازی شده‌اند. در این مبحث، ممریستور قطعه جدیدی است که می‌تواند راه را برای ساخت سیستم‌های محاسباتی نورومورفیک تجزیه‌پذیر و سازگار با محیط زیست هموار کند.

برای ساخت ممریستور مبتنی بر عسل، دانشمندان از عسل واقعی که به صورت جامد درآمده بود، استفاده کردند. سپس عسل جامد بین دو الکترود قرار داده شد تا سیناپس انسانی را شبیه‌سازی کند (سیناپس محل اتصال دو سلول عصبی در داخل مغز انسان است). بد نیست بدانید که مغز انسان از بیش از 100 میلیارد نورون و بیش از 1000 تریلیون سیناپس تشکیل شده است!

ساخت پردازنده از عسل

به عنوان بخشی از فرآیند توسعه، ژائو ممریستور مبتنی بر عسل را با نورون انسانی مقایسه کرده است. او اظهار داشت که ممریستور تولید شده عملکردی بسیار مشابه با نورون انسان دارد و از نظر اندازه نیز بسیار کوچک بوده و قطری به اندازه یک تار مو دارد! محققان همچنین دریافتند که ممریستور مبتنی بر عسل با موفقیت توانسته نحوه عملکرد سیناپس‌های انسان را شبیه‌سازی کند.

با این حال، دانشمندان برای اینکه بتوانند سیستم‌های کامپیوتری نورومورفیک کارآمدی را به کمک این قطعات تولید کنند، باید ممریستور را بسیار کوچک‌تر کنند (ترجیحاً یک هزارم قطر موی انسان). به این ترتیب، آن‌ها قادر خواهند بود سیستم‌های کامپیوتری با میلیاردها ممریستور را توسعه دهند که بسیار شبیه به تعداد نورون‌های درون مغز انسان است.

علاوه بر این، از آنجایی که چنین سیستم‌های محاسباتی از مواد طبیعی و تجزیه‌پذیر ساخته می‌شوند، نسبت به سیستم‌های محاسباتی فعلی موجود در بازار سازگاری بسیار بهتری با محیط‌زیست خواهند داشت. در واقع، کاربران قادر خواهند بود اجزای کامپیوترهای نورومورفیک خود را به سادگی در آب حل کرده و آن‌ها را از بین ببرند!

ساخت تراشه محاسباتی از عسل می‌تواند یک تحول بزرگ در دنیای دیجیتال باشد و زمینه را برای تولید کامپیوترهای ارزان قیمت‌تر و البته دوستدار طبیعت باز کند. نظر شما چیست؟ آیا چنین رؤیایی در نهایت به حقیقت خواهد پیوست؟ نظرات خود را از طریق بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: تراشه پردازشی, عسل
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی از خراب شدن استارت بیل مکانیکی خود جلوگیری کنید از خراب شدن استارت بیل مکانیکی خود جلوگیری کنید
مقاله بعدی آموزش جوجه کشی عروس هلندی با دستگاه آموزش جوجه کشی عروس هلندی با دستگاه
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر؛ گام بلند هواوی به سوی استقلال و نوآوری

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

آپدیت جدید گلکسی واچ

آپدیت جدید گلکسی واچ ویژگی Now Bar را به ساعت‌های سامسونگ می‌آورد

مطالب مرتبط

هرم گونونگ پادانگ اندونزی
علمی

هرم گونونگ پادانگ اندونزی؛ چالشی برای اهرام مصر و باورهای رایج تاریخی!

18 اردیبهشت 1404 ساعت 14:11
یافتن مقبره کلئوپاترا
علمی

کشف تونل شگفت‌انگیز در مصر؛ امیدها به یافتن مقبره کلئوپاترا دوباره زنده شد

15 اردیبهشت 1404 ساعت 13:34
کارت گرافیک RTX 5080 DOOM Edition
اخبار بازیاخبار سخت افزار

کارت گرافیک RTX 5080 DOOM Edition رونمایی شد؛ نسخه محدود کلکسیونی برای طرفداران DOOM

14 اردیبهشت 1404 ساعت 11:09
دایمنسیتی 9500
اخبار تلفن همراهاخبار سخت افزار

منتظر یک هیولا باشید! تراشه دایمنسیتی 9500، قلب تپنده پرچمداران 2025

9 اردیبهشت 1404 ساعت 16:35

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور