دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > آموزش > آموزش سیستم عامل > آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!
آموزش سیستم عامل

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

حسین محمودزاده 12 مرداد 1398 ساعت 21:25
زمان مطالعه: 10 دقیقه
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

با عرضه به‌روزرسانی مه 2019 برای ویندوز 10، مایکروسافت چندین و چند ویژگی جدید را به این سیستم عامل اضافه کرد. یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های اضافه شده در این به‌روزرسانی، اپلیکیشنی به نام ویندوز سندباکس (Windows Sandbox) است.

لیست
گام اول: بررسی پشتیبانی سیستم از مجازی سازیگام دوم: بررسی نسخه نصب شده ویندوز 10 و به‌روزرسانی آن در صورت نیازگام سوم: رفتن به کنترل پنل کلاسیک ویندوزگام چهارم: ویندوز سندباکس را در لیست قابلیت های ویندوز پیدا کنیدگام پنجم: اجرای ویندوز سندباکسگام ششم: انتقال فایل ها و برنامه ها به ویندوز سندباکسگام هفتم: بستن، تمام صفحه کردن و ترفندهای دیگر ویندوز سندباکس

اگرچه این برنامه به صورت پیش فرض فعال و در دسترس نیست، اما در نسخه‌های ویندوز 10 پرو و اینترپرایز وجود دارد. ویندوز سندباکس در درجه اول به شما امکان می‌دهد تا برنامه‌های غیر قابل اعتماد و آزمایشی را در یک محیط ایزوله و مجزا از بقیه سیستم عامل اجرا کنید.

فعال کردن این ویژگی و اجرای یک نسخه مجازی از ویندوز در داخل ویندوز 10 نصبی شما، تنها با طی چند مرحله کوتاه قابل انجام است که در ادامه، روند این کار را آموزش خواهیم داد. برای استفاده از ویندوز سندباکس هیچ نیازی به خرید یا اجرای نرم افزاری اضافی نیست و همه کارها در داخل خود ویندوز انجام می‌شود. بنابراین در ادامه با دیجی رو همراه باشید تا نحوه فعال کردن و استفاده از این ویژگی جذاب را فرا بگیرید.

گام اول: بررسی پشتیبانی سیستم از مجازی سازی

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

یکی از اولین پیش نیازها برای استفاده از ویندوز سندباکس، پشتیبانی رایانه شخصی شما از مجازی سازی است. این فناوری به رایانه اجازه می‌دهد تا از قدرت محاسباتی خود برای جدا کردن سخت افزار از نرم افزار استفاده کند. گزینه فعال کردن این قابلیت به طور معمول در تنظیمات بایوس (BIOS) و تحت عنوان Enable Virtualization Support قرار دارد.

به طور مثال در لپ تاپ Dell XPS 15 ابتدا باید در هنگام بوت شدن دستگاه کلید F2 را فشار دهید، سپس Virtualization را انتخاب کرده و در نهایت با کلیک کردن روی Enable Intel Technology Virtualization Technology و فشار دادن دکمه OK، مجازی سازی فعال می‌شود.

با مراجعه به وب سایت شرکت سازنده لپ تاپ یا مادربورد رایانه می‌توانید اطلاعات بیشتری در خصوص مجازی سازی و پشتیبانی کردن از این قابلیت به دست آورید.

گام دوم: بررسی نسخه نصب شده ویندوز 10 و به‌روزرسانی آن در صورت نیاز

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

همانطور که پیش‌تر هم گفته شد، ویندوز سندباکس تنها در نسخه‎های ویندوز 10 پرو و اینترپرایز در دسترس است. اگر از ویندوز 10 هوم که معمولاً در رایانه‌های خانگی نصب می‌شود، استفاده می‌کنید در این صورت نمی‌توانید از ویندوز سندباکس استفاده کنید.

شما می‌توانید با رفتن به منوی استارت و تایپ کلمه About، نسخه کنونی ویندوز خود را بررسی کنید. پس از تایپ این کلمه، باید گزینه About your PC را از لیست نتایج جستجو انتخاب کنید. با کلیک بر روی این گزینه، پنجره تنظیمات ویندوز 10 باز می‌شود. حال باید به پایین صفحه بروید و در قسمت Windows Specifications مشخصات رایانه و سیستم عامل خود را بررسی کنید.

اگر در این بخش نام ویندوز 10 پرو یا ویندوز 10 اینترپرایز را مشاهده می‌کنید، همه چیز خوب است و می‌توانید مراحل را ادامه دهید. اگر این طور نیست، قبل از هر چیز باید نسبت به آپدیت کردن ویندوز خود به یکی از این دو نسخه اقدام کنید.

البته علاوه بر ویندوز 10 پرو یا اینترپرایز، باید مطمئن شوید که رایانه شخصی شما از معماری 64 بیتی پشتیبانی کرده و حداقل از 4 گیگابایت رم و 1 گیگابایت فضای خالی هارد برخوردار است. این مشخصاتی است که توسط مایکروسافت برای اجرای ویندوز سندباکس توصیه شده است.

گام سوم: رفتن به کنترل پنل کلاسیک ویندوز

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

ویندوز سندباکس به صورت پیش فرض در به‌روزرسانی ویندوز 10 مه 2019 فعال نیست. برای فعال کردن آن باید به کنترل پنل کلاسیک ویندوز مشابه با آنچه که در ویندوز 7 وجود دارد، مراجعه کرده و این کار را به صورت دستی انجام دهید.

برای انجام این کار، در منوی استارت یا کادر جستجو، عبارت Control Panel را جستجو کنید. سپس از لیست نتایج بر روی Control Panel کلیک کنید.

در مرحله بعد، در نوار جستجویی در سمت راست بالای پنجره Control Panel قرار دارد، عبارت Turn Windows Features On or Off را تایپ کنید. باید نتیجه نهایی را در زیر Program and Features مشاهده کنید. روی آن گزینه کلیک کنید.

گام چهارم: ویندوز سندباکس را در لیست قابلیت های ویندوز پیدا کنید

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

در انتها، در پنجره‌ای که ظاهر می‌شود (Windows Features)، به سمت پایین لیست اسکرول کنید. اطمینان حاصل کنید که تیک کنار گزینه Windows Sandbox زده شده است و سپس بر روی دکمه OK کلیک کنید.

با زدن تیک گزینه Windows Sandbox، ویندوز 10 فایل‌های مورد نیاز برای فعال کردن این ویژگی را دانلود خواهد کرد و برای اعمال تغییرات باید یکبار رایانه خود را ریستارت یا خاموش و روشن کنید.

پس از روشن شدن مجدد رایانه، شما با صفحه‌ای مشابه با آنچه که در زمان نصب آپدیت‌های امنیتی ویندوز 10 نشان داده می‌شود، مواجه خواهید شد. حدود دو تا سه دقیقه زمان خواهد برد تا این صفحه بسته شده و وارد ویندوز شوید.

گام پنجم: اجرای ویندوز سندباکس

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

پس از راه اندازی مجدد رایانه، می‌توانید ویندوز سندباکس را از منوی استارت اجرا کنید. این برنامه در پایین لیست برنامه‌های شما ظاهر خواهد شود، اما در هنگام اجرا حتماً باید بر روی گزینه Run as Administrator کلیک کنید. اگر با مراجعه با لیست نتوانستید ویندوز سندباکس را پیدا کنید، می‌توانید با تایپ کردن Windows Sandbox در منوی استارت و نوار جستجو، آن را یافته و اجرا کنید.

به محض اجرای ویندوز سندباکس، آرم آن در جعبه‌ای مستطیلی شکل بر روی صفحه ظاهر خواهد شد. این در واقع صفحه بارگذاری برنامه است، بنابراین اگر کمی ثابت ماند نگران نباشید. بعد از چند ثانیه، پنجره دیگری را با همان دسکتاپ و نوار وظیفه آشنای ویندوز مشاهده خواهید کرد. این ویندوز مجازی جدید در داخل ویندوز 10 شماست و مکانی که می‌توانید با خیال راحت از آن برای تست کردن برنامه‌های مختلف استفاده کنید.

گام ششم: انتقال فایل ها و برنامه ها به ویندوز سندباکس

آموزش اجرای ویندوز سندباکس در ویندوز 10؛ ویندوزی مجازی در دل ویندوز حقیقی!

پس از اجرای ویندوز سندباکس، می‌توانید فایل نصبی برنامه‌ها را از ویندوز اصلی خود به سندباکس منتقل کرده و آن‌ها را نصب کنید. برای انجام این کار، فایل مورد نظر را در ویندوز اصلی پیدا کرده و سپس روی آن راست کلیک کرده و در نهایت گزینه Copy را انتخاب کنید.

اکنون، در پنجره ویندوز سندباکس، روی فضای خالی دسکتاپ کلیک راست کرده و گزینه Paste را انتخاب کنید.

حال می‌توانید بر روی فایل نصبی دوبار کلیک کرده و آن را در ویندوز سندباکس اجرا کنید، دقیقاً مانند ویندوز اصلی خود. به خاطر داشته باشید، که برای انتقال فایل بین رایانه و سندباکس، نمی‌توانید از تکنیک کشیدن و رها کردن استفاده کنید. البته برای برنامه‌های کم حجمی که امکان دانلود آن برایتان وجود دارد، می‌توانید با استفاده از مرورگر اج در داخل ویندوز سندباکس، درست مانند آنچه که در رایانه خود انجام می‌دهید، فایل مورد نظر را دانلود کرده و نصب کنید.

گام هفتم: بستن، تمام صفحه کردن و ترفندهای دیگر ویندوز سندباکس

کار کردن با ویندوز سندباکس هیچ نکته مبهمی ندارد و سیستم عامل آن دقیقاً مشابه همان ویندوز 10 نصب شده بر روی سیستم شما است. حتی امکان تمام صفحه کردن این برنامه هم وجود دارد و با فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl + Alt + Break می‌توانید ویندوز سندباکس را در حالت تمام صفحه و درست مانند ویندوز اصلی خود تجربه کنید.

به علاوه، برخلاف رایانه فیزیکی، لازم نیست ویندوز سندباکس را از طریق گزینه shut down خاموش کنید. وقتی کارتان تمام شد برای بستن برنامه کافیست تا علامت X در گوشه بالای سمت راست را کلیک کرده و پنجره را ببندید (اگر در حالت تمام صفحه هستید، از این حالت خارج شوید و سپس پنجره را ببندید). توجه داشته باشید که هیچ چیزی در ویندوز سندباکس ذخیره نمی‌شود و با بستن پنجره آن تمام تنظیمات و برنامه‌های نصب شده از بین خواهند رفت، پس حتماً قبل از بستن آن از اتمام کار خود اطمینان حاصل کنید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: Windows Sandbox, ویندوز 10, ویندوز سندباکس
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی تصاویر رندر شده و برخی مشخصات لپ تاپ گلکسی بوک اس فاش شد
مقاله بعدی بهترین برنامه‌ های جایگزین فتوشاپ در سال 2019
3 نظرات 3 نظرات
  • Forozan.m says:

    سلام
    من یه سوال دارم ربطی به موضوع نداره
    در مورد بلوتوثه
    ولی خیلی مهمه برام
    اگر کمکم کنید خیییلی لطف کردید
    من ویندوز ۷ رو لپتاپم دارم
    فایل از طریق بلوتوث فرستادم به لپ تاپم
    همه رو هم رسیو میکرد
    بعد تو دانلود ها گشتم پیداش نکردم عکسا رو
    تو قسمتی که تعیین کردم تو چه فایلی بره
    بعد اسم فایل رو تو درایو‌ها گشتم نبود
    چه اتفاقی افتاده؟
    تورو خدا کمک کنید
    لپ تاپ اصلااااا به شبکه وصل نبوده

    پاسخ
  • حامد موقری says:

    یه قابلیت داره که می تونیم با فایل کانفیگ Windows Sandbox رو اجرا کنیم. مثلا بعد از اجزا به طور اوتومات فایلی از سیستم اصلی روی اون محیط قرار بدیم، اشتراگ گزاری کنیم و یا کامندی اجرا کنیم. فایل کانفیگ با پسوند wsb هست. می‌تونید برای مطالعه https://www.thomasmaurer.ch/2019/05/how-to-configure-windows-sandbox رو بخونید.

    پاسخ
  • sina says:

    سلام وقتتون بخیر . همه مراحل برای من درست بود ، ولی سندباکس توی لیست Windows Features نبود

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

میت‌پد پرو 12.2

تبلت هواوی «میت‌پد پرو 12.2» و هدفون «فری‌بادز 6» از راه رسیدند

اوپو پد SE

اوپو پد SE معرفی شد؛ تبلتی اقتصادی با طراحی جذاب و نمایشگر 90 هرتز

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو با دوربین‌های 50 مگاپیکسلی و عملکرد خیره کننده معرفی شدند

مطالب مرتبط

صفحه قفل ویندوز
آموزش سیستم عامل

با این 5 ترفند رجیستری، صفحه قفل ویندوز را شخصی کنید

4 فروردین 1404 ساعت 13:38
حالت خواب
آموزش سیستم عاملمنتخب

استفاده زیاد از حالت خواب (Sleep) چه ضررهایی برای رایانه دسکتاپ و لپ‌تاپ دارد؟

10 اسفند 1403 ساعت 13:21
پشتیبان‌گیری از رجیستری ویندوز
آموزش سیستم عاملمنتخب

صفر تا صد پشتیبان‌گیری از رجیستری ویندوز؛ راهنمای گام به گام و تصویری

7 دی 1403 ساعت 19:52
USB بازیابی ویندوز
آموزش سیستم عامل

چرا به یک USB بازیابی ویندوز برای شرایط اضطراری نیاز دارید؟ (6 کاربرد مهم)

27 آبان 1403 ساعت 19:25

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور