هواوی بالاخره از پرچمدارهای جدید خود تحت عنوان هواوی میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس رونمایی کرد و نشان داد که بار دیگر عزم خود را جزم کرده تا به رده اول برترینهای بازار موبایل صعود کند. استفاده از سخت افزار بهبود یافته و قدرتمند و همکاری با کمپانی نام آشنای لایکا (Leica) باعث شده تا سری میت 40 پرو حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد و در ادامه سعی داریم به معرفی کامل این دو گوشی و البته یک مدل ویژه از این سری بپردازیم. با دیجی رو همراه باشید.
هواوی میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس
هر دو مدل از میت 40 پرو از صفحه نمایشی در ابعاد 6.76 اینچ استفاده میکنند که در مقایسه با نمایشگر 6.53 اینچی پرچمدارهای سال گذشته سری میت بزرگتر شده است. رزولوشن هم این بار بیشتر شده و به 2772 در 1344 پیکسل رسیده که نتیجه آن تصاویری با وضوح فوق العاده بالاست. کنارههای صفحه نمایش در میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس به شدت خمیده است به طوری که زاویه 88 درجهای را با لبه کناری بدنه ایجاد میکند. با وجود این انحنای عظیم، هنوز هم کلیدهای سخت افزاری برای کنترل صدا و خاموش کردن گوشی در کناره بدنه تعبیه شدهاند و البته دکمههای مجازی در لبه نمایشگر نیز همچنان قابل استفاده خواهند بود.
نرخ تازهسازی نمایشگر در میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس برابر 90 هرتز است که این روزها یک استاندارد شده، اما نرخ نمونهگیری لمسی در مقایسه با سری P افزایش یافته به 240 هرتز رسیده است. تجربه تماشای محتوای رسانهای در این گوشیها به لطف بلندگوهای استریوی آنها بسیار بهتر شده و ترکیب صدای 3D و موتور لرزشی خطی باعث شده تا این تجربه فراموش نشدنی باشد.
اما مطمئناً یکی از جذابترین بخشهای هواوی میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس، دوربین آنهاست که البته تفاوتهایی هم با هم دارند. ابتدا از هواوی میت 40 پرو پلاس که پیشرفتهترین مدل است، شروع میکنیم. این گوشی در پشت بدنه خود به یک دوربین چهارگانه مجهز شده که لنزهای آن برخلاف رسم این روزهای بازار در یک ماژول دایرهای چیده شدهاند. سنسور اصلی این دوربین 50 مگاپیکسلی بوده و در کنار آن از یک دوربین اولتراواید 20 مگاپیکسلی، یک دوربین پریسکوپ 8 مگاپیکسلی با بزرگنمایی 10 برابری و یک دوربین تلهفوتوی 12 مگاپیکسلی با بزرگنمایی 3 برابری، استفاده شده است. بنا بر ادعای هواوی این دوربین چهارگانه در مجموع قادر است بزرگنمایی اپتیکال 17 برابری داشته باشد که در نوع خود بسیار جالب توجه است.
در سمت دیگر، هواوی میت 40 پرو نیز از همان سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید 20 مگاپیکسلی استفاده میکند اما بزرگنمایی دوربین پریسکوپی آن به 5 برابر کاهش یافته که باعث میشود این گوشی در نهایت قادر به بزرگنمایی اپتیکال 7 برابری باشد.
جالب است بدانید که دوربین پرچمدارهای جدید هواوی قادر به ضبط ویدیوهای 4K با نرخ 60 فریم بوده و در رزولوشن 1080p هم میتواند ویدیوهای اسلوموشن با نرخ 480 فریم در ثانیه ضبط کند. البته اگر رزولوشن را به 720 کاهش دهید، میتوانید با نرخ فوق العاده 3840 فریم در ثانیه فیلمبرداری کند که میتوان گفت زمان در آن تقریباً متوقف میشود! هر دو گوشی در جلوی بدنه خود نیز به یک دوربین 13 مگاپیکسلی به همراه سنسور تشخیص عمق مجهز شدهاند که علاوه بر ثبت عکسهای سلفی با افکت بوکه، امکان باز کردن قفل گوشی با تشخیص چهره را هم فراهم میکند. عملکرد این دوربین هم در بخش ضبط ویدیو قابل توجه است و امکان فیلمبرداری با نرخ 60 فریم در وضوح 4K و 240 فریم در وضوح 1080p را فراهم میکند. در ضمن، حالا که صحبت از باز کردن قفل گوشی شد، بد نیست اشاره کنیم که اسکنر اثر انگشت میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس در زیر صفحه نمایش آنها تعبیه شده است.
بخش باتری هم یکی دیگر از بخشهایی است که پیشرفت قابل توجهی داشته است. با اینکه ظرفیت باتری میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس در مقایسه با سال قبل تفاوتی نداشته و همان 4400 میلی آمپر ساعت باقی ماندها است اما سرعت شارژ آن در حالت سیمی (USB-C) به 66 وات میرسد. در حالت بیسیم هم سرعت شارژ میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس 50 وات است که حتی از سرعت شارژ سیمی در میت 30 پرو و پی 40 پرو نیز بیشتر است. در نهایت اینکه امکان استفاده از فناوری شارژ معکوس برای شارژ کردن گوشیها و لوازم جانبی به وسیله باتری این دو گوشی وجود دارد.
هواوی میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس در داخل بدنه خود به جدیدترین تراشه هواوی به نام کایرین 9000 مجهز شدهاند. این تراشه بر پایه فرآیند 5 نانومتری تولید شده و از چهار هسته قدرتمند Cortex-A77 استفاده میکند که فرکانس یکی از آنها به 3.13 گیگاهرتز رسیده که یک کورد محسوب میشود. چهار هسته دیگر هم از نوع Cortex-A55 هستند که قدرت کمتری دارند. پردازنده گرافیکی کایرین 9000 از نوع Mali-G78 با 24 هسته بوده و میتواند به راحتی تمامی بازیهای روز دنیا را اجرا کند.
میت 40 پرو و میت 40 پرو پلاس به یک مودم 5G داخلی هم مجهز شدهاند که امکان اتصال به نسل جدید شبکههای تلفن همراه را برای آنها مهیا میکند. اتصال +Wi-Fi 6 هم با پهنای باند 160 مگاهرتز امکان رسیدن به سرعت سرسامآور 2.4 گیگابیت بر ثانیه را مهیا میکند که البته برای استفاده از وای فای با چنین سرعتی مسلماً به یک مودم مناسب و البته اتصال 5G نیاز خواهید داشت.
پرچمدارهای سری میت 40 از قلم استایلوس هواوی M Pen 2 هم پشتیبانی میکنند و به واسطه قابلیت Multi-screen Collaboration کاربران این گوشیها قادر خواهند بود با انتقال فضای کاری یا چند اپلیکیشن به رایانه رومیزی یا لپ تاپ، به کار کردن با آنها در یک صفحه نمایش بزرگتر بپردازند.
هواوی میت 40 پرو تنها در یک نسخه و آن هم با 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی (قابل ارتقاء به وسیله کارتهای NM) در اروپا عرضه خواهد شد و قیمت آن هم 1200 یورو اعلام شده است. رنگبندی این مدل متنوع بوده و طیف گستردهای از رنگها را شامل میشود که در تصویر زیر میتوانید آنها را مشاهده کنید.
اما در سمت دیگر، مدل میت 40 پرو پلاس بدنهای از جنس سرامیک داشته و تنها در دو رنگ مشکی و سفید تولید شده است. میزان حافظه رم در این مدل به 12 گیگابایت افزایش یافته اما حافظه داخلی در همان مقدار 256 گیگابایت باقی مانده است. قیمت تعیین شده برای میت 40 پرو پلاس هم 1400 یورو میباشد.
هواوی میت 40 آر اس
این گوشی با نام کامل Porsche Design Huawei Mate 40 RS یکی دیگر از طراحیهای خاص پورشه دیزاین است و اینکه مانند میت 40 پرو پلاس دارای بدنه سرامیکی بوده و در دو رنگ مشکی و سفید تولید شده اما به هیچ وجه با آن اشتباه گرفته نمیشود.
مهمترین چیزی که باعث تفاوت در طراحی هواوی میت 40 آر اس با دو مدل پرو میشود، شکل طراحی ماژول دوربین است که به جای دایرهای به صورت هشت ضلعی طراحی شده است. همچنین یک نوار عمودی از بالا تا پایین بدنه کشیده شده که به نوعی امضای پورشه دیزاین محسوب شده و یادآور ماشینهای مسابقه است.
این مدل خاص از میت 40، بهترین پیکربندی را در سری دارا بوده و از 12 گیگابایت حافظه رم به همراه 512 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی استفاده میکند. اما فراموش نکنید که این گوشی یک محصول لوکس بوده و قیمت آن هم بالاست. در واقع، قیمتی که هواوی برای این مدل در نظر گرفته 2300 یورو است که مطمئناً باعث میشود از سبد خرید بسیاری از کاربران خارج شود.
این گوشیا خیلی قشنگ هستن اما توکار یا بازی هم همین جور خوب هست؟
بله خوبن