دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: خلاقیت کده؛ در زمستان، چگونه دستکش به دست با صفحات لمسی کار کنیم؟
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > خلاقیت‌ کده > خلاقیت کده؛ در زمستان، چگونه دستکش به دست با صفحات لمسی کار کنیم؟
خلاقیت‌ کده

خلاقیت کده؛ در زمستان، چگونه دستکش به دست با صفحات لمسی کار کنیم؟

حسین محمودزاده
7 خرداد 1397 ساعت 10:40
زمان مطالعه: 4 دقیقه
استفاده از صفحات لمسی با دستکش
اشتراک گذاری
بینوباکس

باز هم با قسمتی دیگر از بخش خلاقیت کده در خدمت شما همراهان همیشگی دیجی رو هستیم. با ورود فصل زمستان و سر شدن هوا، خیلی از ما مجبور هستیم هنگام بیرون رفتن از منزل از لباس‌های گرم، مانند دستکش استفاده کنیم. ولی مشکلی که بیشتر کاربران گوشی‌ها و تبلت‌های هوشمند در این فصل با آن مواجه می‌شوند، عدم پاسخگویی صفحات لمسی به دست‌کش است. در نتیجه باید دست‌کش را از دست خود بیرون آورده و سپس به کار کردن با گوشی خود بپردازند (البته این مشکل تنها برای صفحات لمسی خازنی است و صفحات قدیمی حساس به فشار از این قاعده مستثنی هستند).

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 1)آیا واقعاً چاره‌ای برای این مشکل وجود ندارد؟ خوشبختانه باید بگوییم می‌توان بدون درآوردن دستکش‌ها از دست، نیز با گوشی کار کرد. چگونه؟ در ادامه با ما همراه باشید تا روش این کار را ارائه کنیم.

در زمستان، چگونه دستکش به دست با صفحات لمسی کار کنیم؟

روش اول: استفاده از فویل آلومینیومی

در این روش باید مقداری فویل آلومینیومی برداشته و آن را دور انگشت یا انگشتانی که معمولاً از آن‌ها در هنگام کار با گوشی، استفاده می‌کنید، بپیچید.

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 2)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 3)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 4)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 5)حالا با خیال راحت و بدون نیاز به درآوردن دستکشتان می‌توانید با گوشی و یا تبلت خود کار کنید.

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 6)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 7)روش دوم: کوک زدن سیم‌های حاوی نقره، به نوک انگشتان دستکش

اگر از روش قبل خوشتان نیامد و یا اینکه استفاده از فویل آلومینیومی برای شما مقدور نبود، می‌توانید از سیم‌های نازک و مخصوصی که مانند نخ‌های معمولی بوده و حاوی فلزی همچون نقره هستند، استفاده نمایید.

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 8)دستکش خود را پشت و رو کرده و سپس به کمک سوزن و سیم‌ مذکور، کوک‌هایی در قسمت انگشتی دستکش بزنید. با این کار الکتریسیته ساکن بدن شما از طریق سیم به صفحه نمایش گوشی منتقل شده و صفحه لمسی به لمس‌های انجام شده پاسخ خواهد داد.

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 9)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 10)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 11)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 12)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 13)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 14)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 15)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 16)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 17)پس از کوک زدن، می‌توانید دستکش را در دست کرده و از کار کردن با گوشی خود در سرمای بیرون از خانه، لذت ببرید.

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 18)تذکر 1: هرگز دستکش‌های مخصوص ایمنی برق را که به منظور جلوگیری از خطر برق گرفنگی استفاده می‌شوند، با این روش کوک نزنید، زیرا ایمن بودن خود را از دست می‌دهند و می‌توانند در هنگام کار با برق خطر آفرین باشند.

تذکر 2: هرگز از سیم‌های سخت و محکم برای کوک زدن استفاده نکنید، زیرا علاوه بر اذیت کردن و آسیب رساندن به انگشتانتان، ممکن است باعث ایجاد خش بر روی صفحه نمایش گوشی نیز شود.

نکته: دستکش‌های آماده‌ای هم به همین منظور طراحی شده‌اند که نوک انگشتان آن‌ها از جنسی رسانا ساخته شده و بنابراین مشکلی در کار کردن با صفحات لمسی نخواهند داشت.

استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 19)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 20)استفاده از صفحات لمسی با دستکش (تصویر 21)خلاقیت کده امروز هم به پایان رسید و امیدواریم از ترفند زمستانی ما راضی بوده باشید. لطفاً نظرات خود را در مورد این بخش با ما در دیجی رو در میان بگذارید. ما همواره منتظر نظرات شما خوانندگان محترم هستیم.

خلاقیت کده دیجی رو روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه رأس ساعت 19 منتشر می‌شود.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:خلاقیتخلاقیت کدهدستکشصفحه لمسی
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry1
Surprise0
مقاله قبلی نتایج بنچمارک اسنپدراگون 835 نتایج تست بنچمارک اسنپدراگون 835 منتشر شد
مقاله بعدی تلاش هواوی برای رسیدن به رکورد فروش 140 میلیون گوشی هوشمند رکورد فروش 140 میلیون گوشی هوشمند در سال 2016 توسط هواوی
3 نظرات 3 نظرات
  • Arash says:

    گوشی های سونی خودشون Glow Mode یا حالت دستکش دارند که خیلی راحت بدون اینکارا میشه باهاش کار کرد.

    پاسخ
  • محمدرضا says:

    سلام.اصلا نیازی به این کار نیست من گوشی میان رده lg k10 دارم و لمسش با دستکش کار میکنه خیلی راحت. الان که دیگه بیشتر گوشی های بالا یک میلیون دست مردم و این گوشی ها راحت با این مسئله کنار میان.

    پاسخ
  • مهدی says:

    باید خدمتتون بگم ایفون ۷ بنده اینجوری نیست و در زمستون با دستکش hello glove باید کار کنم باهاش ، گوشی های میان رده هستند که صفحه نمایششون حرارتی است

    پاسخ

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • لوستر مدرن
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

ویوو X300 اولترا

ویوو X300 اولترا در کنگره جهانی موبایل 2026 رونمایی خواهد شد

آیفون فولد

آیفون فولد اولین گوشی تاشو با چین‌خوردگی تقریباً صفر خواهد بود

ایسوس راگ فلو Z13 نسخه کوجیما

ایسوس راگ فلو Z13 نسخه کوجیما رونمایی شد؛ تبلت گیمینگ برای طرفداران کوجیما

مطالب مرتبط

خلاقیت‌ کده

خلاقیت کده: ۲۲ لایف هک فوق العاده، از روش قرارگذاشتن تا چگونه دروغ گفتن

29 مهر 1397 ساعت 19:32
چطور به انسانی بهتر تبدیل شویم؟
خلاقیت‌ کده

چطور به انسانی بهتر تبدیل شویم؟

29 مهر 1397 ساعت 19:32
گلکسی اس 9 هم دارای انیموجی می‌شود
اخبار تلفن همراهخلاقیت‌ کدهرسانه تصویری

اولین تیزرهای رسمی گلکسی اس 9 و اس 9 پلاس منتشر شدند

30 اسفند 1399 ساعت 21:04
نگهدارنده ساده گوشی برای اتصال به شارژر
خلاقیت‌ کده

خلاقیت کده؛ نحوه ساخت یک نگهدارنده ساده گوشی برای اتصال به شارژر دیواری

7 خرداد 1397 ساعت 10:47

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور