آنر بعد از جدا شدن از هواوی، گوشیهای پرچمدار آنر 50 و سری آنر مجیک 4 را در سطح جهانی عرضه کرده که برخلاف محصولات هواوی، اکنون میتوانند از خدمات گوگل پلی نیز استفاده کنند. با این حال، میانردههای قوی و پرچمدارها نمیتوانند سهمی زیادی از بازار را به خود اختصاص دهند و در صنعت موبایل این دستگاههای ارزان قیمت هستند که باعث میشوند شرکتها بیشترین سهم خود را از بازار به دست آورند. (به عنوان مثال میتوان به گلکسی A12 سامسونگ اشاره کرد که در سال 2021 بیشترین فروش این برند کرهای و البته کل صنعت موبایل را به خود اختصاص داد).
با توجه به همین موضوع، آنر نیز در تلاش است تا با معرفی گوشیهای سری X خود بتواند حضور پررنگتری در بازار محصولات رده پایین و میانرده ارزان داشته و سهم خود را از بازارهای بین المللی در سال 2022 افزایش دهد. این شرکت چینی در روز 29 مارس (9 فروردین 1401) با برگزاری یک رویداد جهانی از جدیدترین محصولات خود در سری X رونمایی خواهد کرد.
آنر خبر برگزاری این رویداد جدید با شعار ” آماده فراتر رفتن” را در وب سایت رسمی خود منتشر کرده اما لیست محصولاتی را که قصد دارد معرفی کند، فاش نکرده است. البته، تبلیغات آنلاین آنر مانند بنرها، تبلیغات نتایج جستجو و تبلیغات اینستاگرام کاملاً بر سری آنر ایکس (Honor X) تمرکز دارند و معرفی گوشیهای جدید این سری قطعی است.
تبلیغات آنر نشان میدهند که گوشیهای جدید سری X به ترتیب آنر ایکس 9 فایو جی (Honor X9 5G)، آنر ایکس 8 (Honor X8) و آنر ایکس 7 (Honor X7) خواهند بود. البته، هنوز هیچ چیزی از مشخصات یا سبک طرحی این گوشیها فاش نشده و انتظار میرود در هفتههای آینده شاهد انتشار قطرهچکانی برخی جزئیات در مورد این محصولات باشیم تا تمرکز مخاطبان به رویداد آنر جلب شود.
تا قبل از جدایی هواوی و آنر، سیاست هواوی به این شکل بود که تمرکز اصلی خود را روی مدلهای پرچمدار سری P و Mate معطوف کند، در حالی که برند آنر وظیفه تأمین مدلهای میانرده را به واسطه آنر وی (Honor V) و گوشیهای شمارهدار آنر (مانند آنر 10، آنر 20 و …) بر عهده بگیرد. با این حال، خود هواوی نیز به عنوان برندی شناخته میشود که در بازارهای میانرده و رده پایین حضور پررنگی داشته و مخصوصاً با سری هواوی وای (Huawei Y) توانسته فروش خوبی را تجربه کند.
اما به واسطه تحریمهایی که علیه هواوی اعمال شد و دسترسی این شرکت را به سرویسهای گوگل محدود کرد، رقبای دیگر مانند شیائومی و ریلمی توانستند بازار گوشیهای رده پایین را با تولیدات خود پر کنند و کار برای هواوی در این عرصه بسیار سخت شده است. البته، هنوز هم بسیاری از کاربران عملکرد و پایداری رابط کاربری EMUI و Magic UI را که در زمان همکاری هواوی و آنر تولید میشد، به محصولات فعلی ترجیح میدهند و از همین رو گوشیهای مقرون به صرفه جدید آنر میتواند تاحدود زیادی پاسخگوی نیازهای این دسته از کاربران باشد.