دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: هواوی با سرویس نقشه اختصاصی خود به جنگ گوگل مپ می رود!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > کمپانی ها > هواوی > هواوی با سرویس نقشه اختصاصی خود به جنگ گوگل مپ می رود!
هواوی

هواوی با سرویس نقشه اختصاصی خود به جنگ گوگل مپ می رود!

حسین محمودزاده 26 مرداد 1398 ساعت 19:35
زمان مطالعه: 3 دقیقه
هواوی با سرویس نقشه اختصاصی خود به جنگ گوگل مپ می رود!
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، شرکت چینی هواوی نه تنها مشغول طراحی سیستم عامل موبایل اختصاصی خود برای جایگزینی اندروید است، بلکه قصد دارد تا سرویس نقشه جدیدی را نیز به عنوان جایگزین سرویس نقشه گوگل تولید و در محصولات آینده خود به کار بگیرد.

طبق گزارشی که به تازگی توسط چاینا دیلی منتشر شده، در طراحی سرویس نقشه هواوی بیش از اینکه مصرف کننده نهایی مورد توجه باشد، به تأمین خواسته‌های توسعه دهندگان نرم افزار اهمیت داده شده است. در واقع با استفاده از سرویس نقشه خود، برنامه‌هایی که نیاز به مسیردهی گام به گام، ارسال تاکسی و یا مواردی از این دست دارند، به سادگی می‌توانند به خواسته خود برسند.

این سرویس جدید ظاهراً مپ کیت (Map Kit) نام دارد و قرار است وضعیت ترافیک را به صورت زنده نمایش داده و در عین حال به قابلیت‌های واقعیت افزوده مجهز باشد (احتمالاً مشابه با لایه‌های واقعیت افزوده‌ای که اخیراً به گوگل مپ اضافه شده است).

این طور که گفته شده، سرویس اینترنتی روسی یاندکس (Yandex) قرار است اطلاعات مورد نیاز برای طراحی نقشه را در اختیار هواوی قرار دهد. این اطلاعات در کنار اطلاعاتی که هواوی در حال حاضر از زیرساخت‌های خود تأمین می‌کند، می‌تواند کمک شایانی به ارائه یک سرویس نقشه کامل کند.

هواوی با سرویس نقشه اختصاصی خود به جنگ گوگل مپ می رود!

هواوی نمی‌خواهد از یک سوراخ دو بار گزیده شود!

تلاش هواوی برای طراحی سرویس نقشه اختصاصی را می‌توان یکی دیگر از اقدامات این شرکت چینی در راستای کاهش اتکای خود به سرویس‌های گوگل دانست. با شدت گرفتن جنگ تجاری بین چین و آمریکا، هواوی از دسترسی به سرویس‌ها و خدمات شرکت‌های آمریکایی از جمله گوگل، منع شد و به همین علت یافتن جایگزینی مناسب برای این سرویس‌ها در اولویت کاری شرکت چینی قرار گرفته است.

با اینکه در هفته‌های اخیر موضع آمریکا نسبت به هواوی کمی نرم‌تر شده اما به وضوح مشخص است که این شرکت به هیچ وجه دوست ندارد دوباره با چالشی مشابه روبرو شود و از همین رو خود را برای شرایطی بدتر آماده می‌کند تا در آینده غافلگیر شود.

البته ارائه یک سرویس نقشه کامل به این راحتی‌‌ها هم نیست و گوگل و اپل در حال حاضر تنها بازیگران اصلی این عرصه هستند. این شرکت‌ها مدام در حال به‌روزرسانی سرویس نقشه خود هستند و ماشین‌های خودران آن‌ها در شهرهای مختلف در حال گشت‌زنی و تصویربرداری است.

صرف نظر از اینکه شرایط همکاری گوگل و هواوی چگونه خواهد شد، هنوز تا آماده شدن سرویس نقشه هواوی زمان زیادی باقی مانده است. اما این طور که به نظر می‌رسد، این شرکت در برنامه‌های خود تمامی احتمالات را در نظر گرفته و به مرور قصد دارد نقاط ضعف خود را برطرف کرده و از یک سورخ دو بار گزیده نشود!

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: سرویس نقشه, سرویس نقشه هواوی, گوگل مپ, هواوی
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی آموزش فعال کردن حالت تیره در آیفون و آیپد آموزش فعال کردن حالت تیره در آیفون و آیپد
مقاله بعدی مشخصات کامل شیائومی ردمی 8 در وب سایت TENAA منتشر شد مشخصات کامل شیائومی ردمی 8 در وب سایت TENAA منتشر شد
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

نگاهی به بینایی حیوانات شگفت‌انگیز

کدام حیوانات بهتر از ما می‌بینند؟ نگاهی به بینایی حیوانات شگفت‌انگیز

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP با قابلیت‌های هوش مصنوعی عرضه شد

ساعت هوشمند لنوو واچ اس

ساعت هوشمند لنوو واچ اس با 7 روز شارژدهی و امکانات جذاب رونمایی شد

مطالب مرتبط

تولید تراشه 3 نانومتری هواوی
اخبار سخت افزارهواوی

هواوی در مسیر انقلاب فناوری؛ تولید تراشه 3 نانومتری تا سال 2026

10 خرداد 1404 ساعت 18:10
هواوی نوا Y73
اخبار تلفن همراههواوی

هواوی نوا Y73 معرفی شد؛ طراحی آشنا و ویژگی‌های مشابه انجوی 80

8 خرداد 1404 ساعت 09:57
میت بوک فولد آلتیمیت
اخبار لپ تاپ‌هاهواوی

میت بوک فولد آلتیمیت معرفی شد؛ لپ‌تاپی مدرن با نمایشگر 18 اینچی تاشو

29 اردیبهشت 1404 ساعت 19:13
سری نوا 14 هواوی
اخبار تلفن همراههواوی

رونمایی از سری نوا 14 هواوی؛ دوربین‌های قدرتمند و نمایشگرهای پیشرفته

29 اردیبهشت 1404 ساعت 17:36

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور