دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: آیفون‌ سال آینده به دوربین سه لنزه مجهز خواهد بود؟
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > آیفون‌ سال آینده به دوربین سه لنزه مجهز خواهد بود؟
اخبار تلفن همراهاپل

آیفون‌ سال آینده به دوربین سه لنزه مجهز خواهد بود؟

حسین محمودزاده 8 خرداد 1397 ساعت 13:41
زمان مطالعه: 4 دقیقه
آیفون ایکس
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

بعضی ها می گویند که اپل همواره یک شرکت جریان ساز بوده است، در حالی که دیگر تولید کنندگان معمولاً چشم به این شرکت و دیگر تولید کنندگان بازار دوخته اند تا بتوانند نوآوری های ارائه شده توسط آن ها را در محصولات خود به کار بگیرند. اما شایعه ای که به تازگی منتشر شده ممکن است اپل را در موقعیت تقلید قرار دهد نه نوآوری، هر چند که اپل همیشه این مهارت را داشته تا خود را از زیر سایه رقبا بیرون کشیده و حتی قابلیتی را که خود ابداع نکرده، به شکلی کاملاً اختصاصی در محصولاتش به کار بگیرد.

طبق گزارش هایی که از زنجیره تامین اپل به گوش می رسد، آیفون سال آینده این شرکت احتمالاً مجهز به سه لنز دوربین در پشت بدنه خود خواهد بود، درست مانند پرچمدار اخیر هواوی، یعنی پی 20 پرو (Huawei P20 Pro ). با این حال، هنوز مشخص نیست که در صورت به کارگیری دوربین سه گانه، لنز سوم آن دقیقاً چه کارکردی خواهد داشت.

این خبر را Economic Daily News منتشر کرده که البته نمی توان با قاطعیت در مورد صحت آن اظهار نظر کرد. با اینکه این روزها شایعات گوناگونی در بازار گوشی های هوشمند شنیده می شود و بر همین اساس به کارگیری لنز سوم در گوشی های آیفون چندان هم دور از  ذهن نیست، اما باید توجه داشت که در حال حاضر  دوربین های سه لنزه تاحدود زیادی جنبه تبیلغاتی و اغراق آمیز دارد و شرکتی مانند اپل که معمولاً محافظه کار است، بی گدار به آب نمی زند.

هواوی پی 20 پرو
دوربین سه گانه هواوی پی 20 پرو

اما آنچه که حداقل در آینده ای نزدیک، اپل قصد انجام آن را دارد، تجهیز دوربین عقب به همان تکنولوژی سه بعدی مشابه با سنسور True Depth Face ID آیفون ایکس می باشد. البته این کار نه برای خلق انیموجی ها و نه به جهت تشخیص چهره خواهد بود، بلکه این فناوری می تواند برای بهبود کارکرد فناوری واقعیت افزوده باشد. البته اگر این گزارش درست باشد، در این صورت سنسورهای Time of Flight یا به اختصار ToF به جای لنزهای سه گانه در پشت بدنه آیفون به کار گرفته خواهد شد.

با توجه به همین نکاتی که ذکر شد، جزئیات مربوط به دوربین سه گانه ادعایی به هیچ وجه مشخص نیست و بنابراین نمی توان در مورد نحوه به کارگیری سه لنز آن اظهار نظر کرد. تاکنون در گزارش های منتشر شده هیچ اشاره ای به نقش لنز سوم نشده است. یک احتمال این است که از آن برای دست یابی به بزرگنمایی اپتیکال 5 برابری استفاده شود، در حالی که دو دوربین دیگر به منظور دید استریو یا همان 3D به کار گرفته شوند. احتمال دیگری هم که می توان مطرح کرد این است که دوربین سوم به عنوان یک رنج فایندر (range-finder) استفاده شود. دوربین رنج فایندر ، دوربینی است که مجهز به سیستم فوکوس فاصله یاب است.

این که آیا اضافه شدن لنز سوم به دوربین در بهبود کیفیت عکس ها مؤثر خواهد بود هم یک سؤال بزرگ است که در حال حاضر نمی توان پاسخ روشنی برای آن داشت. البته هواوی با دوربین سه گانه پی 20 پرو توانست به موفقیت خوبی دست پیدا کرده و بالاترین امتیاز DxOMark را از آن گوشی خود کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: آیفون, آیفون ایکس, دوربین سه گانه, دوربین سه لنزه
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی تصاویر رندر شده موتو زد 3 پلی فاش شد تصاویر رندر شده موتو زد 3 پلی فاش شد؛ دوربین دوگانه و یک دکمه فیزیکی جدید
مقاله بعدی بریدگی بالای نمایشگر آیفون ایکس پیکسل 3 ایکس ال هم از سبک طراحی آیفون ایکس تقلید خواهد کرد! (عکس)
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید ممبر ایتا
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • پنجره دوجداره
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی
  • از اینجا فالوور ایرانی بخر

آخرین خبرها

پلی استیشن 5 پرو

افشاگری جدید: پلی استیشن 5 پرو تنها کنسول سودآور سونی است!

هوش مصنوعی در نوار وظیفه ویندوز 11

مایکروسافت در حال افزودن هوش مصنوعی به نوار وظیفه ویندوز 11 است؟!

سرقت اسرار تجاری هواوی

سرقت اسرار تجاری هواوی و دزدی گوشی‌های سامسونگ؛ درس‌هایی برای دنیای فناوری

مطالب مرتبط

سرقت اسرار تجاری هواوی
اخبار تلفن همراهسامسونگهواوی

سرقت اسرار تجاری هواوی و دزدی گوشی‌های سامسونگ؛ درس‌هایی برای دنیای فناوری

14 مرداد 1404 ساعت 17:11
گلکسی A17 سامسونگ
اخبار تلفن همراهسامسونگ

گلکسی A17 سامسونگ با دوربین 50 مگاپیکسلی و تراشه اگزینوس 1330 معرفی شد

14 مرداد 1404 ساعت 11:09
ویوو Y400 فایو جی
اخبار تلفن همراهویوو

معرفی ویوو Y400 فایو جی با شارژ سریع 90 وات و پردازنده اسنپدراگون 4 نسل 2

13 مرداد 1404 ساعت 20:48
آیفون 17 پرو مکس و هواوی پیورا 80 اولترا
اخبار تلفن همراهمنتخب

آیفون 17 پرو مکس می‌تواند تاج پادشاهی را از هواوی پیورا 80 اولترا بگیرد؟!

12 مرداد 1404 ساعت 20:44

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور