این طور که به نظر میرسد کمپانی صاحب نام اینتل (Intel) نیز قصد دارد با تولید هدست اختصاصی خود، وارد حوزه واقعیت مجازی شود. شرکت اینتل که در حال حاضر به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان چیپهای پردازشی در دنیا شناخته میشود، روز سه شنبه (26 مرداد) در رویداد اختصاصی خود با نام انجمن توسعه دهندگان اینتل (IDF)، ضمن معرفی هدست واقعیت مجازی خود که فعلاً با نام رمز “پروژه آلیاژ” (Project Alloy) شناخته میشود، بر قابلیتهای بیسیم این ابزار تأکید ویژهای نموده و آن را بسیار کامل و در اصطلاح all-in-one توصیف کرده است.
اینتل در نظر دارد تا تکنولوژی اختصاصی خود در زمینه واقعیت مجازی را وارد بازار کرده و بدین ترتیب برای شرکتهای بیشتری امکان ورود به این حوزه را مهیا نماید. به همین دلیل، پروژه آلیاژ را فعلاً میتوان به عنوان یک نمونه اولیه تلقی کرد تا یک محصول واقعی. البته به نظر میرسد این هدست واقعیت مجازی حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد. به ویژه این که برخلاف محصولات رقیب مانند “اوکولوس ریفت” (Oculus Rift) و “اچ تی سی وایو” (HTC Vive) دارای سختافزاری بسته نبوده و توسعهدهندگان با محدودیتهای کمتری روبرو خواهند بود.
اینتل برای اثبات برتری هدست خود نسبت به رقبا، توضیحاتی راجع به دوربینهای RealSense آن (تکنولوژی اختصاصی اینتل برای تشیخص فاصله، چهره، حرکات و …) ارائه داده و گفته است که پروژه آلیاژ به تعدادی از این دوربینها مجهز شده و بدین ترتیب کاربر میتواند در هنگام استفاده از هدست، با خیال راحت در محیط واقعی قدم بزند بدون این که نگران برخورد با موانع موجود در پیرامون خود باشد.
اینتل همچنین اشارهای هم به واحد پردازشی قدرتمند و سنسورهای فضایی این هدست داشته است. البته هیچ توضیح بیشتری در خصوص این ویژگیها ارائه نشده و هنوز به صورت یک راز باقی ماندهاند. با استفاده از تکنولوژی پروژه آلیاژ اینتل امکان ادغام واقعیت مجازی با محیط واقعی نیز مهیا بوده و بدین ترتیب میتوان با ترکیب فضای واقعی و مجازی به طرحها و ایدههای جدیدی دست یافت. تیم توسعه دهنده پروژه آلیاژ، این قابلیت را به عنوان راهی برای تعامل با یک مفهوم مجازی، با استفاده از یک شیء حقیقی (مثلاً یک اسکناس) توصیف کرده است.
طبق برنامهریزیهای انجام شده، قرار است پروژه آلیاژ تا سال آینده میلادی به دست توسعهدهندگان برسد و اینتل همکاری ویژهای را با مایکروسافت آغاز کرده تا مطمئن شود کاربران ویندوز تجربهای ایدهآل از واقعیت مجازی داشته و به محتوای مناسبی نیز در این حوزه، دسترسی داشته باشند. اینتل همچنین وعده داده است که دست توسعهدهندگان را برای اعمال تغییرات دلخواه خود در این هدست واقعیت مجازی باز خواهد گذاشت و با انتشار رابطهای کاربردی برنامهنویسی (API) برای اکوسیستم خود، امیدوار است تا محصولات مبتنی بر پروژه آلیاژ تا سال آینده میلادی وارد بازار شوند.