وجود خط و خش بر روی صفحه نمایش گوشی از بدترین نوع آسیبهای ظاهری گوشیهای هوشمند و تبلتها است و به همین علت هم بسیاری از کاربران از برچسبهای ضد خش برای محافظت از آن استفاده میکنند. اما اگر به هر دلیلی شیشه صفحه نمایش گوشیتان خش افتاد، به سختی میتوانید آن را نادیده بگیرید و هر لحظه توجه شما را به خود جلب خواهد کرد. پس چاره کار چیست؟
در پاسخ به این پرسش، در خلاقیت کده امروز قصد داریم تا 3 مورد از روشهای برطرف کردن خط و خش صفحه نمایش گوشیها را خدمت شما معرفی نماییم. پس اگر شما هم با چنین مشکلی مواجه شدهاید در ادامه مطلب حتماً با ما همراه باشید.
برای برطرف کردن خط و خش صفحه نمایش گوشی به این لوازم نیاز خواهیم داشت:
- پارچه میکروفایبر
- خمیر دندان
- جوش شیرین
- پولیش
1- روش خمیر دندان
مقدار کمی از خمیر دندان را روی نوک گوش پاک کن و یا یک پارچه نرم قرار داده و به آرامی و با حرکات دایرهای، آن را بر روی خشهای صفحه نمایش مالش دهید. دقت کنید که نباید با فشار زیاد این کار را انجام دهید زیرا میتواند به پوشش صفحه نمایش آسیب برساند.
حالا به کمک یک پارچه نرم و مرطوب، صفحه نمایش گوشی را پاک کنید.
توجه: مواد ساینده موجود در خمیر دندان، میتوانند به پوشش Oleophobic صفحه نمایش گوشی هم که در واقع آن را در برابر لکهها مقاوم کرده و پاک کردن آن را نیز سهولت میبخشد، آسیب برسانند، پس استفاده زیاد از آن به هیچ عنوان توصیه نمیشود. در ضمن بهتر است از خمیر دندانهای ساده برای این منظور استفاده کرده و به سراغ خمیر دندانهای ژل مانند نروید.
2- روش جوش شیرین
نه تنها از جوش شیرین میتوانید برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال استفاده کنید بلکه این پودر سفید رنگ کاربردهای دیگری نیز دارد و به عنوان مثال برای از بین بردن خط و خش روی صفحه نمایش گوشی نیز میتوان از آن بهره برد. البته با اضافه کردن مقدار کمی آب.
دو قسمت جوش شیرین و یک قسمت آب را با هم مخلوط کنید تا یک ماده خمیری شکل به دست آید. با استفاده از پارچه میکروفایبر مقدار کمی از این خمیر را بر روی خشهای موجود مالش دهید. دقت کنید که همانند روش قبل باید از حرکات دایرهای استفاده کنید.
پس از پایان کار، با یک دستمال نرم و مرطوب صفحه نمایش گوشی را پاک کرده و در نهایت نیز از یک دستمال دیگر برای خشک کردن آن استفاده کنید. اگر خشهای روی صفحه نمایش بزرگ و عمیق باشند، میتوانید این مرحله را چندین بار تکرار نمایید.
3- روش پولیش
همواره به خاطر داشته باشید که این روش تنها بر روی صفحات نمایش شیشهای کاربرد دارد. بنابراین حتماً با مطالعه دقیق مشخصات سخت افزاری گوشی خود، نسبت به این امر اطمینان حاصل کنید و اگر صفحه نمایش آن از جنس پلاستیک بود به سراغ این روش نروید.
برای آغاز کار به یک پولیش مناسب نیاز خواهید داشت. پودر پولیش اکسید سریوم یکی از گزینههایی است که میتوانید از آن استفاده کنید. البته باید ابتدا کمی آب به آن اضافه کنید. خمیر آماده این نوع پولیش هم وجود دارد که در صورت امکان میتوانید از آن استفاده کنید.
نکته: سه روش فوق به صورت همزمان بر روی گوشی هوشمند مورد آزمایش ما انجام شده تا بتوانید تفاوت آنها را مشاهده نمایید. صفحه نمایش به سه قسمت تقسیم شده و در هر قسمت، یکی از روشها اعمال شده است. البته نیازی نیست شما این کار را انجام دهید و استفاده از تنها یکی از روشها کفایت خواهد کرد.
تذکر مهم: اگر چه این روشها توسط افراد مختلف با موفقیت انجام شدهاند، اما به هر حال مسئولیت استفاده از آنها به عهده کاربر بوده و ما مسئولیتی از این بابت پذیرا نخواهیم بود. همچنین به کار بردن این روشها تنها بر روی صفحه نمایش گوشی مجاز بوده و باید دقت داشته باشید که به سایر نقاط حساس گوشی آسیبی وارد نکنید.
خلاقیت کده امروز هم به پایان رسید و امیدواریم توانسته باشد نظر شما خوانندگان محترم را جلب نماید. نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این بخش حتماً با ما در دیجی رو در میان بگذارید.
برای سی دی های خش دار هم میشه استفاده کرد!مگه نه؟؟!
درود
احتمالا میشه استفاده کرد 🙂
روش های بهینه ای بود و بسیار مورد استفاده قرارا گرفت