هواوی پس از گذشت تقریباً دو سال، امروز از جدیدترین گوشیهای هوشمند پرچمدار در سری میت رونمایی کرد. در نوامبر 2020 بود که سری میت 40 معرفی شد و اکنون این شرکت بالاخره نسل بعدی این مجموع را با عنوان هواوی میت 50 (Huawei Mate 50) آماده عرضه کرده است. در ادامه با دیجی رو همراه باشید تا نگاهی به مشخصات و ویژگیهای این پرچمدار جدید داشته باشیم.
طراحی و صفحه نمایش هواوی میت 50
هواوی میت 50 در اولین نگاه کاملاً شبیه به میت 40 به نظر میرسد. این گوشی نیز همانند مدل نسل قبلی خود دارای پنل پشتی خمیده و لبههای خمیده است. در قسمت پشتی یک ماژول دوربین دایرهای بزرگ مانند آنچه در میت 40 یافت میشود، وجود دارد که البته تغییراتی در طراحی آن وجود دارد و به جای یک حلقه دایرهای دونات شکل از یک ماژول دایرهای کامل استفاده شده است.
در قسمت جلوی بدنه، هواوی میت 50 از یک صفحه نمایش اولد 6.7 اینچی با وضوح فول اچدی پلاس (2700 در 1224 پیکسل)، نرخ تازهسازی 90 هرتز و نرخ نمونهبرداری لمسی 300 هرتز بهره میبرد که یک حفره دوربین نیز در مرکز و بالای آن قرار دارد. این پنل همچنین از خروجی تصویر HDR و طیف رنگی P3 پشتیبانی میکند و قادر است 1.07 میلیارد رنگ را تولید کند. در ضمن، اسکنر اثر انگشت هم در زیر این صفحه نمایش قرار گرفته است.
مشخصات سخت افزاری هواوی میت 50
در داخل بدنه، هواوی میت 50 به یک تراشه قدرتمند با عنوان اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 مجهز شده و حداقل با 8 گیگابایت حافظه رم همراه گردیده است. در ابتدا تصور میشد که هواوی از تراشه قدیمیتر اسنپدراگون 8 نسل 1 استفاده کند و از همین رو نسخه پلاس یک غافلگیری بزرگ بود. با این حال، با توجه به محدودیتهایی که هواوی در زمینه فناوری فایو جی دارد و تحریمهایی که علیه این شرکت وضع شده، نسخهای از اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 که در هواوی میت 50 استفاده شده تنها از شبکه 4G پشتیبانی میکند. علاوه بر این، این گوشی پرچمدار از یک باتری 4460 میلی آمپر ساعتی بهره برده و از شارژ سریع 66 وات سیمی و همچنین شارژ سریع بیسیم با توان حداکثر 50 وات پشتیبانی میکند.
با در نظر گرفتن این موضوع که نسخه فور جی پردازنده اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 مصرف انرژی به مراتب کمتری دارد، باتری 4460 میلی آمپر ساعتی هواوی میت 50 مسلماً طول عمر قابل توجهی خواهد داشت و هواوی هم در تبلیغات خود بسیار بر روی این مسئله تأکید دارد. این شرکت حتی اشاره کرده که به لطف حالت اضطراری باتری، کاربران میتوانند در زمانی که باتری تمام شده است، تماس بگیرند. جدای از این، هواوی فناوری ارتباطات ماهوارهای را نیز در میت 50 ارائه کرده که امکان برقراری تماس و ارسال پیام را در مناطق بسیار دورافتادهای که هیچ پوشش 3G، 4G یا 5G ندارد، فراهم میکند. از سایر ویژگیهای سخت افزاری این گوشی نیز میتوان به بلندگوهای استریو، لایه ضد اثر انگشت و مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب اشاره کرد (هر چند که هیچ رتبهبندی رسمی برای ضد آب بودن در وب سایت هواوی درج نگردیده است).
دوربین هواوی میت 50
مدل استاندارد هواوی میت 50 مجهز به دوربین سهگانه در پشت بدنه است. سنسور اصلی آن یک سنسور 50 مگاپیکسلی پرچمدار از نوع سونی IMX766 است که با یک سنسور 13 مگاپیکسلی و فوق عریض دیگر از سونی با شماره مدل IMX688 همراه شده است. سومین سنسور دوربین هم یک سنسور 12 مگاپیکسلی با لنز زوم تله فوتو میباشد که قابلیت بزرگنمایی اپتیکال تا 5 برابر را داشته و تثبیت نوری تصویر یا OIS پشتیبانی میکند. هواوی میت 50 همچنین اولین گوشی با فناوری تصویربرداری XMAGE است که به بهبود تجربه عکاسی کمک میکند. در انتها باید اشاره کنیم که دوربین سلفی این گوشی دارای سنسور 13 مگاپیکسلی و تک لنزه است.
قیمت هواوی میت 50
هواوی میت 50 در پنج رنگ مختلف و همچنین سه پیکربندی حافظه تولید شده است. مدل 128 گیگابایتی این گوشی با قیمتی معادل 720 دلار، مدل 256 گیگابایتی با قیمت 791 دلار و مدل 512 گیگابایتی نیز با قیمت 935 دلار به فروش خواهد رسید که البته با توجه به مشخصات رده بالا و سخت افزار فوق قدرتمند آن، نمیتوان ایراد زیادی به قیمتگذاری گرفت.