چراغ قوه یکی از ویژگیهای بسیار معمولی در گوشیها به حساب میآید اما نحوهی دسترسی به چراغ قوه و روشن کردن آن ممکن است از یک گوشی تا گوشی دیگر تفاوت داشته باشد بنابراین در این راهنما میخواهیم چند روش کلی برای روشن کردن چراغ قوه در گوشیهای هوشمند اندروید را به شما آموزش دهیم. با دیجی رو همراه باشید.
1. تنظیمات سریع اندروید (Android Quick Toggle)
هنگامی که گوگل Android 5.0 Lollipop را معرفی کرد، آنها ویژگی چراغ قوه را به قسمت تنظیمات سریع / تنظیمات اندروید اضافه کردند. در این روش، با یک روند بسیار ساده و راحت میتوانید چراغ قوه را روشن و به کار اندازید.
- انگشت خود را از بالای صفحه به پایین بکشید تا نوارهای اعلان نمایش داده شوند.
- به دنبال اعلان چراغ قوه باشید.
- روی آن تب بزنید تا چراغ قوه روشن شود و برای خاموش کردن باید دوباره روی آن تب بزنید.
2. گوگل اسیستنت
گوگل اسیستنت دربارهی وضعیت آب و هوا به شما گزارش میدهد، یادآورها را تنظیم کرده و پیام ارسال میکند. تمام اینها بدین معناست که با کمک گوگل اسیستنت میتوانید چراغ قوهی گوشی خود را نیز روشن کنید. اما برای روشن کردن چراغ قوه به کمک گوگل اسیستنت باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- با نگه داشتن دکمه Home یا با گفتن “OK Google”، گوگل اسیستنت را به کار اندازید.
- هنگامی که گوگل اسیستنت آماده و در انتظار دستور شما است، این جمله را بگویید: ” Turn on the flashlight”.
- هنگامی که کار خود را با چراغ قوه به پایان رساندید میتوانید به گوگل اسیستنت بگویید ” Turn off the flashlight ” و بعد از آن چراغ قوه خاموش میشود.
3. اپلیکیشن Power Button Flashlight
یکی از ویژگیهای مفید برنامه Power Button Flashlight این است که به انجام کار خاصی برای روشن کردن و دسترسی به آن نیاز ندارید. این برنامه همچنین کمک میکند تا این میانبر را در برندهای مختلف گوشیهای اندروید یکپارچه سازید و دیگر برای استفاده از این ویژگی به یک گوشی با برند خاص نیاز ندارید. پس از نصب، تنها کاری که باید انجام دهید این است که سه بار دکمه پاور گوشی خود را فشار دهید تا چراغ قوه روشن شود.
- اپلیکیشن Power Button Flashlight را دانلود و نصب کنید.
- سه بار دکمه پاور را فشار دید تا چراغ قو روشن شود.
- همین فرایند بالا را برای خاموش کردن چراغ قوه انجام دهید.
4. اپلیکیشن Torchie
برای آن دسته از افرادی که ترجیح میدهند خیلی زود دکمه پاور گوشیشان خراب نشود Torchie برنامه دیگری است که میتوان به جای آن استفاده کرد. در این حالت به جای دکمه پاور از دو دکمه حجم صدای کوشی برای فعال کردن چراغ قوه استفاده میشود. نحوهی کار آن نیز به صورت ذیل است:
- اپلیکیشن Torchie را دانلود و نصب کنید.
- اپلیکیشنی از شما برای استفاده از سرویسهای Accessibility اجازه میخواهد، آن را قبول کنید.
- وقتی که برنامه نصب شد تمام کاری که باید انجام دهید این است که دکمهها یا کلیدهای حجم صدای گوشی را به صورت همزمان فشار دهید تا چراغ قوه روشن یا خاموش شود.
5. برنامه Shake Flashlight
اگر دوست ندارید از دکمههای سخت افزاری خود برای روشن کردن چراغ قوه استفاده کنید، گزینه سوم ممکن است مورد توجه شما قرار بگیرد. اپلیکیشن Shake Flashlight همان چیزی است که نام آن نشان میدهد. برای روشن و خاموش کردن چراغ قوه باید:
- اپلیکیشن Shake Flashlight را دانلود و نصب کنید.
- وقتی که آن را نصب کردید تنها کاری که باید انجام دهید این است که گوشی هوشمند خود را تکان دهید تا چراغ قوه روشن شود.
- همین فرایند را برای خاموش کردن آن تکرار کنید.
- همچنین میتوانید میزان حساسیت لرزش را تنظیم کنید تا از روشن شدن آن هنگام کوچکترین حرکات جلوگیری شود.
امیدواریم از این آموزش کمال اسفاده را ببرید. نظرات خود را در رابطه با این آموزش و یا مطالب دیگر با ما در میان بگذارید.
چرت
عالی